placam ih sa shipping-om za srbiju 51 funtu - 66 evra. ovde mogu da mi uzmu maksimum josh 1000 dinara i to je to. sve ukupno - 6000 din.
sto je lepo imati paypal mastercard, pa onda lepo dizes novac na atm-u u Beogradu sa svog paypal naloga![]()
shto je lepo kad ti kazu ljudi da ne moz da registrujesh Paypal iz srbije a onda neko izjavio ovako neshto :d
"This payment cannot be funded with a credit card at this time."I sa novom intesinom karticom i dalje imam istih problema
Dakle prvo placanje ok
Drugo placanje:This payment cannot be funded with a credit card at this time.
Treca kartica koja nece da radi...ajd neka mi neko tacno objasni kako je TACNO otvorim paypal acount sa intesinom VISA INTERNET KARTICOM.
Da ne bi s**** i 40tu karticu![]()
Koga zanima, visa revolving raiffeisen banke radi na paypalu, dodao sam jednu pre par dana
kako ?
iz shupljeg u prazno - sve kreditne karte su sada definisane lokacijski preko broja, te bez obzira na poreklo kartice, ne mozesh je registrovati jer u sebi sadrzi info da je iz srbije.
ajde ljudi, dajte konachno neko validno objashnjenje - SADA, moze li ili ne moze kartica iz srbije da se validno registruje na paypal ???
Radi 100% MasterCard BancaIntesa i Visa Internet BancaIntesa
Isti slucaj kao moj.
Da li si zavrsio enrolment (ono sa ukucavanjem broja i skidanjem 1.5EUR sa nove kartice) i da li si probao neko placanje.
Kako, nemam pojma, niti me zanima. Bitno mi je samo da radi, a radi kao sto rekoh.
Imam istu tu karticu iz 2006. godine kojom sam i do sad placao na ebayu i koja mi istice za 10 dana. Dobio sam novu (automatski produzavaju), istu karticu ali sa skroz drugim brojem, dodao je na paypal i radi. To mi je jedino bitno. Za par dana stize i Amex blue iz Intese pa cu probati i sa njom, javicu ovde. Ali sam skoro siguran da ce i ona proci. Uglavnom ne prolaze ove obicne koje moze svako da izvadi
Kako Tacno Registrovati Paypal Sa Intesa Visa Internet Karticom sa Minimalnom Sansom za Neuspeh
Uzmes madjarski paypal i registrujes se - nadjes neko madjarsko ime prezime adresu i telefon.
Ako do sada nemas paypal kuci onda registruj odatle a ako si vec registrovao nekoliko puta onda nemoj idi u neki internet cafe - hvataju poreko istih IP-a.
Kada otvoris account onda ga ne verifikujes odmah jer mozes da placas u iznosu od 150$ bez verifikacije kartice.E tek posle je verifikujes - mozes i odmah ali za svaki slucaj bolje ne , jer mogu slucajno odmah da ti blokiraju account jer se blokiranje acount-a obicno desavaju nakon verifikovanja kartice...
A pre verifikacije se nikada ne desava da se blokira znaci imas bar 150$ po kartici i 99% verovatnoce da te ne blokiraju posle.
Bosna i Slovenija su jako lose za registraciju paypal-a jer placanje ne moze da prodje - posle 2-3 placanja se javlja jedna cudna poruka da paypal ne moze da skine novac sa racuna kartice.
Bice da je zbog toga sto intesa pravi kartice u madjarskoj...pa prolaze samo na tu zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari