Šta je novo?

Nova NWN2 expanzija - Storm of Zehir!

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Game Features:

* Travel the Sword Coast and Samarach using the open ended exploration of the new Overland Map. Use skills like Spot and Survival while on the Overland Map to avoid ambushes and even find hidden locales and lost artifacts.
* Create your own full party of adventurers. Devastate your foes with a squad of fireball-flinging Sorcerers, form a solid wall of steel with a party of Fighters, or strike the perfect balance in your party by spreading out the classes you choose for your characters.
* Improved party gameplay including streamlined party conversations, a new Teamwork Benefit System, and powerful party feats.
* The world's economy reacts to your adventures and choices. And, through trading and quests, you can expand your merchant company into a massive trading empire.

Spanish fan site Neverwinteros got hold of the first details of a brand new expansion pack for Neverwitner Nights. At first, the info was regarded as a rumor, but a bunch of people at Obsidian Entertainment have confirmed it, including Anthony Davis, Rob McGinnis and Marketing/PR producer Matthew Rorie. Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir goes back to the days of Baldur's Gate and Icewind Dale (oh yeah!) by featuring "full party customization, dungeon crawling, and free exploration of a non-linear game world via an Overland Map."

Players will be able to explore well-known locations, such as Neverwinter and Crossroad Keep, as well as more exotic areas like the jungle nation of Samarach. They say that the add-on also features new classes, spells, creatures, and playable races.
-----

nwn1 je trebao da bude ono sto ce biti ova expanzija... ipak bolje ikad nego nikad

Sto li oni ne izbace ovo kao zasebnu igru.
Nazovu je Zehir i svi srecni.;)

Woooohooooo, I'm so happy!!!! :D:D:D

Jel ovo sigurno, i da li je to zvanicna expanzija ili neki mod. Ono o "full party customisation" mi se pogotovo svidja, Jel se zna kad ce? Samo da ne bude nesto sto moze da se zavrsi za 10h.

Divno, obozavam CRPG_ove u Forgoten Realms setting_u, a NWN serijal je veoma zabavan i zarazan iako nema mnogo veze sa PnP igranjem koji preferiram i evo vec preko 10 godina igram.

Bice dobro ako bude mogao da se importuje lik iz maske, taman naucih da koristim spirit hunger moci, igra se zavrsi :), jos kada se devouringuje faceless man, postaje se stvarno gadan, a nigde da to iskoristis

Bice dobro ako bude mogao da se importuje lik iz maske, taman naucih da koristim spirit hunger moci, igra se zavrsi :), jos kada se devouringuje faceless man, postaje se stvarno gadan, a nigde da to iskoristis

Nazalost, nista od naseg proslavljenog Knigh Captain-a, koga smo vodili kroz prva dva dela NWN 2-jke. :( Obsidian su najavili da ce storyline biti potpuno drugaciji sa novim likovima, koje cemo, ako sam skapirao kako treba, moci cak i sami da customize-ujemo. Vise:

http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=634176&forum=128

Fino, baš sam pre neki dan razglabao sa jednim prijateljem o (ne)mogućnosti da izađe druga ekspanzija za NWN2, kad eto. Po svemu sudeći izgleda da će ipak biti nešto od toga.

Pa dobro, nije los ni taj Icewind Dale fazon da sam kreiras celu ekipu, samo neka je dugo i nelinearno

samo neka je dugo i nelinearno

I meni su ove dve stvari najvaznije, ali, nazalost, Obsidian su najavili da ce kampanja najverovatnije biti oko 15 sati. :( Nadajmo se ce je ipak malo produziti do finalne verzije...

Ja se ne brinem oko tih predviđenih 15 sati.
Osnovna kampanja je, u početku, bila prognozirana na ~40h igranja. Naravno, ako se igri pristupi sa i malo volje, nema šanse da traje samo toliko. Dok se sve ispita, popriča sa svakim, trguje, planira napredak, samostalno pravi oružje, proba ovo i ono ...
Ma trajaće to dovoljno ;-).

Osecam da su ti maksimalno ulepsali dane(e) tom izjavom :)

NWN2 je prosto fantastican, odigrao sam ga bar 3 puta i nesto me vuce na to da uzmem da ga igram 4. put...

Masku izdajnika? Nisam.

Moraš to ispraviti ASAP :) Ako te je mlaki NWN2 oduševio, ovo će te sobaliti s nogu :D

Ok, upravo sam skinuo ekspanziju, probacemo je :)

NWN2 je prosto fantastican, odigrao sam ga bar 3 puta i nesto me vuce na to da uzmem da ga igram 4. put...

Svaka cast za 3 puta predjen NWN2,zaista.

S kakvim characterima si igrao? Mislim na tvoj glavni,rasa,klasa itd..

true true, svaki spomen fo-a pri razvoju nekog rpg materijala me obraduje

nego nwn2 3 puta? ti si neki sado-mazo tip a? :d

Svaka cast za 3 puta predjen NWN2,zaista.

S kakvim characterima si igrao? Mislim na tvoj glavni,rasa,klasa itd..

Barbarian, Paladin i Warlock :) a od rasa mislim da su to bili humani i half-orc-ovi...

BOlje da ne spominjem da sam presao NWN1 sa svim expanzijama 3 puta? :D

Poslednja izmena:
Ja moram da priznam da je proces kreiranja i smisljanja mog lika u NWN2 trajao vise dana.Kad kazem vise mislim na ~10 :S:

Poslednja izmena:
Moraš to ispraviti ASAP :) Ako te je mlaki NWN2 oduševio, ovo će te sobaliti s nogu :D

Bas tako. Expanzija za NWN2 je jedini RPG koji po dubini i kompleksnosti price moze da se priblizi Planescape-u. :)

Vuk Gejmer, ako cemo o dubini i kompleksnosti, mene je HoTU takodje odushevio, a po kvalitetu mi je egal sa MoTB.

meni sad treba savet, za sledece -

moja igrachka iskustva u originalnoj kampanji, i MoTB su sledeca -

Wizzard Evocator - baca damage magije, neshto nalik na zmajevu kuglu, sve zivo zvetlece baca, ja da se pitam, najmocniji lik u NWN2 svetu.

Wizzard/Pale Master - uz dobro prouchene magije, realno nepobediv, jer kad povedesh bandu undead likova, i pritom imash nekomanserske i nekrofilske magije (death finger, i death ostale razbrige) ginu likovi po prvom roll-u.

Warlock - protraceno vreme, mislim da su Warlock-e smislili samo iz razloga da se popuni plot NWN2 originalne kampanje

e sad, sobzirom da sam sve ovo vreme, kao shto se vidi, igrao sa Mage like likovima, zamolio bih nekog da mi napishe - koja je najbolja varijanta za katana fajtera ? jel da idem na Fighter/Weapon master, il pure Fighter, i koja od te dve klase ima neke diablo like mega gotivne udarce ?

u sushtini, ovo hocu - neki light fighter (ne treba mi brute manijak) koji trchi, skakuce, i kolje s' dve katane. i pritom, ima uber poteze. nalik na Preston-a iz equilibrium-a :p .. pa mi vi sad predlozite kako da razvijam lika, fighter, ili fighter/WM, molim lepo .. ?

note: primetio sam da od pochetka MoTB-a pa do odredjenog dela, ne mosh da nadjesh katanu ni za lek, pa cu na debug mode da odradim sebi dve lepe iron katane.

Poslednja izmena:
AAA,debug mode! E nema sad tebi recepta za dobrog fightera! :p

jesi li prochitao shta napisah ? dve iron katane, koje su 1d6, to je isto kao da sam nashao sekire, samo shto mi trebaju bash katane za razvoj lika :p

Kako me zracite sada samo da znate.... :D

@Igoritza
Ako se uzme fajter kao klasa, po meni je mnogo bolje ići na "čistu" varijantu jer tako imaš više slobode da forsiraš izvestan feat. ili naprosto jačaš lika u onome što ti se dopada.

Za WM postoje preduslovi, a ono što je obavezno (meni lično) je uvek bilo bezveze.
Primer: wirlwind attack
Koristan samo ako se šibaš sa više protivnika koji su ti u neposrednoj blizini, a i tada moraš dobro da paziš na tajming.
S druge strane, imaš Great Cleave, koji priža bezmalo isti efekat ali radi automatski, i u sprezi sa Spring-om nema nikakvih loših posledica.
Mnogi ga kritikuju kao prejak ali meni je baš simpa kad me spopadne gomila Impova, i svi odjednom popadaju k'o snoplje. :)

Šta znam, to je moje mišljenje.
PRi originalnoj kampanji, namerno nisam levelovao glavnog lika (fajter) sve dok nisam sakupio dovoljno XP za eksperiment.
Kakva će biti razlika u efektu koji se postiže 1.WM 2.čist fajter, u identičnim situacijama.
Nastavio sam sa fajterom. ;)

Od ostalih borilački-orjentisanih likova, interesantni su paladin i varvarin ali prvi uvek mora da je "dobrica" a drugi mora da bude "chaotic" ili gube mogućnost napretka.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno