Zanimljivo iskustvo sa Gigatronom.
Zvao sam ih juce...uglavnom pitam da li imaju u radnji X-Fi Xtreme music i na to pitanje covek (decko) mi odgovara " to su zvucnici, je li tako". Zanimljivo je da covek koji radi u maloprodaji racunara i racunarskih komponenti pravi takvu gresku.
Uljudno sam ga ispravio...i dobio odgovor da nemaju pomenutu karticu.
Par sati kasnije nazvao sam ih ponovo...oh, kakva greska.
-"Da li imate Altec Lansing taj i taj model"..."nema"..."da li imate blabla model"..."nema"..."hmmm...sta uopste imate od Altec Lansing slusalica"..."samo tren da pogledam....samo malo...pa imamo samo par modela...mislim samo ove AH5".
Ok...rekoh ajde da vidim sta imaju od Logitech slusalica. Postavljam pitanje...prvo, drugo...i svaki put dobijam isti odgovor "Nema". Naravno usledilo je pitanje
-"pa sta uopste imate od Logitech slusalica"..."pa rekao sam vam, imamo samo par modela".
Recept za odbijanje potencijalnih musterija:
- zaposli nestrucno lice
- postavi cenovnih sa nepostojecom robom
Mislim da ih vise necu zvati...sta vise ubedjen sam.
Da da, experti u prodavnicama IT opreme za 200-300eur plate... lupate bre!
treba svatiti da je krivica loseg posla u vecini firmi kriv vlasnik a ne trgovac, jer svima je prioritet da sto vise zarade a samim tim manje ljudi uposle i manje ih plate....
Arko986 radiš u Gigatronu?![]()
Arko986 radiš u Gigatronu?![]()
Kako si bio ubedjen da si u pravu.... a kako si samo pogresio!!!:S:
Od 1.04 Gigatron je zaposlio 4 mlade osobe koje su bile do 15.04 na probnom radu i koje su i primljene....
GIVE THEM A BREAK!!!!
Postave oglas 06.maja za Acer Aspire 5315 sa 80GB HDD za 29.000din, ja zovem 7.maja i pitam kazu nema vise, bila je jedna kolicina. Kao, nema, ali evo ima ASUS X51H ili Benq neki dzank. ASUS 32.060din, a Benq 31.160din. OK kazem ja sve je to lepo, ali da li ce biti jos Acera, pa cu ja lepo sacekati, ne zuri mi se jako. Kazu nece vise nikada ni biti tih Acer modela 5315. Sta reci. Vec 100x vidjeno. Stvarno mi je vise dosta ovakvih firmi koje postave cenu za 1 model svuda, daju ga u oglase, a posle 1 dan kasnije kao nemaju. Cilj takve prevare je da se kupci, kada su vec dosli ili pozvali, kupe nesto drugo. E od mene vala para nece dobiti. Bednici!
Pa sto niste nasli iskusnije radnike? Mozda zato sto gustere mozete da platite manje ili sta?![]()
Postave oglas 06.maja za Acer Aspire 5315 sa 80GB HDD
Da, "gusteri" se mogu platiti manje, to je i ekonomski potez a i molim te, reci mi, gde da najde 4 iskusna radnika??? Mozda ovde na bechu?? hah... ma da....
Jeli iko kupovao ovde: www.pcprodaja.com ???
Postave oglas 06.maja za Acer Aspire 5315 sa 80GB HDD za 29.000din, ja zovem 7.maja i pitam kazu nema vise, bila je jedna kolicina. Kao, nema, ali evo ima ASUS X51H ili Benq neki dzank. ASUS 32.060din, a Benq 31.160din. OK kazem ja sve je to lepo, ali da li ce biti jos Acera, pa cu ja lepo sacekati, ne zuri mi se jako. Kazu nece vise nikada ni biti tih Acer modela 5315. Sta reci. Vec 100x vidjeno. Stvarno mi je vise dosta ovakvih firmi koje postave cenu za 1 model svuda, daju ga u oglase, a posle 1 dan kasnije kao nemaju. Cilj takve prevare je da se kupci, kada su vec dosli ili pozvali, kupe nesto drugo. E od mene vala para nece dobiti. Bednici!
Ma da. Ovo ti je baš konstatacija "na mestu". Razmisli malo. Kada bi svi primali "iskusne" radnike. Gde bi se obučavale novajlije. Zbog takvog stava sam ja godinama imao problem sa zapošljavanjem.Pa sto niste nasli iskusnije radnike? Mozda zato sto gustere mozete da platite manje ili sta?![]()
Hwala puno si mi pomogao,jel stwarno imaju onako opsiran i jeftin asortiman kao na sajtu?Kupovao sam ja od 1999-naovamo. Korektni i ljubazni prodavciJako lepa iskustva sa njima.
Hwala puno si mi pomogao,jel stwarno imaju onako opsiran i jeftin asortiman kao na sajtu?
Znaci mogu doneti nesto na lager u roku od 10-ak dana?Pa najbolje da pozoves i vidis da li u datom momentu imaju to sto tebi treba. Ali i ako nema trenutno, donesu za sat-dva.
Ma da. Ovo ti je baš konstatacija "na mestu". Razmisli malo. Kada bi svi primali "iskusne" radnike. Gde bi se obučavale novajlije. Zbog takvog stava sam ja godinama imao problem sa zapošljavanjem.
Pa ne moras 4 iskusna, mozes 2+2. U svakom slucaju ako tako ozbiljna firma drzi do ugleda nece sigurno da dozvoli da joj se desavaju takvi pehovi putem telefona ili vec poznato "ima na sajtu nema na stanju"? ****ga, to nije izgovor. I da, naravno, treba zaposljavati mlade, obucavati ih i davati im sansu. Kad su mladi, fleksibilni su i lako se mogu prilagoditi i nauciti. Matorci su vec oblikovani i....ma uostalom pogledajte banke - sve salteruse iz poste mahom rade tamo... dok ne odradi jednu prostu operaciju mogu da odspavam za pultom.
Sto se Eurolinka tice, ja sa njima imam odlicna iskustvai nastavicu da kupujem komponente tamo i dalje.
Gledaj, ako treba da ti se crta onda do mojega.... :smash:
Nisu sva cetiri otisla u jednoj radnji... vec upravo tako kako si i napisao... 2+2. Jedna dvojka je otisla u jednoj prodavnici gde je vec bilo dvoje iskusnijih, i jedna dvojka je otisla u prodavnici gde je bilo 4 iskusnih. U svakom slucaju.... nemoguce je da ne naletis nikad ni na jednog novajliju... uostalom si sam to potvrdio tako sto si rekao da ipak treba uposliti i manje iskusne... eto... onom useru se desilo da je pozvao i javio se novajlija... sta sad??? Hoces da ih oteras na linc?? Ako ne, cemu onda takvo insistiranje na postojanje nekorektnosti?? Sam sebe negiras... inace u normalnom svetu ovo je sasvim normalna pojava.... e sad sto mi nismo normalni (neki od nas) ljudi pa nismo culi za toleranciju vec odmah kukamo kao male bebe cim nam se nesto ne dopada.... heh... :lupko:..... inace da sve zapravo bude normalno i korektno... ta 4 nova dosla su na 23 stara!!!! Sto je vise nego dobar potez i nije bilo potrebe zaposljavati iskusne.... ali..... uvek se nadje po neki kUdtiHaEX..... to Bacid zna....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari