BOX85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.06.2007
- Poena
- 319
Aha = )
Ja sam probao,i nisam primetio da je tezhe neshto...
A jesi li probao da vozis po extremno krivudavim putevima, ili ti planinama?
Aha = )
Ja sam probao,i nisam primetio da je tezhe neshto...
Dap. Ja... Napisao sam resenje za "saving please wait" bug dwe-tri stranice unazad,pa pogledaj = )
Za "Network connection lost",josh uwek nema reshenja... Sem da pokrenesh opet... Probaj bez neta ukljuchenog,mozhda uspe? = )
A jesi li probao da vozis po extremno krivudavim putevima, ili ti planinama?
Vazi, probacu tako kao sto si napisao, mozda uspije. A za ovo drugo, posto imam kaspersky sam napravio rule da je igri dozvoljena TCP aktivnos, inace bez toga nece nikako da radi. Takodje, iskljucivao sam net i pravi probleme, kada nema dostupnu net konekciju...:S:
Mada, pocinjem da sumnjam da ovaj Service Pack 3 ima neke veze sa ovim anomalijijama, mnoge igre mi se ruse otkao sam ga instalirao. Izgleda da ce leteti u smece!![]()
Don't remember... Probacju kad uspem da je pokrenem=(
E srdjane, ono sto si mi rekao za otkljucavanje motora, da moram u svaku prodavnicu da udjem, nisi valjda mislio na sve prodavnice: i kuca, i automobila, i gift shopova,... ?
Kao što znaš, odavno sam isključivo u Hard Core-u i sve je stvar vežbe. Sad ide fino i po serpentinama, ulećem sa jedno 70-80km/h bez većih proklizavanja tako da nije tako nerealno klizavo kao što ti se čini na prvi pogled. Problem su jedino 'kvrgavi' putevi zbog koji auto leti ko ispaljen ali mislim da bi leteo i u reali kad bi naleteo na takav put pri brzini od 300. Sad kad se vratim u arkadni mod, prosto ne znam kako sam mogao da ga trpim ,) Ko ima G25, preporučujem da ga iskoriste za HC, ostali će se mnogo više namučiti.A jesi li probao da vozis po extremno krivudavim putevima, ili ti planinama?
Dap. Ja... Napisao sam resenje za "saving please wait" bug dwe-tri stranice unazad,pa pogledaj = )
Za "Network connection lost",josh uwek nema reshenja... Sem da pokrenesh opet... Probaj bez neta ukljuchenog,mozhda uspe? = )
Nema na chem' bwe
'Nash kako?
Meni se to ponekad desi...Nema nekog prawila kad se deshawa... To "Network connection lost" s*anje... Al 'ebi ga, bar udjesh ponowo u igricu,i krenesh de si stao = ) 'ebi ga.....
P.S. Post broj 1000 = )
@vlado_kovacKoji Kasperski koristis ja internet sekjuriti 7.00.125 i zabranio sam igri sve sto je trazila i opet radi bez problema,mozda te zeza bas zbog toga sto si dozvolio tcp igri ili mozda bas sp3:S,ja sam na visti sp1 i nikakvih probelma igra nema....
Sto se tice motora neko spomenu,meni motori idu ok fazon je da se drzi skretanje i dalje nakon naginjanja i krenucce da skrrece.
A dobra fora s motorima (skoro sam poceo da ih vozim) je ta da moze da se padne s motora ako se naglo ubrzava na uzbrdici so je realno i to mi se svidja iako me nervira sto mi se to desilo par puta tokom trke![]()
Da, ali se to stalno skoro desava, tako da ja pokrenem ponovo, a ono kroz 5-10 min. tuf na desktop... ***a, to je zve *****ao Service Pack 3, majke mi, otkako sam ga instalirao sve su igre poludile; sinoc sam ga izbrisao.
Da, security koristim. Probacu i to, da zabranim svu TCP aktivnos, a sto se tice Service Pack-a to je mac sa dvije ostrice, dobro razmislite da li ce te instalirati.
Zar je on zvanichno izashao?
Pa okej,al i meni se desi.Ne tako chesto,ali desi se. A ja imam SP2
Uf . . .
Navuko sam se.
45% , champion , 7 kuća , 14 automobila , 3 motora , skoro pola puteva istraženo a još motore nisam ni počeo da vozim. Instalirao TDU u utorak. Baš je navlaka. Više nemam volje da napredujem, zasitio sam se - tako da ću sada mnogo laganijim tempom, a napredak će sam doći . . .
Ja iskreno mislim da igra ima problem s pokazivanjem pravog procenta prelaska(bar kod meene),odvezao sam sve trke(speed,time,race),obavio sve transporte automobila i paketa,ostalo mi da prevezem jos 1 manekenku i 1 stopera a od posebnih opcija da imam 50 automobila da otkrijem jos 4% pputeva,da predjem ukupno 5000milja i da mi u time trkama budu sve zlatne medalje(jer imam 1 siler,nemogu da se spustim niz kanjon put kola za klasu A u roku od 7 min nikakko :S) i pise mi d asam prresao tek oko 55-57% igre :S
@zdravko-igraj bez pomoci tj sa auto aid OFF,pa ti nece biti tako lako ,jos uzmi manuelni menjac koji ima veliki lag cisto da ti jos oteza![]()
Aha, mislim da u igri ne radi ni jedan jedini digitalni brzinomer u cockpit pogledu. To baš i ne smeta, sem ako nisi baš perfekcionista, ionako imaš dipslej u ćošku sa brzinom. Sem toga, ima puno i analognih brzinomera čije kazaljke trepere..:trust:Kupio sam McLaren F1 GTR i razočarao se - ne radi mu obrtomer![]()
osetljivost komandi za motore je na drugom 'slideru' steering bars sensitivity....hm, ne znam baš kako se vozi sa tim 'mišem sa veselim štapom'Majku mu, pa što dadoh 1.500.000 za auto + 300.000 za budženje a pokvaren mu obrtomer? Naravno da sam perfekcionista.
Šalu na stranu - fina kolica , ali nisu ni izbliza toliko zabavna kao Enzo.
Nego - ne mogu da vozim motor. Instalirao sam Mouse Joystick da bih upravljao mišem. Za kola je super - al' bike ne mogu da vozim uopšte. Lako bih ja resetovao komande - samo što sam miša jedva namestio i sada radi odlično, pa ne bih da pokvarim setup.
osetljivost komandi za motore je na drugom 'slideru' steering bars sensitivity....hm, ne znam baš kako se vozi sa tim 'mišem sa veselim štapom'pa ti ne mogu više pomoći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari