Šta je novo?

Race Driver: GRID

Au koje krljanje u MP :D
Ravene nemas pojma! :p

^ Pa mi sad vozili zajedno :)
Izgleda da ovde ne moze da se stavi server pa samo nasi na njega, mozda ce u full verziji biti opsirniji multi ( tj sigurno oce..)
Ovako gde nas ubace..

Pa ja se javljam ti nish... cccc... hahahahah... ima chat tokom igre zar ne... ahhahahh

Poslednja izmena:
Najjaci su mi ovi likovi koji se "slucajno" skucaju i naprave redaljku i onda kao "nisam video" :D

Da li jos nekom u opcijama nedaje vecu rezoluciju od 1280x1024, posto vidim da dosta njih spominju 1680x1050 ? Doduse svi imaju jace grafe od moje.

Probao sam malo s volanom (DFP). Nesto mi je previse osetljivo i kad otkljucam volan, a onih par podesavanja nisu moguca kad si u igri. Sem toga, u kokpitu ne ide preko 270 stepeni, nekako mi je suvise... Uglavnom mi sve deluje manje-vise ok (za jedan codemasters :d) sem upravljanja, sto je verovatno stvar navike. Steta sto ona kamera (kada se menja) nije tako dinamicna i u samoj voznji.
Sto se asistencija tice, ne znam cemu sluze (a uz to i ne rade), npr. ABS kad se ugasi, kocnice blokiraju skroz ******ski a krofne se prave i sa kontrolom trakcije.
Lepo radi grafika (mnogo bolje nego Dirt), zato se svima i svidja ;)

Da li jos nekom u opcijama nedaje vecu rezoluciju od 1280x1024, posto vidim da dosta njih spominju 1680x1050 ? Doduse svi imaju jace grafe od moje.

Odgovor molim.

Poslednja izmena:
Evo probah i ja demo, uopste nije lose :D . Generalno, sve izlgeda fenomenalno,upravljanje preko tastature me malo teze ali ok...
Ali mi se desava da se naglo prepolovi framerate, da bi se posle 10 sec sve vratilo u normalu na 1280x1024 4AA sve na max, vsync off, Vista x64 SP1...Desava li se to jos nekom?

Amd DC Optimizer Resava stvar! :type:

Odgovor molim.

Polako, cemu taj bes :D Ako ti ne daje vecu rezoluciju, probaj sa editovanjem fajla: C:/documents.../ime/my documents/codemasters/grid demo/hardwaresettings.xml

Imas tu red i za rezoluciju.

Probah i ja ovo čudo i opasno mi se sviđa!
Neverovatno kako glatko radi u 1680x1050, 2xMSAA, tako mi je sama igra namestila.
U par navrata dok sam gledao replay, stvarno sam bio potpuno zatečen koliko sve to dobro izgleda.
Upravljanje je sasvim ok, pogotovo što me je mrzelo sada da vadim volan iz kutije, pa sam igrao na tastaturi. Priznajem da sam ostavio sve pomoći uključene, barem za sada.

@Zlatann
Kod mene uredno nudi sve rezolucije.

I kod mene nudi sve rezolucije, samo sto na 16*10 moze samo neki custom nivo detalja. Tako podeseno sa 4aa fps ide od 30-40 nikad ispod 30 tako da je savrseno tecno i izgleda fenomenalno. Sto se tice same igre nemam pojma, glup sam skroz za voznje, ne mogu da zavrsim trku i non stop se lupam, ne znam ni zasto sam skidao :D

Ni ja nemam 1680 x 1050.Kako se edituje onaj file iz my documenta?

Moguće je da to ima veze sa količinom video memorije.
Nego ovde zapravo ni ne postoji podešavanje detalja, nego se sve svodi na rezoluciju i AA, ostalo je izgleda fiksno.

Poslednja izmena:
Jel'? Onda sam ja ćorav :p
Pogledaću sledeći put ponovo kada ga pokrenem :)

Ah da, tada još nisam provalio da im ona strelica na gore ne znači kursor na gore nego shift :D

Prebih se načisto sa driftovanjem, jedva čekam da izađe full pa da se provoza Skyline GT-R ili neka druga aždaja, original mi ne gine :)

bome ovo je supre zabavna arkadica
definitivno imade sta da se igra ovih dana

Prebih se načisto sa driftovanjem, jedva čekam da izađe full pa da se provoza Skyline GT-R ili neka druga aždaja, original mi ne gine :)
A vala ni meni... ***a, šta mogu, mnogo mi se sviđa.

Probao sam sve nebili dobio 1680x1050 , ali nista, ***, f...

Pozdrav svima

Sad sam probao opet malo drift, treba se navici, uspeo sam da skupim 807000, ali baja trazi oko 1.2 miliona..
Mada sam dosta puta sje..o drift, nanizem kombo i popasem zid, ovo kad se izvezbamo ima da ide preko 2 miliona

Poslednja izmena:
pa blago vama, evo ja pokusavam i pokusavam i nikako 500k da predjem :wall: jednostavno auto mi je suvise nepredvidiv i previse ide u spin. Gamepadom jos gore :wall: Lakse mi je iz pogleda od napolje ali onda od dimcine 50% vremena ne vidim sta radim. Meni se drift svodi na prvu krvinu, drugu krivinu (stoji oko 200k gore i 5x bonus) i onda iz trece pravac u kamion onaj :wall: :smash: interesatno da mi ne ide na zivce. Jedino sto me nervira je sto nema restart race kad zavrsis vec mora nazad u meni pa ponovo, a loading mi deluje kao citava vecnost kad sam iznerviran (malo) i nestrpljiv ponovo da vozim. Ovo da imam na konzoli ne znam kako bi konzola prosla, kontam da je loading jos duzi :d

Ja krenem napred ( brate ova njihova Silvia za 2 sec stize 100kmph :zgran: ) pred prvu levu krivinu usporim dam mu po rucnoj, udjem u drift bez gasa, i onda se izvlacim sa gasom, ali ciljaj da prodjes ( sa driftom ) odma pored zastavice pisace ono perfect ili sta kod dobije se instant 20k ili tako nesto, onda je fora samo da ti ne padne combo i tako nastavljas 20k ovde i onda i tako puta 5 i eto za cas 150k na dve-tri krivine.
Samo da se ne sje...s.

Poslednja izmena:
prodjem ja to i onda ga prckam levo-desno da mi ne spusta multi i onda zabodem polukruzni drift sledecu krivinu celu i tu se uvek spucam taman pre nego sto mi da poene, onda idem desno polukruzno, i to uspem (al nemam poena jel sam se spuco, i bonus ode) i to prodjem i onda ide ona ludacka de se zaletis ko magarac i tu nekad prodjem (kad se ne halavim za brzinu) polukruzno lepo i tu dobijes maltene instant 200k, i tu je kamion posle coska :D (a desno su one palete) :d Znam stazu napamet *** al ne ide mi :smash:

Nazad
Vrh Dno