Prvi put sam instalirao ovu igru. Instalirao sam 1.6 CP. Imam neka pitanja:
1. Opcije za grafiku bukvalno ne postoje, postoji samo LOW, MEDIUM, HIGH i rezolucija. Kada je moj drugar ovo igrao pre vise od godinu dana cini mi se da je bilo brdo opcija za grafiku. O cemu se radi?
2. Da li je normalno da ne postoji nikakav tutorial, ni uvod a ni ne daje mi da biram karakteristike lika kao u dvojci? Ili se to mozda desava kasnije.
EDIT: Nisam ni provalio da ima CUSTOM da se bira u meniju za grafiku. Ostala pitanja stoje.![]()
Mislim da je to bila dvojka... na samom pocetku igre... biram gomilu karakteristika lika, kao u Oblivionu... tipa izgled, pol, koji cu tip da budem, da li strelac, warrior itd. Na to sam mislio. A i ovde izgleda ne postoji uvod. Ne znam o cemu se radi. Odmah borba. Mozda to dolazi kasnije, ne znam.
Sto se mene tice igra drasticno bolje radi sada,i dalje ima malog "laga" ali on je sad sveden na min. razmere,znaci dosta je redak i moze sasvim prijatno da se igra.Jedno pitanje posto nisam u toku ni sa topicom a ni sa igrom u zadnje wreme:
Da li se makar malo poprawila situacija sa shuttering-om i kocenjem i ostalim sranjima od treceg patcha pa na owamo? Da li je ikako moguce makar malo igrati normalno?
Me too, me tooPonovo sam se nalozio na Gothic 3 i probao sam sa ovim CP 1.6 medjutim meni cini da mi igra radi gore nego prije stalno nesto trza i zapinje. Ne razumijem u cemu je fazon a koliko se sjecam da su svi govorili kako ima sa novim patch-em radi bolje.
Ermmm... a kako se igra ova igra? Bukvalno svako ko dune u mene ja se srusim mrtav, vukovi, divlje svinje, insekti... apsolutno nemam sanse ni protiv koga...
Ma samo sto sam poceo da igram, ne znam jos nista o igri prakticno... ali umesto da pocetak igre ohrabri coveka ovde se desava upravo suprotno, potpuno sam obeshrabren i isfrustriran...
Ne znam jos tacno ni mapu kako da pratim, dobio sam 2 nivo ali ne vidim uopste kako poene da raspodelim, krenuo sam negde gde mislim da mi strelica pokazuje za jedan od dva quest-a koja imam i zivotinje su na sve strane i jos sam naisao na neko selo orkova... znaci, katastrofa.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari