Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Meni se brzina swidja... Fino je odradjeno...
Ono shto mi se ne swidja je shto postoji toliko boljih motora od onih ponudjenih. Npr,Triumph Daytona,Yamaha R1,R6, Suzuki Hayabusa.... Widim da su u Megapacku ubacili Kawu od 1400ccm... zx14..hu hu : ) Da ima malo wishe bajkowa,bilo bi uf... Josh kada bi mogli da se budze... Produzhiwanje zadnje osovine..bla bla... I ti fazoni. Ma bilo bi extra...

Poslednja izmena:
Aman bre :d. Pa jesi li ti nekad vozio kola.
Nije realno covece, dok vozis gledaj drvece (pa ces i sam moci da ocenis relanu brzinu), pa ces videti da brzinometar pokazuje otprilike duplo vecu brzinu nego realnu.

Jos se ja pitam sto ostali automobili idu toliko sporo autoputem... kad sam smanjio brzinu na otprilike njihovu, ono pise 80km/h, ccc.
Totalno debilno...

Poslednja izmena:
Ne znam.Meni je kul.... Nisam bre,nemam kinte za wozachki :)

Nekoliko stvari me nervira u ovoj igri, kao i u svakom Test Drive-u, nijedan nije savrsen :d, mada je ovaj dosta dobar.

Kao prvo, gde su j.bene radionice za unapredjenje automobila... :D.

Drugo, nepostojanje ostecenja, bilo kakvih na kolima koja se voze, a smesnih na ostalim vozilima na putu. Kako god ga udaris uvek isto ostecenje, i kad se malo udaljis i vratis, kola koja su udarena su neostecena, mislim totalno bezveze. To je i sa znakovima na primer, u jednom krugu trke srusim znak, dodje drugi krug, znak zdrav i prav...

Pa sta ocekujes?Havaji su USA, nije kao ovde, oboris znak i on tako ostane sve dok se ne napravi novi put, a to se desava jednom u 50 godina :D
A bas si bre smorio sa tim ostecenjima kola...pa sta ocekujes u ovako obimnoj igri?A vamo hvalis NFS Underground 2...c c c

Trece, brzine. Pa jel ovo trka ili nije. Znaci pise na tabli 80 km/h, a realno auto ne ide ni 40. To me bas nervira...

Ja vozim sa kamerom iz kabine, i osecaj brzine je skroz ok...sigurno bolji nego u ovim novim NFS-ovima gde se izgleda radi o vorpu ili tako necemu...

I cetvrto, gde su j.bene radionice za unapredjenje automobila :smash:, verovatno negde u centru... Ali zasto nisu lepo obelezene na mapi ?

Nadji bre na netu mapu ostrva, mislim da ih ima i ovde u temi :smash: Samo bre nesto kukas, mozda bi bilo bolje da se vratis u Underground i lepotama neonki, zvucima samodopunjavajuceg nitra i bluru vorp brzine :d

Pa to sto ih ti nemas,ne znaci da ih niko nema. Wec smo jednom rekli,nema veze da li je original,ili ne,igra je bugovita... Likovi na Forums Atari Europe su se zhalili kako im ni posle patcha (long awaited) nije bilo nishta unapredjeno... Sve je maltene ostalo isto bagovito ko i u 1.0 verziji... A tebi lepo, uzhiwaj kad ti radi ox. :wave:

Izgleda da je to opet stvar "srece" da tako kazem, i same konfiguracije uostalom; mada veca je vjerovatnoca da ce oni koji koriste piratske verzije sa sve crack-ovima imati vise problema od onih sa legalom, ali sta je tu je, nekom se posreci, nekom ne.

Ne znam, zadnji put sam instalirao bas kao ti, i jednostavno ne mogu da pristupim kolima novim. Siguran sam da ih pre nije bilo u salonima, a kada instaliram pack ima ih, ali ne mogu da kupim. Sranj*.

Pazi, moze da bude kao sto sam vec spomenuo, da jednostavno nemas srece, ali nemoj da koristis Vitality crack, meni sa njim nije uopste htjelo da pokrene igru, izguglaj "Hatred no cd crack", (ako ga vec nemas), jer sa njim ne bi trebalo da ima problema.

Nekoliko stvari me nervira u ovoj igri, kao i u svakom Test Drive-u, nijedan nije savrsen :d, mada je ovaj dosta dobar.

Kao prvo, gde su j.bene radionice za unapredjenje automobila... :D.

Drugo, nepostojanje ostecenja, bilo kakvih na kolima koja se voze, a smesnih na ostalim vozilima na putu. Kako god ga udaris uvek isto ostecenje, i kad se malo udaljis i vratis, kola koja su udarena su neostecena, mislim totalno bezveze. To je i sa znakovima na primer, u jednom krugu trke srusim znak, dodje drugi krug, znak zdrav i prav...

Trece, brzine. Pa jel ovo trka ili nije. Znaci pise na tabli 80 km/h, a realno auto ne ide ni 40. To me bas nervira...

I cetvrto, gde su j.bene radionice za unapredjenje automobila :smash:, verovatno negde u centru... Ali zasto nisu lepo obelezene na mapi ?

Radionice?!:smoke: Evo ti slicice na njom imas sve Car dilere i radionice, (ako mislimo na isto, - ja mislim na radionice za tjuning auta);)

Prilozi

• test_drive_unlimited_dealer.png
    test_drive_unlimited_dealer.png
    69.3 KB · Pregleda: 82
Nije trebalo da mu kacis mapu sa radionicama, jer ce sad da smara zato sto u njima nema neonki :D :d

Izgleda da je to opet stvar "srece" da tako kazem, i same konfiguracije uostalom; mada veca je vjerovatnoca da ce oni koji koriste piratske verzije sa sve crack-ovima imati vise problema od onih sa legalom, ali sta je tu je, nekom se posreci, nekom ne.

Tako nekako...

Pa sta ocekujes?Havaji su USA, nije kao ovde, oboris znak i on tako ostane sve dok se ne napravi novi put, a to se desava jednom u 50 godina
A bas si bre smorio sa tim ostecenjima kola...pa sta ocekujes u ovako obimnoj igri?A vamo hvalis NFS Underground 2...c c c

Ja vozim sa kamerom iz kabine, i osecaj brzine je skroz ok...sigurno bolji nego u ovim novim NFS-ovima gde se izgleda radi o vorpu ili tako necemu...

Nadji bre na netu mapu ostrva, mislim da ih ima i ovde u temi. Samo bre nesto kukas, mozda bi bilo bolje da se vratis u Underground i lepotama neonki, zvucima samodopunjavajuceg nitra i bluru vorp brzine

Ok ok, al me natrpa, ljudski...
Jeste to je bio prvi utisak. Ova igra je bolja od NFSU2, ali to ne znaci da je NFSU2 los ;). Ipak su dosta razlicite igre...

Aman ljudi, ne govorim ja o osecaju brzine... Nego govotim da pokazivanja nisu dobra, duplo su veca nego realno. Jel nex99 si ti nekada izasao iz kuce, vozio se bar javnim prevozom :d :p. Pa odes kod sofera (onaj cika sto vozi bus :-devil-:), pa lepo gledaj brzinu kojom vozi, pa gledaj bandere... Pa to onda uporedi sa ovim...

Radionice?!:smoke: Evo ti slicice na njom imas sve Car dilere i radionice, (ako mislimo na isto, - ja mislim na radionice za tjuning auta);)

Hvala, mada vec sam se snasao. Nisam znao da treba da ukljucim key locations u mapi...

Nije trebalo da mu kacis mapu sa radionicama, jer ce sad da smara zato sto u njima nema neonki :D :d

Shut up bitch, and pimp my ride :-devil-:.
Btw, ja sam poslednji covek na svetu koji se pali na takva fancy njesra ;).

Poslednja izmena:
Aman ljudi, ne govorim ja o osecaju brzine... Nego govotim da pokazivanja nisu dobra, duplo su veca nego realno. Jel nex99 si ti nekada izasao iz kuce, vozio se bar javnim prevozom :d :p. Pa odes kod sofera (onaj cika sto vozi bus :-devil-:), pa lepo gledaj brzinu kojom vozi, pa gledaj bandere... Pa to onda uporedi sa ovim...

Sta da ti kazem, ipak smo mi u evropi, ono tipa uze su ulice, pa sve bandere prolecu brze :d
A jos se plus radi o Havajima, pa sve onako dodje easy, smooth and cool :D

Poslednja izmena:
@zdravko:

****TE !!! Al si smorio ! Igra je prosta ko pasulj !!!

@zdravko:

****TE !!! Al si smorio ! Igra je prosta ko pasulj !!!

Pa ko kaze da je komplikovana :zgran: ?

Samo sam se raspitivao za neka mesta na mapi, koje nisam mogao naci, a trebalo je samo da stavim Key Location...

bratreeeee...samo vozi i otkrivaj puteve, naicices na prodavnice koje su specijalizovane za upgrade odredjenih marki.

bratreeeee...samo vozi i otkrivaj puteve, naicices na prodavnice koje su specijalizovane za upgrade odredjenih marki.

To je kao da si mi rekao da vozim po Vojvodini pa da otkrivam prodavnice... Ima u Beceju jedna za BMW, a druga je za japanska vozila u Novoj Pazovi :d :p, a treca je za... u Shimanovcima...

Kao sto rekoh, sve lepo ima na mapi...

Poslednja izmena:
Pa kazem, jer si vec xyz pitanja postavio ovde (ne kazem da je to loshe), a igra je prosta :)

ja bas mislim da je brzina odradjena super realno. sto se tice blura, imas podesavanje u opcijama da smanjis ili pojacas kolicinu istog (mada verovatno to nisi provalio :d), pa zongliraj malo sa tim podesavanjem ;)
ja sam stavio na max. jer mi je blur odlicno odradjen. recimo, ides 250 na sat i bok uz bok sa nekim drugim autom i on je onako gotivno blurovan. perverzija!
i ne treba je porediti sa realnim zamucenjem. ja sam skoro tutnjio po Vojvodini u novom Passatu 200 na sat i zamucenja nije bilo. doduse, nisam popio dovoljno :-devil-:

To je kao da si mi rekao da vozim po Vojvodini pa da otkrivam prodavnice... Ima u Beceju jedna za BMW, a druga je za japanska vozila u Novoj Pazovi :d :p, a treca je za... u Shimanovcima...

Kao sto rekoh, sve lepo ima na mapi...

NIje da ti nesto pametujem, bez obizra sto sam ti upload-ovao mapu, ti se opet moras vozati i na taj nacin otkrivati nove puteve a samiim ti i nove radnje itd... Bas lijepo zamisljeno od strane Eden Games-a, realno... A ne ono na fazon NFS sve ti odmah dostupno.:D

ja bas mislim da je brzina odradjena super realno. sto se tice blura, imas podesavanje u opcijama da smanjis ili pojacas kolicinu istog (mada verovatno to nisi provalio :d), pa zongliraj malo sa tim podesavanjem ;)
ja sam stavio na max. jer mi je blur odlicno odradjen. recimo, ides 250 na sat i bok uz bok sa nekim drugim autom i on je onako gotivno blurovan. perverzija!
i ne treba je porediti sa realnim zamucenjem. ja sam skoro tutnjio po Vojvodini u novom Passatu 200 na sat i zamucenja nije bilo. doduse, nisam popio dovoljno :-devil-:

Brzina super realno odradjena :wall:. Pa mozda ako popijes koju, mozda tada :-devil-:.
Je.bi ga kad je konz. port, pa sve opcije nekako skrivene... :p.
Nasao sam to za blur, ali stavio sam na sredinu...

NIje da ti nesto pametujem, bez obizra sto sam ti upload-ovao mapu, ti se opet moras vozati i na taj nacin otkrivati nove puteve a samiim ti i nove radnje itd... Bas lijepo zamisljeno od strane Eden Games-a, realno... A ne ono na fazon NFS sve ti odmah dostupno.:D

Ok, ok, krenuo sam na putesestvije, mislim da sam presao jedno 80% puteva...
Al kako je lose odradjeno ono za policiju, cica preko telefona javi da treba zaseda, i eto je brzom brzinom :d, na sledecoj krivini.

*** mnogo kukam, znam... :smash:, ali kada sam perfekcionista...

Ako neko ima problem u TDU-u, da mu se ekran zamrzne kad hocje da izadje iz kucje,i stoji samo saving please wait... Reshenje postoji.... Biomed 4 :D

Shalim se, udje se u igru,i dok ste josh u kucji, izadjete iz igrice,pa je startujete ponovo. Dakle Escape/Quit/Yes...Pa pokrenesh opet : )

zadnji pach 1.66A plus Vista x64 SP1 + 4 GB rama = problem nece nikako da startuje igra, koliko sam skontao (sa raznih foruma i slicno) problem je u igrici koja nece lepo da adresira 4 GB rama, ali dok nisam imao SP1 radilo je bez problema. Jel zna neko neki lek za ovo? COmpatibility mode ne pomaze btw odmah da se ogradim

Pa jesi probao sa two gigs of RAM? = )

Poslednja izmena:
hehe pitam za resenje ne za *******ciju, ne mogu svaki put kad mi se igra TDU da rasturam komp, dok ja izvucem komp ispod stola pa dok izvadim ram pa vracaj nazad, eee procedura je to velika

Pa ako nije to,bar cesh otkloniti tu mogucnost i trazhiti dalje...
Ako je to,onda ti ne gine zavlachenje ispod stola ako planirash da igrash = )
Eeeee,pa zawisi kolko ti se svidja igrica... : )

Pa ako nije to,bar cesh otkloniti tu mogucnost i trazhiti dalje...
Ako je to,onda ti ne gine zavlachenje ispod stola ako planirash da igrash = )
Eeeee,pa zawisi kolko ti se svidja igrica... : )
ma jeste to, jer bez SP1 igra radi sasvim normalno, znaci u pitanju je problem sa SP1 za vistu i doticnom igrom koja se nesto ne slaze lepo sa SP1. Atari treba da izbaci patch za to nego pitam da li ima neko drugo resenje privremeno dok ne izadje official patch, ja sam igricu vec presao nego mi se igra ponovo jer ima novih automobila

Ok, ok, krenuo sam na putesestvije, mislim da sam presao jedno 80% puteva...
Al kako je lose odradjeno ono za policiju, cica preko telefona javi da treba zaseda, i eto je brzom brzinom :d, na sledecoj krivini.

*** mnogo kukam, znam... :smash:, ali kada sam perfekcionista...

Da, to za policiju nisam gore vidio, majke mi, stvarno veliki minus za igru; kada imas 3 zvijezdice, ne mozes im pobjeci, na svakom putu ima na desetine patrolnih kola - strasno. A sto je najgore, mozes tako dovjeka, ja sam jednom bas htio da vidim da li je moguce otarasiti se policije i bjezao sam im 30 min. i nisam uspio, posle sam pustio da me uhapse i ***a... :)

zadnji pach 1.66A plus Vista x64 SP1 + 4 GB rama = problem nece nikako da startuje igra, koliko sam skontao (sa raznih foruma i slicno) problem je u igrici koja nece lepo da adresira 4 GB rama, ali dok nisam imao SP1 radilo je bez problema. Jel zna neko neki lek za ovo? COmpatibility mode ne pomaze btw odmah da se ogradim

Pa daj covjece sa takvom masinom igra nece ni osjetiti sto si izvadio jedan modul; u tvom slucaju 2gb ili 4gb - apsolutno je nebitno. Mislim Crysis ne bi osjetio, a kamo li TDu.:D:-devil-:

Da, to za policiju nisam gore vidio, majke mi, stvarno veliki minus za igru; kada imas 3 zvijezdice, ne mozes im pobjeci, na svakom putu ima na desetine patrolnih kola - strasno. A sto je najgore, mozes tako dovjeka, ja sam jednom bas htio da vidim da li je moguce otarasiti se policije i bjezao sam im 30 min. i nisam uspio, posle sam pustio da me uhapse i ***a... :)

pobegao sam nebrojano puta pandurima sa 3 zvezdice.
Fora je da ne uletis u one autoputeve gde ima betonskih ograda jer ne mozes da razbijes "zasedu" (jer su pandurska kola izgleda teska po nekih 20-tak tona), vec se vucaraj otvorenim putevima, pa onda malo zadjes negde po prirodi, iskuliras i kad im izadjes iz vidokruga zvezdice opadaju.

ma jeste to, jer bez SP1 igra radi sasvim normalno, znaci u pitanju je problem sa SP1 za vistu i doticnom igrom koja se nesto ne slaze lepo sa SP1. Atari treba da izbaci patch za to nego pitam da li ima neko drugo resenje privremeno dok ne izadje official patch, ja sam igricu vec presao nego mi se igra ponovo jer ima novih automobila

Pa instaliraj XP na jedan hard... Denistaliraj SP1 za vistu,il instaliraj josh jednu vistu bez SP1 = ) Kako serem... Ne ozb,instalirash XP na jedan hardic,i tu igrash... Hwala Bogu,nemash problema sa prostorom:wave:

mozes, samo izadji malo van puta, dakle na travu, i gledaj kako se gube, nece te nikad uhvatiti tako :D Znaci opusteno parkiras pored puta i niko te ne dira.

Poslednja izmena:
mozes, samo izadji malo van puta, dakle na travu, i gledaj kako se gube, nece te nikad uhvatiti tako :D Znaci opusteno parkiras pored puta i niko te ne dira.

Stvarno bre jadno...
Znam da je ogromna igra, da je ovo da je ono, ali trebali su se potruditi i odraditi svaki deo odlicno.
Sta im bilo tesko da odrade normalnu jurnjavu sa policijom. Naravno ne ocekujem da bude ludacka :d kao u Driver-u (1.i 2.), ali pristojno barem...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno