Šta je novo?

Age of Conan: Hyborian Adventures

Poslednja izmena:
Ja nemam tih problema NPC-ovi ne "begaju" u drugu zonu, s obzirom da igram na Hyrkania-ji RP-PVE serveru, samo ja pokusam da "stuknem" ponekad al dzaba ubiju te ko zeca.

S obzirom da polako istice prvi mesec, i koliko vidim necu uspeti da zavrsim igru u tom roku (tek sam 35lvl sa otprilike 2h igranja dnevno, a vrlo cesto i manje) interesuje me da li su pojavile one kartice sa dopunom i da li ce se uopste pojavljivati ako nisu?

Poslednja izmena:
Hmmm neko moje iskustvo posle godinu dana wowovanja :)
Igra ima odlicne potencijale, ali je nekako sve traljavo izvedeno! Ucitavanja su preduga, smorim se dok promenim zonu! Zatim, predeli su malo monotoni, a sama borba se svodi da postavish stit odmah na centar, i da rokash igraca sa strane! Takodje, pohvalno je to sto Funcom stalno radi neke patcheve, ali svaki dan po 100MB ... ma ... jos ne mogu da skinem exe pa da pustim installer, vec samo sa neta ! Smor!

Ima mnogo decijih bolesti koje bi trebale sto pre da se srede da bi mogli lagodnije da igramo! Ja planiram da prodam acc, dok se igra ne ispegla, iskreno smorila me! Igram je mesec dana i nisam nasao neko zadovoljstwo!

@Adanos
Otprilike tako nesto, jer se destiny kvestovi protezu do samog end game dela to jesto do zadnje misije u igri koja je na 80lvl. Mislim moze se igrati i posle toga ali ja licno ne vidim cemu kad zavrsim sve kvestove i dodjem do zadnjeg nivoa i vidim sve oblasti koje se mogu videti u igri. Mozda nekada kada ubace neke nove oblasti ili kraljevine ili neke nove kvestove...

Ne znam kakve mashine imate pa su vam ucitavanja preduga, kod mene ne traju vise od 15 sekundi. Dobro je da rade update-ove a i dok se skidaju sa neta isto nije problem jer radim nesto drugo. Vidim da WoW igraci imaju problema sa AoC i da im ne lezi bas najbolje ali sta je tu je. Meni licno je igra odlicna, mnogo kvestova, odlicna prica, mozda sam vec negde gore napomenuo ali igra me najvise podseca na The Witchera.

Poslednja izmena:
Ne znam kakve mashine imate pa su vam ucitavanja preduga, kod mene ne traju vise od 15 sekundi. Dobro je da rade update-ove a i dok se skidaju sa neta isto nije problem jer radim nesto drugo. Vidim da WoW igraci imaju problema sa AoC i da im ne lezi bas najbolje ali sta je tu je. Meni licno je igra odlicna, mnogo kvestova, odlicna prica, mozda sam vec negde gore napomenuo ali igra me najvise podseca na The Witchera.

Ne volim wow igrao sam ga sa ortakom cisto da ubijem dosadu dok ne izadje AOC, i sada kada je stigao, ostaje mi nekako gorak ukus u ustima! Krivo mi je! Igra je fenomenalna, ima dosta potencijala! Inace ima jedna velika mana, a to je Community! Ljudi koji igraju na EU serverima su skandinavci, puni sebe, nekako su namcori, plus da ne spomenem to sto sam za sve ovo vreme naleteo samo na 2 srbina na pvp serveru (battlescar) i na jos 2 na PvE serveru! Dodouse ne cudi me sto ih nema kad je u Srbiju stiglo "legalno" samo 200 kopija igre! Funcom je najavio da stize revizija izdanja, koja ce posle installa biti automatski pathcovana na najnoviju verziju! cekamo!

P.S. PvP server je FFA malo je cudno sto mozes ortaka iz guilda da leshis :) ali nema veze, ako te satre neko jaci, ti se okomish na nekog slabijeg i balansirash kill/death ratio :D

Ja sam na rp-pve serveru i ljudi su generalno veoma ok i veoma su ljubazni cak i skandinavci, tako da kad igram sa njima je zabavno, ali uglavnom igram solo. Ne volim PvP tako da i ne igram, cak i u Guild Warsu sam izbegavao isti.

Je li, a gde ima tih gamecardova i meni istice 26.06. i koliko kostaju

Ljudi jel ima Age of Conan u novosadskom GameS-u (ne znam dal ima josh negde) i poshto je sada?

Poslednja izmena:
ljudi ovo mi se svidja vise od wow-a, jel voljan neko da menja AOC account(bez likova) i kutiju sa pretplatom, ja zauzvrat dajem lvl 70 priesta na wow-u sa kutijama i preptplatom (mesec dana, stalno se obnavlja, to je lik od koga sam ja dobio account pre 6 meseci ostavio, i sigurno nece skidati, zato i trazim da ima pretplate na AOC). Ako je neko voljan nek me kontaktira na PM.

Smatram da svako ima pravo da da subjektivnu ocenu neke igre, ona mu se svidja ili ne, ali kada to neko radi sa namerom da njegovo misljenje nametne kao jedino ispravno, ne dajuci nikakvog prostora da moze da postoji drugacije vidjnje od njegovog onda pobesnim. To se upravo desilo posle procitanog teksta Miodraga Kuzmanovica o Age of Conan-u u novom broju sveta kompjutera. Mislim, i ranije su me nervirala njegova buncanja, neka vise a neka manje ali se sve to kap po kap skupljalo. Ne kazem da ponekad nije imao dobre tekstove, jos uvek se secam onih odlicnih tekstova o monopolu poste i losim internet provajderima, ali smatram da bi trebao da prestane da pise o igrama jer kao sto rekoh svi njegovi tekstovi mi previse deluju ne kao izricanje svog dozivljaje neke igre vec kao nesto sto treba biti apriori prihvaceno kao jedino istinito, kao da je svako njegova recenzija aksioma koju treba prihvatiti takvu kakva jeste. Nisam ja nesto previse odusevljen AoC-om, igra mi se svidja mnogo vise od mnogih koje sam igra a ipak i manje od nekih igara, ali je igra daleko od onoga sto je on opisao. Prva stvar koja meni bode oci je uporedjivanje sa WoW-om. Sami developeri su rekli da je njihova igra drugacija od WoW-a, vecina ljudi na zvanicnim formima je od samog pocetka razvoja igre trazila da ona bude drugacija od WoW-a i da ima sto manje dodirnih tacaka, sta su ovi i obecali, i licno mislim da su donekle i uspeli. Posle svega ovoga cemu onda uporedjivanja, posebno oko klasa. Zar moraju sve klase da budu iste kao u WoW-u? Pa ako je neko zeleo jos jednu kopiju WoW-a neka lepo igra LOTRO ili ceka Warhammer. Ili ocena PvP-a i uzivanje u genkovanju. Pratio sam razvoj ove igre prilicno dugo, ali pred sam izlazak sam bio veoma skeptican o njenom kvalitetu. Moram da priznam da je najvise razlog tome preveliko odusevljenje zakletih igraca WoW-a. Ali kako se njihovo odusevljenje igrom sa danima smanjivalo moje je raslo. Na kraju su prestali da igraju i vratili se u WoW da grinduju honor po 12h dnevno. Jos jedan razlog pozitivnog utiska je da su ispunili obecanje da ce igra odgovarati casual igracima. Sto znaci mozes da igras po sat do dva dnevno ili cak ne mora i svakog dana pa da opet imas dovoljno dobru opremu i skilolove kao i neko ko provodi po 10h. Ni rec nije rekao o odlicnoj atmosferi igre, o veoma dobroj muzici. Jer to je ono sto cini igru, osecaj kada stojite na litici u Poljima mrtvih i gledate kao se magla, sa prestankom kise spusta na dolinu i vojnim kamp Vanira i sve to uz keltske melodije ispunjene prelepim, misticnim vokalima, osecaj kada grupa i prijatelja i vi ulazite stelthovani u kamp i osvetite se za zlocine prema nevinom Cimmerianskom stanovnistvu. Na kraju, zelim da kazem da je i ovo moj dozivljaj igre, ne znaci da ce se nekom drugom svidjati a i ne mora.

Smatram da svako ima pravo da da subjektivnu ocenu neke igre, ona mu se svidja ili ne, ali kada to neko radi sa namerom da njegovo misljenje nametne kao jedino ispravno, ne dajuci nikakvog prostora da moze da postoji drugacije vidjnje od njegovog onda pobesnim. To se upravo desilo posle procitanog teksta Miodraga Kuzmanovica o Age of Conan-u u novom broju sveta kompjutera. Mislim, i ranije su me nervirala njegova buncanja, neka vise a neka manje ali se sve to kap po kap skupljalo. Ne kazem da ponekad nije imao dobre tekstove, jos uvek se secam onih odlicnih tekstova o monopolu poste i losim internet provajderima, ali smatram da bi trebao da prestane da pise o igrama jer kao sto rekoh svi njegovi tekstovi mi previse deluju ne kao izricanje svog dozivljaje neke igre vec kao nesto sto treba biti apriori prihvaceno kao jedino istinito, kao da je svako njegova recenzija aksioma koju treba prihvatiti takvu kakva jeste. Nisam ja nesto previse odusevljen AoC-om, igra mi se svidja mnogo vise od mnogih koje sam igra a ipak i manje od nekih igara, ali je igra daleko od onoga sto je on opisao. Prva stvar koja meni bode oci je uporedjivanje sa WoW-om. Sami developeri su rekli da je njihova igra drugacija od WoW-a, vecina ljudi na zvanicnim formima je od samog pocetka razvoja igre trazila da ona bude drugacija od WoW-a i da ima sto manje dodirnih tacaka, sta su ovi i obecali, i licno mislim da su donekle i uspeli. Posle svega ovoga cemu onda uporedjivanja, posebno oko klasa. Zar moraju sve klase da budu iste kao u WoW-u? Pa ako je neko zeleo jos jednu kopiju WoW-a neka lepo igra LOTRO ili ceka Warhammer. Ili ocena PvP-a i uzivanje u genkovanju. Pratio sam razvoj ove igre prilicno dugo, ali pred sam izlazak sam bio veoma skeptican o njenom kvalitetu. Moram da priznam da je najvise razlog tome preveliko odusevljenje zakletih igraca WoW-a. Ali kako se njihovo odusevljenje igrom sa danima smanjivalo moje je raslo. Na kraju su prestali da igraju i vratili se u WoW da grinduju honor po 12h dnevno. Jos jedan razlog pozitivnog utiska je da su ispunili obecanje da ce igra odgovarati casual igracima. Sto znaci mozes da igras po sat do dva dnevno ili cak ne mora i svakog dana pa da opet imas dovoljno dobru opremu i skilolove kao i neko ko provodi po 10h. Ni rec nije rekao o odlicnoj atmosferi igre, o veoma dobroj muzici. Jer to je ono sto cini igru, osecaj kada stojite na litici u Poljima mrtvih i gledate kao se magla, sa prestankom kise spusta na dolinu i vojnim kamp Vanira i sve to uz keltske melodije ispunjene prelepim, misticnim vokalima, osecaj kada grupa i prijatelja i vi ulazite stelthovani u kamp i osvetite se za zlocine prema nevinom Cimmerianskom stanovnistvu. Na kraju, zelim da kazem da je i ovo moj dozivljaj igre, ne znaci da ce se nekom drugom svidjati a i ne mora.

U potunosti se slazem sa gornjim postom AOC je jedna saasvim solidna igra. Sto se tice bug-ova zelo bih da pitam igrace WoW-a da li su mogli da se loguju pre cetiri godine bez problema ako je neko uopste igrao wow pre cetiri godine :)....
Pozdrav,

I dobro, kakva je situacija sada sa tim silnim bagovima? Da li su ispravljeni neki? Da li se redovno pojavljuju update-ovi?

Razmisljam da kupim ovu igru ali se jos uvek dvoumim - ovo ili WoW.

Gde u BG-u ima da se kupi ako neko zna sigurno da kaze? Da li ima mesec dana besplatno kao WoW ?

Ne bih bas rekao da su silni bug-ovi. Bugova je bilo kao sto ih ima u svakoj igri. Ja licno za mesec dana nisam naisao ni na jedan veliki bug. Bilo je sitnih grafickih bugova, na primer da nekome oklop ne stoji kako treba i sl. Cuo sam da je bilo nekih kvestovanih bugova ail ja na to nisam naisao. Patchevi izlaze redovno, do sada su izlazili udarno 2 puta nedeljno a koliko vidim sada su krenuli na jednom nedeljno. Izbor je samo tvoj ali moj savet bi bio AoC, i ima prvih mesec danan besplatno kao i WoW

Poslednja izmena:
Koliko bih morao da skidam kada bih sada kupio igru, kapiram nekih par sati skidanja, a? Bas se dvoumim, svidja mi se kako izgleda AoC, obozavam taj tip igara ali siguran sam da bi mi se svideo i WoW. Ono sto ne znam je sta ce meni sve to u trideset godina, iovako mi drustveni zivot u poslednje vreme nije jaca strana, zbog nekih drugih okolnosti... ali citam da je igra opustena, u smislu da ne moras da igras 25h dnevno da bi lepo napredovao.

Samo mi reci nesto... kada zavrsis kampanju... sta se onda desava? Da li postoji PvP kao u GW-u (najbolja igra ikada), guild-ovi, klanske borbe... i koliko traje sama kampanja? Da li dodaju nove misije, quest-ove update-ovima?

Samo mi reci nesto... kada zavrsis kampanju... sta se onda desava? Da li postoji PvP kao u GW-u (najbolja igra ikada), guild-ovi, klanske borbe... i koliko traje sama kampanja? Da li dodaju nove misije, quest-ove update-ovima?

Naravno da postoji pvp, naravno da postoje guildovi i borbe izmedju njih, kampanja ne znam sta ti je (ne postoje isti termini u svim igrama), ofc da ce se dodavati novi questovi ali toliko questova ima ingame da nema teorije da ih sve zavrsis. I nemoj kupovati wow, ovo ti je nova igra, imaces onaj osecaj neistrazene teritorije i svi ste n00bovi, u wowu ces samo ti da se osecas kao n00b :p

Poslednja izmena:
Pod kampanjom mislim da glavnu pricu i sve sporedne quest-ove, sigurno dodje momenat kada se to sve zavrsi, i sta onda!? GW je imao tu foru da moze da se igra maltene neograniceno, pa pitam kakva je ovde situacija. Mislim da si u pravu za WoW i mislim da cu ipak kupiti ovo. Mada me je juce zagolicalo da kupim za 2500 dinara WoW, exp. pack i brdo knjizica. :)

Pod kampanjom mislim da glavnu pricu i sve sporedne quest-ove, sigurno dodje momenat kada se to sve zavrsi, i sta onda!? GW je imao tu foru da moze da se igra maltene neograniceno, pa pitam kakva je ovde situacija. Mislim da si u pravu za WoW i mislim da cu ipak kupiti ovo. Mada me je juce zagolicalo da kupim za 2500 dinara WoW, exp. pack i brdo knjizica. :)

Ma batali to, vidi kako je lepo vreme :) bolje pojacaj real social skills umesto sto ces da blenes u svet WOW-a ili Conana. Jednom kad se navuces reci cao zivotu :)

Ma to nije istina. Ja sam par puta kretao sa celodnevnim igranjem WoW-a i sve je to lepo i sjajno al dosadi posle najviše nedelju dana (bar meni).

posto je mesecna pretplata ? (znam da je negde pisalo ali search mi izbacuje milion stvari )

Vrh Dno