Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Skinuo sam mega pack preko torrenta, instalirao bez problema, samo sto sam ponovo morao da stavim "omrazeni" exe fajl i radi najnormalnije ;)

Meni je problem sto sam instalirao pack sa kolima, ali jednostavno kao da ne reaguje na njega. Znaci ispred Lambo salona stoji Murci Roadster, ali u salonu se ne moze kupiti. Jel treba jos nesto uraditi da bi se aktivirao pack, neki poseban redosled instalacije. Reinstalirao sam celu igru i opet nista. Inace je vitality primenjen. Ima li neko ideju?

Ja napisah gore "omrazeni" iliti Hatred (a ne Vitality)

Takodje i ja sam stavio mega pack Hatredeov i sve radi extra:D
Cak se i devojka popalila na ovu igru pa me smara da joj instaliram kod kuce **** je ja i sto joj dade da vozi,mesto da uziva samnom u praznom stanu ona se vozala:( ali sam jee snimio kako vozi da mogu da sse4 cepam kad gledam koji su to zvuci i skretanja stolicom hahhahaha mada je dobro vozila :D

Daj joj da proba Trackmania Nations Forever, pa ces da vidis sta je skretanje stolicom :D

Takodje i ja sam stavio mega pack Hatredeov i sve radi extra:D
Cak se i devojka popalila na ovu igru pa me smara da joj instaliram kod kuce **** je ja i sto joj dade da vozi,mesto da uziva samnom u praznom stanu ona se vozala:( ali sam jee snimio kako vozi da mogu da sse4 cepam kad gledam koji su to zvuci i skretanja stolicom hahhahaha mada je dobro vozila :D

Slobodno nam ispricaj sve o svom privatnom zivotu, to nas sve ovde bas zanima...

Ja napisah gore "omrazeni" iliti Hatred (a ne Vitality)

Znaci ne verujem, instaliram sve, sa hatredom, i opet kola su u salonu, ali ne mogu da ih kupim. Jel ima nesto da se ukljuci, aktivira ili sl? (Scaglietti stoji tu, ali ne mogu da pristupim pregledu auta)

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    127.5 KB · Pregleda: 82
Moram da napomenem da igram sa starim save fajlom, ako to nesto znaci.

Mislim da znaci, nisam probao taj pack, ali Test Drive pravi problem cak pri patchovanju ako imas stari sejv fajl.

Probao sam da pocnem novu igru i opet isto. Znaci auti su vidljivi, ali ne mogu da ih odaberem. Kakva glupost.

Probao sam da pocnem novu igru i opet isto. Znaci auti su vidljivi, ali ne mogu da ih odaberem. Kakva glupost.

Nema veze stari save fajl,ja sam prestao da igram tdu odavno i sacuvao save fajl,a nakon skinutog paka ponovo sam instalirao tdu i stavio taj matori save i nastavio da igram tamo odakle sam stao pre.

E si video dal ti je prihvatio serial koji upisujes da bi aktivirao pak???

Nema veze stari save fajl,ja sam prestao da igram tdu odavno i sacuvao save fajl,a nakon skinutog paka ponovo sam instalirao tdu i stavio taj matori save i nastavio da igram tamo odakle sam stao pre.

E si video dal ti je prihvatio serial koji upisujes da bi aktivirao pak???

Ako upisem pogresan kod onda javi, tako da je to sve ok. Nego jednostavno, automobili se pojavljuju novi, ali ne mogu da ih odaberem. U direktorijumu igrice mi je uvek ikonica sa activate add on nazivom.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    53.8 KB · Pregleda: 59
Ako upisem pogresan kod onda javi, tako da je to sve ok. Nego jednostavno, automobili se pojavljuju novi, ali ne mogu da ih odaberem. U direktorijumu igrice mi je uvek ikonica sa activate add on nazivom.

Ne znam onda,sto se tice ikone za activate add on to i meni stojji tako d ane brini se nis ,ne znam do cega bi onda mogllo da bude bio sam u fereri predstavnistvu i skaljeeti kosta 260soma$ ,mozda nisi odradio nesto u igri onda ili moras da postignes neki lvl da bi mogao da ih kupis:S:ne znam

Ma, TDU za PC chas radi,chas ne radi... Chas ima bugove,chas nema... Ebi ga... Da nema tih problema,mislim da je nikad ne bih "aninstalirao" iz kompa...

To je zato sto nemas original a apliciras kojekakve lekove i logicno da ti ne radi kako valja :)
Ili opet koristis pogresne medikamente jer ja niakkvih problema sa stabilnoscu same igre nemam.

Probao juče kod ortaka na HD3870 - prepuno bagova - najočigledniji su "polutransparentni" automobili, a i igra redovno puca posle 15-20min. Inače - originalni DVD je u pitanju.

Nego da ponovim pitanje na koje mi niko nije odgovorio :

Postoji li za TDU neki patch/plugin koji omogućava upravljanje mišem ?

To je zato sto nemas original a apliciras kojekakve lekove i logicno da ti ne radi kako valja :)
Ili opet koristis pogresne medikamente jer ja niakkvih problema sa stabilnoscu same igre nemam.

Meni takodje radi ok.
A jel kutija, od kad si ti postao cistunac :d :p.

Btw, gde mogu kola da se unapredjuju ?
Ja samo vidjam salone za prodaju...

Dosao sam do Pro sa Audi TT (F klasa), sad sam kupio Audi RS4 (D klasa).
Bas je laka igra... no da ne trcim pred rudu...

Poslednja izmena:
Probao juče kod ortaka na HD3870 - prepuno bagova - najočigledniji su "polutransparentni" automobili, a i igra redovno puca posle 15-20min. Inače - originalni DVD je u pitanju.

Nego da ponovim pitanje na koje mi niko nije odgovorio :

Postoji li za TDU neki patch/plugin koji omogućava upravljanje mišem ?

To radi kad ti je komp nestabilan. Secam se prvi put kad sam stavio igru (masina naravno oc, cak je i prajmovala 7-8 sati bez greske) vozim 5 minuta - desktop, ja opet, on opet i tako dok nisam malo smanjio OC, na kraju sam locirao da je do memorije (falilo jos malo "soka") i onda kad sam namestio komp sve je bilo ok.

NE tvrdim da je 100% zbog toga ali veoma je verovatno. Kod nas par TDU radi bez greske, a razlicite su nam masine (manje-vise). Ne znam sta da kazem, TDU sam stavio cim je izasao i nisam ga ni reinstalirao do sada, od tada sam imao:

- sempron 2800+ @2700mhz +1900xt
- venice 939 @2700mhz + 1900xt
- pentiJum E @ 3.4ghz + 1900xt
----- II ------------- + 3870HD
------II------------- + 9600GT
- E8400 @4000 + 9600GT

i nemam nikakvih problema sa ispadanjima niti kupovinom bilo cega. Ispada samo kad je nestabilna masina.

:wave:

Meni takodje radi ok.
A jel kutija, od kad si ti postao cistunac :d :p.

Btw, gde mogu kola da se unapredjuju ?
Ja samo vidjam salone za prodaju...

Dosao sam do Pro sa Audi TT (F klasa), sad sam kupio Audi RS4 (D klasa).
Bas je laka igra... no da ne trcim pred rudu...

E pa da pazljivije citas mozda bi i video:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1438149&postcount=860

Samo osnovne karakteristike mozes da upgrade-ujes. Vizuelno samo ono u prodavnicama sto nude (ako nude) tipa boja enterijera, boja automobila ili felne.

Poslednja izmena:
Probao juče kod ortaka na HD3870 - prepuno bagova - najočigledniji su "polutransparentni" automobili, a i igra redovno puca posle 15-20min.
Hmmm evo malopre sam instalirao, nemam problema sa teksturama, ali imam gadan problem a to je da nece da mi se pokrene prva trka :D Roknem start i kamera se vrti 360 stepeni u u krug, jedini nacin izlaska je da se izadje iz igrice. Radi lepo na max.
Instalirao sam onaj patch 1.66a mozda je do njega...

Da ti citas pazljivije, procitao bi moje pitanje ;).

Pa nadji radionice, sta da ti kazem :D Vozi masinu malo, otkrivaj radnje i tako to...tuner radionice imaju ikonicu sa fr. kljucem a za bojenje imaju neku ikonicu sa crno-belim autom.

@mINUS: vec je bilo o tome nekoliko puta, fali ti jedan folder iz vitality 1.00...

Pa nadji radionice, sta da ti kazem :D Vozi masinu malo, otkrivaj radnje i tako to...tuner radionice imaju ikonicu sa fr. kljucem a za bojenje imaju neku ikonicu sa crno-belim autom.

Znaci francuski kljuc... Toga nema na mapi...
"Trazi malo" :d.
Pa koliko je bre ono ostrvo, cu se izgubim i sta onda :p.

Evo kako sam ja instalirao i sve radi 100% OK!

1.Instalirao igru
2. Instalirao 1.66 patch (dopeman), zatim crack-ovao igru sa crackom iz iste arhive(dopeman).

Nakon ovoga igra radi besprekorno, po 5-6 sati bez ikakvih ispada i bagova.

3. Instalirao mega pack, uneo validan instalacioni kod.
4. Crack-ovao mega pack sa 1.66 HATRED NO CD crack-om.

Pokrenuo igru, sva kola su u radnjama i moguce ih je kupiti-nema i dalje nikakvih ispada ili bugova, sve radi u najboljem redu.

Znaci po ovom postupku vam mora raditi sve ok! Do problema moze doci,(kao sto kaze Kutija) samo ako koristite neke "lijeve" patch-eve i crack-ove! Pozz

Poslednja izmena:

Pa to sto ih ti nemas,ne znaci da ih niko nema. Wec smo jednom rekli,nema veze da li je original,ili ne,igra je bugovita... Likovi na Forums Atari Europe su se zhalili kako im ni posle patcha (long awaited) nije bilo nishta unapredjeno... Sve je maltene ostalo isto bagovito ko i u 1.0 verziji... A tebi lepo, uzhiwaj kad ti radi ox. :wave:

Ne znam, zadnji put sam instalirao bas kao ti, i jednostavno ne mogu da pristupim kolima novim. Siguran sam da ih pre nije bilo u salonima, a kada instaliram pack ima ih, ali ne mogu da kupim. Sranj*.

Da je igra bagovita to stoji. Evo primjera: Instalirao sam igru i napravio dva profila (za mene i brata). Meni se na ok 70% predjene igre sve pobrljavilo a nemam pojma zbog cega. Znaci ucitam igru i nije onaj lik koji sam ja izabrao nego neki drugi, sve voznje koje sam presao su ostale vidljive na mapi ali nije bilo pehara na njima kao da ih nisam ni presao. Jedino su mi ostale kuce i auta koja sam pokupovao. Kod brata je sve bilo u redu tako da sam ja obrisao svoj profil i odustao od prelazenja ove igre. Samo po nekad ucitam bratov profil da malo provozem Kawasaki Ninja cito da me zelja mine :D

Kod mene sa tri profila i UltraGigaMega zavrsena bez ijednog problema.

Meni npr TDU izbacuje artefakte, kad komp povuče malo prašine. Prosto čišćenje rešava stvar:d Ja nisam mogao da verujem, ali kod mene uspe svaki put.

Nekoliko stvari me nervira u ovoj igri, kao i u svakom Test Drive-u, nijedan nije savrsen :d, mada je ovaj dosta dobar.

Kao prvo, gde su j.bene radionice za unapredjenje automobila... :D.

Drugo, nepostojanje ostecenja, bilo kakvih na kolima koja se voze, a smesnih na ostalim vozilima na putu. Kako god ga udaris uvek isto ostecenje, i kad se malo udaljis i vratis, kola koja su udarena su neostecena, mislim totalno bezveze. To je i sa znakovima na primer, u jednom krugu trke srusim znak, dodje drugi krug, znak zdrav i prav...

Trece, brzine. Pa jel ovo trka ili nije. Znaci pise na tabli 80 km/h, a realno auto ne ide ni 40. To me bas nervira...

I cetvrto, gde su j.bene radionice za unapredjenje automobila :smash:, verovatno negde u centru... Ali zasto nisu lepo obelezene na mapi ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno