Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Stvarno bre jadno...
Znam da je ogromna igra, da je ovo da je ono, ali trebali su se potruditi i odraditi svaki deo odlicno.
Sta im bilo tesko da odrade normalnu jurnjavu sa policijom. Naravno ne ocekujem da bude ludacka :d kao u Driver-u (1.i 2.), ali pristojno barem...

Pa normalno je sve do level 3 potere. Uostalom, smeces s'uma da je igra radjena za box360 i PC paralelno pa su neke stvari namerno uradjene tako kako jesu. U sustini, ja izbegavam da se lupam tako da mi je svejedno :)

Stvarno bre jadno...
Znam da je ogromna igra, da je ovo da je ono, ali trebali su se potruditi i odraditi svaki deo odlicno.
Sta im bilo tesko da odrade normalnu jurnjavu sa policijom. Naravno ne ocekujem da bude ludacka :d kao u Driver-u (1.i 2.), ali pristojno barem...

a kako da to urade, kad ti vozas auto od 500-600 konja koji leti a oni one sklopocije!
da vozis Enza u realnosti dal bi te stigao neki pandur?

mozes, samo izadji malo van puta, dakle na travu, i gledaj kako se gube, nece te nikad uhvatiti tako :D Znaci opusteno parkiras pored puta i niko te ne dira.

A to je prcica za sebe, hehe, to sam vec od ranije skontao, uopste te ne tjeraju kada si van puta, skor debilno al ajd. Mada i tu sam nailazio na nebuloze, tako sam pokusavao na pocetku: 3 zvjezdice potjere, parkiram se negdje u sumi da im maknem i odem da jedem, znacim ostavim igru da radi i tako nekih 20-ak minuta i potjera nije nestala isto kao i prije 3 zvezdice stoje... Propast:S: Al ***a, sta je tu je... Sad kada imam kesa, odmah im zaustavim da mi naplate...hehe:D

Pa normalno je sve do level 3 potere. Uostalom, smeces s'uma da je igra radjena za box360 i PC paralelno pa su neke stvari namerno uradjene tako kako jesu. U sustini, ja izbegavam da se lupam tako da mi je svejedno :)

Ma ne lupam se ni ja... Ali ima misija kada treba kroz guzvu da se jurca... ;).

a kako da to urade, kad ti vozas auto od 500-600 konja koji leti a oni one sklopocije!
da vozis Enza u realnosti dal bi te stigao neki pandur?

Pa dobro, ima i sporijih automobila, a realno, ni policijski automobili u usa nisu spori :type:.

Pa zvezdice za poteru opadaju samo kad si na asfaltu...ovo skrivanje u zbunju bi u protivnom bio exploit :p

pa odes na ono ostrvo pa vozas po putu :p

samo se treba teleportovati tamo sa poterom na vratu. nije ni to lako. inace, imao sam i ja 3 zvezdice (jurio me licno Chuch Norris) i bezao sam pola sata po travi i nikako nisam mogao da pobegnem...

samo se treba teleportovati tamo sa poterom na vratu. nije ni to lako. inace, imao sam i ja 3 zvezdice (jurio me licno Chuch Norris) i bezao sam pola sata po travi i nikako nisam mogao da pobegnem...

DA, nece po travi da opadaju zvezdice, ali definitivno opadaju po putu, samo im treba zamaci.

sinoc probah. Sa tri zvezdice sam spustio na 2.5 pa me dalje mrzelo, jedino je bitno da moze. Mnogo puta sam im pobegao, ima jednostavno trenutaka, kad si pod tri zvezde a njih nema uopste i tad opadaju zvezde.

kako ih nema uopste bre, ti bas imas srece :) Ja bukvalno gledam kako se blokade stvaraju ispred mene :D

@studiovpc-Ja koristim Vistu SP1 ali doduse 2GB rama i nemam nikakvih problema s igrom :S
Jedini problem je bio sto je igra treperela s vremena na vreme sve dok nsiam ukkljucio HDR :S,od kako sam HDR ukljucio nema nikakvih problema.

