Šta je novo?

Majice Sezona 2008.

jeee i ove godine cu uzmem majcu :D

stvarno ae organizujte se da dobijemo sto pre :)

Jos 2 u najavi!

Ajde neko ovo u sticky!

Ajde ljudi saljite predloge da uradimo to do maja najkasnije.
Ovim tempom cemo u oktobru setati majce........

a kad ce majce ? :d

Opet si se udebljao, a? :D :D :d

Ko se pita kakve su proshlogodishnje, extra su kvalitetne.

Bice sa kragnom, uvek se u poll-ovima tako izglasa tako da ne treba gubiti vreme na to. Zao mi je ovih shto hoce bez kragne ali tako je pa je tako. Valjalo bi opet u dve varijante, tamnija i svetlija, mozda za promenu neke druge boje sem teget i bele. Lazio plava mozda u Bench-Light stilu.

Slogovi a'la "there is no place like 127. .... i 1337" su mi totalno gay, to mozete da nabavite bilo gde i nije nimalo originalno. Treba neshto shto je jedinstveno za benchmark, a ne za 80% foruma na kome obitavaju bubuljichavi geekovi.

I naravno, zainteresovan sam...

šta be miljiardu, oću miljion :d

šta bi sa onim predlogom o najboljim provalama sa bencha...jel' neko skuplja te umotvorine.

Ko hoce custom, moze sam da naruci :D

BENCHMARK - Forum For The Rest Of Us

Isto jedna ili 2 komada kao i prosle godine...inace one od prosle godine su bukvalno nove.

Takodje.
I ja hocu jednu.

I ja, I ja :D

Ja sam takodje zainteresovan. Da ne prelistavam celu temu, datum slanja i cena majice jos nije poznata? Ako nije, orijentaciono, kada ce se znati?

Može jedna i za mene, ona od prošle godine je još čitava. :)

Geslo na majci: U kom si gradu? Kako u kom, pa u Beogradu! :D

Junaci, gde nestadoste? :)

smisljaju slogane :d

U tom slucaju za mene jedan stormwatch sa svojim snajperom i jedna majica na kojoj ce da pise da se RTCW brze prelazi na AMD nego na Intel procesorima :D

Hvala hvala, ako stvarno bude takva majica ja odma uzimam 5-6 komada samo sa izmenjenim sloganom....kako Stormwatch-u oduzeti sniper? Kupite mu Intel :D:D:D:D:D

Poslednja izmena:
'Ocu i ja!

Bzzzzzz....

...bez 100 se ne isplati raditi uopste

Onako,odokativno bih rekao da nam ne fali jos mnogo interesenata za majice... Ljudi,dajte da vidimo jer imamo kvorum pa da idemo dalje!:smash:

Oću i ja jednu...možda i dve... !

Onako,odokativno bih rekao da nam ne fali jos mnogo interesenata za majice... Ljudi,dajte da vidimo jer imamo kvorum pa da idemo dalje!:smash:

Ma to je sve zasnovano na mozda, eventualno, ako i slicno tome :) Kao i uvek, kada dodje vreme da se porucuje 80% junaka nestane.

Nazad
Vrh Dno