Moji problemi su nestali ko rukom odneseni
Sada imam jedan novi (rekao sam da cu biti iskren), NFS ProStreet ima brdo Sttutera u 1280x1024 rezoluciji (a najcudnije je sto NEMA u 1680x1050), do duse, to sam vec rekao u testu. Stavio sam i najnovije bea 174.20 i ista stvar. Znaci ima 55+ FPS ali secka :S: Sad cu da proguglam (prowooglam) malo, mozda i nadjem neki "fix". Ostalo sve radi ko besno.
Jericho je igriv sa 2X AA, STALKER klizi sa svim najboljim modovima (paralax, float32, stalker sky...), isao je solidno i na 3870, ali tamo je bilo 35-50, ovde je 45+ i lepse izgleda (radi AF svuda kako treba + radi i pravi AA iz cpanela), TDU sve max 4xAA 60+ fps (ati ~55fps, dakle zanemarljiva razlika posto je glatko i ovde i tamo, sem sto je ati brljao sa nekim alfa teksturama).
E sad, (opet sam iskren) ruku na srce, na nvidiji mora da se stavi u drajverima "high qulity" da bi eventualni shimmering tekstura skroz nestao. Nema ga svuda ali ga ima u stalkeru recimo. Na HQ nestaje i sve je ko na ATI-ju. FPS ne opada (sto me iznenadilo jer je na mojoj poslednjoj nvidiji (7600GT) opadao za par FPS).
Karta ima onaj novi poboljsani reference kuler, necujna je i hladna. GPU 64C max na 45% kulera (rucno podesen cisto iz hira tj. moje paranoje) na 754MHz. Ide karta i na 770 ali oce da brlja malo ili smrzne (na mom kompu nekad smrzne u marku 2003 na "nature", drugar je na drugom kompu terao bez problema tako da je nesto na relaciji ploca-karta posto je njemu radilo sve ok)
toliko za sada, ako vas nesto posebno zanima - pitajte
PS @Dule13:
ja stvarno ne znam o cemu ti pricas. 8800gt za 170e ? GDE majke ti ? Ako su to neke diler cene onda ok, po tim cenama je i 9600gt 140e...
Sto se AA tice, pa lepo sam ti reko da ne radi

Sto mi ne verujes ? Nisam nvidijot niti neki zilot. Sistem mi je svez, drajveri up-to-date, sto bih ja sad nekom "mazao oci" i koristio se lazima ?

Mozda i radi ali pod Vistom, i na nvidiji radi ali samo pod vistom.