Sto se tice policije ,jeste malo de bilo odradjena,ali da moze da ima se pobegne kad imas 3 zvezdice na vratu moze,samo reba ti malo poduze vremena i da dok bezis ne udaras u nikog i da izbeavas da te oni udaraju.Jos jesdna od debilnosti vezanih za muriju su sledeca,kad zakacis obican auto onda te kao jure ali ne reaguju na to kad te vide,ali ako zakacis policijska kola onda si odma preksioc i nakace ti se na vrat (to ej malo glupo zar ne).

Jos jedna od stvari koje sam primetio u igri je saobracaj,sve dok ne dodjes do CHAMPION lvl-a prestrojavaju se koliko toliko normalno,ali kad postanes CHAMPION,tad nekad nee pale migavac a skoro uvek se prestrojavaju pod tipa uglom od 90" :S

@vanjad-Kako mislis da Hatred patch dize cenu kola u nebesa???Nesto en vidim da su kola preterano skupa:S ili mi se cini.PO cemu si to zakljucio???

A sto se tice istrazivanja puteva,znam da je ovo kao verna kopija HAvaja ali nesto en verujem da vozis putem pola sata da bi naisao na ovakav kraj puta:

Evo o ovome pricam.

Prilozi

• hatred.jpg
    hatred.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 72
  • vitality.jpg
    vitality.jpg
    57.8 KB · Pregleda: 69
Ne kontam zasto su obrisane vanjine i moje dalje raspravke ali da ponovim hatred-ov petch meni nije digao cene auta kao sto kaaze vanjaD

Ljudi, nemojte brisati ono sto je korisno, problem kao moj se zasigurno desio i drugima, zasto da propadnu vredne informacije (za nekoga). :S

mozda je naj korisnije ipak skrenuti s puta i sacekati da prodje urlanje i policija smiri strasti, jer evo posle 15 min ludacke jurnjave po gradu skembase me u nekoj ulicici i ni manje ni vise kazna je 89.000$, kad volan nisam otkino...:smoke:, a bas sam trazio parce zelene trave da se opustim onako :D

Ima li neka kuća sa više od 10 mesta u garaži ?
Ima li neki mod sa velikom garažom ?

Shit od igre ,blago receno...

Zbog chega?

Opet ja...

Gde bre ima radionica za budzenje Ferrarija, ako uopste postoji.
Vozim u B klasi F430 i u trkama B klase, svi su brzi na startu od mene (stignem ih ja tokom trke, ali stvarno je bedak da stalno gutam prasinu na pocetku trke :D), pa bih hteo malo da ga nabudzim... Ne bih da ga menjam za nekog Lamborginija, jer F430 ima sjajan Handling = 92 ;).

Evo mog lineup-a (trenutno sam Pro, 25% igre predjeno):

A - Merzedes-Benz McLaren SLR

B - Ferrari F430

C -

D - Audi RS4 Quatro Saloon (budzen = 3)

E -

F - Audi TT Quatro Sport (budzen = 3)

Ima li neka kuća sa više od 10 mesta u garaži ?
Ima li neki mod sa velikom garažom ?

Pa kupi 2 kuce ;).

Poslednja izmena:
Postoji. Forza se zowe...ili tako neshto... A nalazi se...hm. Jedna od owe dwe zaokruzhene

Prilozi

• tdu-map-complete.jpg
    tdu-map-complete.jpg
    401.1 KB · Pregleda: 59
Postoji. Forza se zowe...ili tako neshto... A nalazi se...hm. Jedna od owe dwe zaokruzhene

Hvala pogledacu...
Verovatno mi se nije "otvorilo" na mapi, mada siguran sam da sam tim putevima prolazio...

No Frx, Oweri,mora biti tuj ; )

Kad si vec na vezi :D, da te pitam i ovo: kada cu moci da kupujem motore (25% predjena igra, Pro) ?

Poslednja izmena:
Morash prwo swe prodawnice automobila da owerish,da bi imao mogucjnost kupowine motora = )

Morash prwo swe prodawnice automobila da owerish,da bi imao mogucjnost kupowine motora = )

Sta znaci da overim, da udjem u njih, kazem dobar dan, i izadjem, ili moram barem cokoladicu da kupim :d ?

Samo udjesh,izdjesh,i gotowo = ) Mo'sh i chokoladicu,ako ima = )
I mojne fiskalni da zaborawish : )

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno