Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Dap. Ja... Napisao sam resenje za "saving please wait" bug dwe-tri stranice unazad,pa pogledaj = )
Za "Network connection lost",josh uwek nema reshenja... Sem da pokrenesh opet... Probaj bez neta ukljuchenog,mozhda uspe? = )

Vazi, probacu tako kao sto si napisao, mozda uspije. A za ovo drugo, posto imam kaspersky sam napravio rule da je igri dozvoljena TCP aktivnos, inace bez toga nece nikako da radi. Takodje, iskljucivao sam net i pravi probleme, kada nema dostupnu net konekciju...:S:

Mada, pocinjem da sumnjam da ovaj Service Pack 3 ima neke veze sa ovim anomalijijama, mnoge igre mi se ruse otkao sam ga instalirao. Izgleda da ce leteti u smece!;)

A jesi li probao da vozis po extremno krivudavim putevima, ili ti planinama?

Don't remember... Probacju kad uspem da je pokrenem=(

Vazi, probacu tako kao sto si napisao, mozda uspije. A za ovo drugo, posto imam kaspersky sam napravio rule da je igri dozvoljena TCP aktivnos, inace bez toga nece nikako da radi. Takodje, iskljucivao sam net i pravi probleme, kada nema dostupnu net konekciju...:S:

Mada, pocinjem da sumnjam da ovaj Service Pack 3 ima neke veze sa ovim anomalijijama, mnoge igre mi se ruse otkao sam ga instalirao. Izgleda da ce leteti u smece!;)

Ja imam SP2,tako da sumnjam da je to...:wave:

Poslednja izmena:
E srdjane, ono sto si mi rekao za otkljucavanje motora, da moram u svaku prodavnicu da udjem, nisi valjda mislio na sve prodavnice: i kuca, i automobila, i gift shopova,... ?

Spaad,thx za dojawu ;)

Uspeo sam da pokrenem HC mod,i probah, Zanosi malo vise.. Vernije je nekako,i vise wuche na simulaciju. Driving aid je OFF... Kako se tebi chini Box85?
P.S. Upravljivost motora je nepromenjena... = )

EDIT: Evo odwozah josh malo sa RUF R Turbo-om. Prilichno zeznuto upravljanje. Zaustavni put je takodje duzhi,nego u normalnom modu... Auto dosta proklizava,i npr. Ako malo cimnete u stranu,pa date gas,bash powuche u stranu,pa se mora lagano dozirati gas = )

Poslednja izmena:
E srdjane, ono sto si mi rekao za otkljucavanje motora, da moram u svaku prodavnicu da udjem, nisi valjda mislio na sve prodavnice: i kuca, i automobila, i gift shopova,... ?

Ne ne, samo automobilske prodawnice ;)

A jesi li probao da vozis po extremno krivudavim putevima, ili ti planinama?
Kao što znaš, odavno sam isključivo u Hard Core-u i sve je stvar vežbe. Sad ide fino i po serpentinama, ulećem sa jedno 70-80km/h bez većih proklizavanja tako da nije tako nerealno klizavo kao što ti se čini na prvi pogled. Problem su jedino 'kvrgavi' putevi zbog koji auto leti ko ispaljen ali mislim da bi leteo i u reali kad bi naleteo na takav put pri brzini od 300. Sad kad se vratim u arkadni mod, prosto ne znam kako sam mogao da ga trpim ,) Ko ima G25, preporučujem da ga iskoriste za HC, ostali će se mnogo više namučiti.

Dap. Ja... Napisao sam resenje za "saving please wait" bug dwe-tri stranice unazad,pa pogledaj = )
Za "Network connection lost",josh uwek nema reshenja... Sem da pokrenesh opet... Probaj bez neta ukljuchenog,mozhda uspe? = )

Zahvaljujem se na pomoci, stvarno je upalilo. Izasao sam iz igre, pokrenuo je ponovo i voila...hehe:D Milina... Jos samo da nadjem resenje za "Network connection lost" i bice super...:S: Pozz

Nema na chem' bwe;)
'Nash kako?
Meni se to ponekad desi...Nema nekog prawila kad se deshawa... To "Network connection lost" s*anje... Al 'ebi ga, bar udjesh ponowo u igricu,i krenesh de si stao = ) 'ebi ga.....
P.S. Post broj 1000 = )

Poslednja izmena:
@vlado_kovacKoji Kasperski koristis ja internet sekjuriti 7.00.125 i zabranio sam igri sve sto je trazila i opet radi bez problema,mozda te zeza bas zbog toga sto si dozvolio tcp igri ili mozda bas sp3:S,ja sam na visti sp1 i nikakvih probelma igra nema....

Sto se tice motora neko spomenu,meni motori idu ok fazon je da se drzi skretanje i dalje nakon naginjanja i krenucce da skrrece.
A dobra fora s motorima (skoro sam poceo da ih vozim) je ta da moze da se padne s motora ako se naglo ubrzava na uzbrdici so je realno i to mi se svidja iako me nervira sto mi se to desilo par puta tokom trke :(

Jel tesk voziti motore, mora naginjanje... pa nemam 20 prstiju, jedino noge... :D.

Za moderatore/admine:
Lol, ladno ima korisnik Pjanovic, to sam nekad koristio... pa kad sam kupio nov komp nije hteo da prihvati (bio zaboravio sifru), pa sam burazerov nalog poceo da koristim...
Dakle brisite usera Pjanovic...

Poslednja izmena:
Sto se tiche motora, kad krenesh da skrecjesh u kriwinu,pusti gas,pa onda opet daj gas,i skrenucje extra. Najupravljiviji motor je Kawa ZX10...Obawezno ga nabudzite... Najbrzhi je MV Agusta Tamburini... mislim da sam uspeo oko 370km/h sa njim. Kawa neshto manje... Sad cju bash da probam sa Kawom ZX 12... = )
Edit: TOP Speed za Kawu ZX 12, budzenu, 355km/h
Edit2 : MV Agusta Budzena 3rd Level 368km/h
Edit3: Kawa ZX10 355km/h... Pf...

Poslednja izmena:
Nema na chem' bwe;)
'Nash kako?
Meni se to ponekad desi...Nema nekog prawila kad se deshawa... To "Network connection lost" s*anje... Al 'ebi ga, bar udjesh ponowo u igricu,i krenesh de si stao = ) 'ebi ga.....
P.S. Post broj 1000 = )

Da, ali se to stalno skoro desava, tako da ja pokrenem ponovo, a ono kroz 5-10 min. tuf na desktop... ***a, to je zve *****ao Service Pack 3, majke mi, otkako sam ga instalirao sve su igre poludile; sinoc sam ga izbrisao.

@vlado_kovacKoji Kasperski koristis ja internet sekjuriti 7.00.125 i zabranio sam igri sve sto je trazila i opet radi bez problema,mozda te zeza bas zbog toga sto si dozvolio tcp igri ili mozda bas sp3:S,ja sam na visti sp1 i nikakvih probelma igra nema....

Sto se tice motora neko spomenu,meni motori idu ok fazon je da se drzi skretanje i dalje nakon naginjanja i krenucce da skrrece.
A dobra fora s motorima (skoro sam poceo da ih vozim) je ta da moze da se padne s motora ako se naglo ubrzava na uzbrdici so je realno i to mi se svidja iako me nervira sto mi se to desilo par puta tokom trke :(

Da, security koristim. Probacu i to, da zabranim svu TCP aktivnos, a sto se tice Service Pack-a to je mac sa dvije ostrice, dobro razmislite da li ce te instalirati.

Da, ali se to stalno skoro desava, tako da ja pokrenem ponovo, a ono kroz 5-10 min. tuf na desktop... ***a, to je zve *****ao Service Pack 3, majke mi, otkako sam ga instalirao sve su igre poludile; sinoc sam ga izbrisao.

Zar je on zvanichno izashao?

Pa okej,al i meni se desi.Ne tako chesto,ali desi se. A ja imam SP2

Poslednja izmena:
Da, security koristim. Probacu i to, da zabranim svu TCP aktivnos, a sto se tice Service Pack-a to je mac sa dvije ostrice, dobro razmislite da li ce te instalirati.

nemoj samo tcp vec sve aktivnosti,dns i ostalo,narqavvno ako ne igras online,ja sam stavio rulle block any activity ;) za tdu

Zar je on zvanichno izashao?

Pa okej,al i meni se desi.Ne tako chesto,ali desi se. A ja imam SP2

Da, skinuo sam oficielnu finalnu verziju, tezi oko 330MB. Ako hoces link, javi. Mada imas na Microsoftovom sajtu.

Ne znam, meni dok je bio SP2 nikakvih *******cija, a sa ovim SP3, strasno...

Uf . . .
Navuko sam se.
45% , champion , 7 kuća , 14 automobila , 3 motora , skoro pola puteva istraženo a još motore nisam ni počeo da vozim. Instalirao TDU u utorak. Baš je navlaka. Više nemam volje da napredujem, zasitio sam se - tako da ću sada mnogo laganijim tempom, a napredak će sam doći . . .

Uf . . .
Navuko sam se.
45% , champion , 7 kuća , 14 automobila , 3 motora , skoro pola puteva istraženo a još motore nisam ni počeo da vozim. Instalirao TDU u utorak. Baš je navlaka. Više nemam volje da napredujem, zasitio sam se - tako da ću sada mnogo laganijim tempom, a napredak će sam doći . . .

***, ja vozim vec par dana i tek sam na 30%, Pro.
1 kuca 6 automobila, iz svake klase po jedan (A, B, C, D, E, F).

Kako tako brzo prelazite...
Mislim, ja nisam imao problema ni sa jednom trkom do sad (cak se moze reci da je igra prelaka), ali bas sporo napredujem...

Ja iskreno mislim da igra ima problem s pokazivanjem pravog procenta prelaska(bar kod meene),odvezao sam sve trke(speed,time,race),obavio sve transporte automobila i paketa,ostalo mi da prevezem jos 1 manekenku i 1 stopera a od posebnih opcija da imam 50 automobila da otkrijem jos 4% pputeva,da predjem ukupno 5000milja i da mi u time trkama budu sve zlatne medalje(jer imam 1 siler,nemogu da se spustim niz kanjon put kola za klasu A u roku od 7 min nikakko :S) i pise mi d asam prresao tek oko 55-57% igre :S

@zdravko-igraj bez pomoci tj sa auto aid OFF,pa ti nece biti tako lako ,jos uzmi manuelni menjac koji ima veliki lag cisto da ti jos oteza ;)

Nema igra problema oko pokazivanja progresa, već procenti ne skaču linearno, već nakon određenih 'achievement'-sa. Dok ne odvozaš sve trke iz neke 'serije' neće ti skočiti procenat ni za 1. Kad dostigneš određenu kilometražu i na kraju otključaš sve puteve, tada dobijaš procente... i sve tako. U kućnom meniju na game progress strani imaš tačno opisano koliko poena dobijaš za svaku stvar, a od tih poena ti zavise i procenti (mislim da je 10 poena-1%)

e da...ne očekujte da ćete ikad stići do 100%, sem ako se desi neki bag u save fajlu. Za ofline profile mislim da je maksimum 95-96%, jer nekoliko procenata progresa zavise isključivo od online trka. Čak i online profil ne može više od 99%, što je bug vezan za klubove. I to može da se sredi ali je komplikovano i mrzi me sad o tome...:eyebrows:

Poslednja izmena:
Ja iskreno mislim da igra ima problem s pokazivanjem pravog procenta prelaska(bar kod meene),odvezao sam sve trke(speed,time,race),obavio sve transporte automobila i paketa,ostalo mi da prevezem jos 1 manekenku i 1 stopera a od posebnih opcija da imam 50 automobila da otkrijem jos 4% pputeva,da predjem ukupno 5000milja i da mi u time trkama budu sve zlatne medalje(jer imam 1 siler,nemogu da se spustim niz kanjon put kola za klasu A u roku od 7 min nikakko :S) i pise mi d asam prresao tek oko 55-57% igre :S

@zdravko-igraj bez pomoci tj sa auto aid OFF,pa ti nece biti tako lako ,jos uzmi manuelni menjac koji ima veliki lag cisto da ti jos oteza ;)

Iskljucio sam ja odmah na pocetku aid ;) :smoke:.

Kupio sam McLaren F1 GTR i razočarao se - ne radi mu obrtomer :(

Kupio sam McLaren F1 GTR i razočarao se - ne radi mu obrtomer :(
Aha, mislim da u igri ne radi ni jedan jedini digitalni brzinomer u cockpit pogledu. To baš i ne smeta, sem ako nisi baš perfekcionista, ionako imaš dipslej u ćošku sa brzinom. Sem toga, ima puno i analognih brzinomera čije kazaljke trepere..:trust:

Majku mu, pa što dadoh 1.500.000 za auto + 300.000 za budženje a pokvaren mu obrtomer? Naravno da sam perfekcionista.
Šalu na stranu - fina kolica , ali nisu ni izbliza toliko zabavna kao Enzo.

Nego - ne mogu da vozim motor. Instalirao sam Mouse Joystick da bih upravljao mišem. Za kola je super - al' bike ne mogu da vozim uopšte. Lako bih ja resetovao komande - samo što sam miša jedva namestio i sada radi odlično, pa ne bih da pokvarim setup.

Poslednja izmena:
Treba wremena da se nawiknesh na motor, ali zato kad se nawiknesh necjesh se skidati s njega:D

Majku mu, pa što dadoh 1.500.000 za auto + 300.000 za budženje a pokvaren mu obrtomer? Naravno da sam perfekcionista.
Šalu na stranu - fina kolica , ali nisu ni izbliza toliko zabavna kao Enzo.

Nego - ne mogu da vozim motor. Instalirao sam Mouse Joystick da bih upravljao mišem. Za kola je super - al' bike ne mogu da vozim uopšte. Lako bih ja resetovao komande - samo što sam miša jedva namestio i sada radi odlično, pa ne bih da pokvarim setup.
osetljivost komandi za motore je na drugom 'slideru' steering bars sensitivity....hm, ne znam baš kako se vozi sa tim 'mišem sa veselim štapom':p pa ti ne mogu više pomoći

Ne mogu da vozim motor.
Kad budem rešio da resetujem kontrole - tek ću onda moći da vozim motor. I to samo da završim trke i misije sa motorima. Onda vraćam na miša i vozim samo kola.
Da ne mogu da okrećem volan mišem - ne bih ni igrao igru.
Glupo je što nisu predvideli to u komandama (upravljanje mišem).
Inače - setup kontrola je očajan. Odmah ukapiraš da je u pitanju teška arkada.
Da su uradili setup kao u GTR2 na pr. - bilo bi strava.

osetljivost komandi za motore je na drugom 'slideru' steering bars sensitivity....hm, ne znam baš kako se vozi sa tim 'mišem sa veselim štapom':p pa ti ne mogu više pomoći

Pa mišem - kao u LFS, GTR , rFactor . . .

Poslednja izmena:
Šta vas bre toliko muče motori, meni je bilo peace of cake: na pravcu držiš gas, pred krivinu popustiš gas/kočiš -> oboriš motor -> lupiš po gasu i gotovo ,)

Vrh Dno