Šta je novo?

Majice Sezona 2008.

Slogan ne mora biti bas slogan, to moze biti 10 najboljih izvala na forumu ever :) (ba ba baltazar :D)

Poslednja izmena:
I odstampane preko ledja, u random varijanti

Bracine izvale obavezno da stavite. :d :d

Poslednja izmena:
U tom slucaju za mene jedan stormwatch sa svojim snajperom i jedna majica na kojoj ce da pise da se RTCW brze prelazi na AMD nego na Intel procesorima :D

Dok vi odredite dizajn proci ce mnogo dana, nedelja, meseca, ?godina?.........
Ja ne znam dal bi uzeo jednu, jer ne znam kako bi izgledala
Stvarno nemam ideju za sliku koja bi isla napred (u svakom slucaju mora biti vezano za compove i IT uopste) a pozadi moraju ali MORAJU da budu odvale sa foruma u malom fontu da bi stale sto vise. Bilo bi ultra.

Poslednja izmena:
A sta mislite o ilustraciji tipa: lik koji radi 'bench' na klupi za bench jelte' a umesto tegova 'tegli' dva UPS-a na krajevima sipke...
Malo kiča i šunda nije na odmet. :)

A ideja za najbolje izvale na forumu mi se ekstra sviđa, još randomized... :Klanjanje

ja sam prosle godine predlozio da svaka majica ima broj membera ili join date ili nick, ali su mi rekli da je tako nesto nemoguce :( ali bilo bi bas super imati custom bench majicu :) i bilo bi super da budu u opticaju makar 3-4 majice sa razlicitim natpisima pa da svako bira sta mu se najvise svidi :)

ja sam prosle godine predlozio da svaka majica ima broj membera ili join date ili nick, ali su mi rekli da je tako nesto nemoguce :( ali bilo bi bas super imati custom bench majicu :) i bilo bi super da budu u opticaju makar 3-4 majice sa razlicitim natpisima pa da svako bira sta mu se najvise svidi :)

Godine 2005. bilo je moguce izabrati majicu po tome da li ces sa ili bez kragne, i jedna od 4 boje. Godinu posle bila je samo jedna jedina verzija, i prosle je bilo 3 verzije majice, razlika u amblemu, ali su ga korisnici dobijali po random metodu.

Mozda bi bilo najbolje da budu recimo 3 slogana, pa opet po RND.

Mislim da onaj stari Kutijin potpis (Jos jedan obican dan an benchu...) obavezno dolazi u obzir za natpis na majici!:smash: Da se nekim odvalama iz threadova na majici pomire AMD vs Intel i Nvidia vs ATI tabori :smoke:
Sto se boja tice,predlozio bih da se ipak drzimo standardnih Bench boja- plave(teget) i bele. Mogu i zelene i crvene,ali pod uslovom da trazimo sponzorstvo od Amd-a i Ati-a :D

ja sam za, prosle godinu sam uzeo veci broj ***, nisam je dvaput obukao, dodji mi ko spavacica :D

Zainteresovan, komada dva

'Oću i ja, komada 2-3, zavisi od izbora (2 minimum - za suprugu i mene; pretpostavljam da broj za mog malog anđela nećete da pravite - cenim da će u maju-junu da bude dugačak oko 80cm).

p.s. ali ovaj put ne bih da izvisim kao prošle godine

Ja sam takodje prosle godine izrazio zelju...kasnije nisam pratio thread i na kraju nista.
Mislim, nije bas najjasniji nacin narucivanja...da, moze dva komada...,)

Ево пошто сам се ја жалио прошле године на квалиет оћу сад једну да ми пише "њњњ.пицајзла.цо.ју" на леђима. :d

Poslednja izmena:
Moже и .цо.рс уз малу доплату...:p

Poslednja izmena:
i ja sam zainteresovan, ova od prosle godine je jos uvek u extra stanju!

Jos jedan zantresovan...

I ja bih uzeo jednu,ne bi bilo lose ni da se organizuje neki event za neku godinu na foru quakeon-a. Svi donesemo masine umrezimo se odredimo igre tu padnu neke nagradice za pobednike,onda neke male prezentacije najnovijeg hardvera itd. E sad samo je fora da se nadje gomila sponzora koja bi to finansirala (sto je malo teze), naravno ovaj dogadjaj bi moralo da se reklamira jedno godinu dana ipak je ovo Srbija.

jos 2 komada upisite:banana:
jos mi se super drzi i nije ni makla ona iz 2006.licno mi se ona vise svidja od proslogodisnjih,mada su i one prva liga ali su mi nekako neznije,)
u svakom slucaju nastavljam tradiciju.:smoke:

I ja bih jednu. Kao slogan, na primer, "Zip File!" U stvari, može bilo šta samo da ne piše "Ben Čmark". :d

U tom slucaju za mene jedan stormwatch sa svojim snajperom i jedna majica na kojoj ce da pise da se RTCW brze prelazi na AMD nego na Intel procesorima :D

Znači to mi je odmah prošlo kroz glavu, kada ste pomenuli ispale.:D
Odmah dve (2 komada) u dve boje. XL veličina.:D
Pozdrav.:wave:

Eo i ja bih jednu ako moze bez kragne :d

Mislim da bi bilo ok da se u ovoj temi daju predlozi za majce, a ne da se narucuju. Za narucivanje moze da se otvori neka nova tema ili da se narucuje preko nekog maila u kojem bi se davali svi potrebni podaci narucioca i kolicina majci koja se narucuje.

Pa i ne naručuju se sad, nego se javljaju ljudi koji bi ih kupili, da se vidi ima li ih dovoljno da bi se pravile majice.

Ja sam takodje zainteresovan za majce, komada 2, za musko i zensko.

Nazad
Vrh Dno