Šta je novo?

Majice Sezona 2008.

Cekaj malo, kutija. Manje-vise smo to navedeno i uradili. Ja sam vise puta pozvao nekoga ko ume da crta, da nacrta ono sto smo u nacelu skupili. Ja sam vec rekao da nemam pojma da crtam, a da trazim u Nisu radionicu koja radi vez, malo ce teze :) .

Mislim da smo se dogovorili oko materijala, i nekog osnovnog dizajna. Bila je i anketa.

I sam znas kako je funkcionisalo prethodnih godina. Clanstvo nije sposobno da cita misli. Ako je to bio problem, trebao je neko iz uprave odmah da kaze, verovatno (nadam se zapravo) bi neko preuzeo na sebe takvu izradu.

U jednu ruku Peca je u pravu. Namerno sam postavio ono pitanje gore. Nekako je doslo vreme da svi pokusavaju da izvuku maksimalnu korist iz situacija, i da minimalno ustupe od nekih svojih fiks-ideja.

I meni je posebno krivo. Vec 3 godine sam navikao da u ovo doba vec imam majicu. Uvek sam bio medju prvima koji je uplacivao, a najmanje sam pozurkivao ili gudjao.

Da li je bas toliko bitno da li ce da ima natpis, nema, da li ce da ima ranflice ili ne. Bench-majica je uvek imala simbolicno znacenje, verovatno svako od nas ima jos najmanje 6-7 majici u garderoberu. Niti verujem da bi neko nosio bench-majicu na vecernji izlazak ili neku svadbu...

Izvini druze sta si se ti natakario na mene? Ja ne radim za Benchmark, ja volontiram time sto citam sve postove i odrzavam forum kao i ostatak moderatora ovde.

Drugo, navedeni su razlozi (sam Peca ih je naveo) zasto to ne zeli da radi - covek je lepo pitao za predloge i sem kuknjave na ovih 10 strana nije dobio apsolutno nista. I sta sad ti ocekujes?
I meni je zao sto nece biti majica ove godine ali sta sad...
Naravno, ti ces reci "pa sta ima da ocekujem, njemu je to free reklama on treba da se trudi oko toga moje je da masem parama i da kazem koje velicine zelim" sto u biti jeste istina ali postoji i druga strana medalje a ta je da je proizvodnja, distribucija i sabiranje para totalna katastrofa (empirijskim metodama zakljuceno) i verujem da je i to razlog zbog kojeg niko nece da se prihvati tog posla.
Jer uvek se nadje neko ko ce da kaze "ma bas sus ****** eto ja bih voleo da je kuler za 15% veci, sivlji ili da je dobio motiv sa hardom" i to ume jako da nervira Zato je Peca trazio da VI date predlog (izgled, materijal, nacin izrade) a on ce, sigurno, pokusati da to sprovede u delo.

mislim da razmisljate u pogresnom pravcu. cela frka proizilazi iz toga sto pokusavamo da napravimo jednu a najbolju majcu na svetu. neko bi sa kragnom, neko bez kragne, neko bi belu neko plavu, sa stampom, sa vezom...ne postoji varijanta koja bi zadovoljila svaciji ukus. a racunati da ce se ovde neko pojaviti ko ce da prosvetli i ujedini celu populaciju benchmark-a - mislim da je posao unapred osudjen na propast. (sto je i vise puta empirijski potvrdjeno :d )

po meni, ako redakcija stvarno nema nekoga ko ima razradjenu semu da lako organizuje izradu i nabavku majci, outsourcing je pravi put. ako neko ima razradjenu varijantu, prepusti mu se da napravi cetri-pet varijanti, podnese ih Peci na blagoslov, objavi se tema ovde pocetkom godine, da se adresa za narucivanje sve sa mogucnoscu biranja modela i velicine, avansno placanje... narucivanje traje dva meseca i posle sledi efikasna realizacija.

ovo bre treba da bude prijatno iskustvo a ne da neko lomi mozak oko toga

ja niti se nesto razumem u majce, niti ih posebno zagledam glede vizuelnog ugodjaja ili kvaliteta...najmilije bi mi bilo da se na Adi susretnem sa nekim ko nosi istu majcu kao ja cheers

Bas bi mi bilo zao da ove godine ne bude majica. Pet-sest godina dolazim na ovaj sajt jer ima duha, jer sam mnogo naucio na njemu. Kao sto volim da sretnem uciteljicu koja me je opismenila, i profesora od koga sam poneo odnos prema profesiji, isto tako volim da dodjem na Bench. Imam 6-7 majica iz prethodnih godina. Sve su dobrom stanju, i sve ih rado i cesto nosim. U njima se osecam komotno, sigurno, bas kako se osecam i kad okacim stetoskop preko vrata. "To je odelo, jos pre rodjenja skrojeno bas za moje telo".
Sve majice koje su izasle iz Bencha su bile dobre. I, sve se nose, bez obzira sto im je polovina ljudi uvek nalazila zamerku, i sto je bila agonija udovoljiti svim zahtevima, napraviti ih, podeliti ih. Ovde ima mudrih ljudi, blagih, otvorenih, koji lako prihvate ono sto im dodje. Benchmarkovci vole da zakeraju. Bench je razmazio clanove. I to je dobro!
Voleo bih da nam majice budu manje teret a vise zadovoljstvo. Mogu to da budu i majice identicne kao i proslogodisnje. Samo da ih ima. Uplaticemo majice unapred da finansije ne budu tudj problem. Platicemo postarine. Vremenom ce, spontano, doci i neka ideja o tome kako bi mogle da izgledaju naredne godine. Voleo bih da i ove godine napravimo majice, i da uzivamo u njima.

najmilije bi mi bilo da se na Adi susretnem sa nekim ko nosi istu majcu kao ja cheers

Hajde da se lepo dogovorimo da se vidimo na Adi u Bench majici, sednemo na hladno pivo po vrucini, i milina!

Poenta je ukratko ovakva... Svi bi bench majice (pa i ja, da ne gresim dusu), na izvol'te, bez grama cimanja. Nemojte da se ljutite, ali tako je... Svi postujemo ovde "hocemo majice, hocemo majice" a ja sam video ovde samo WebWolf-a i Yoti-ja koji je pisao Peci za majice da su se iole pocimali... E, pa ocigledno ne moze tako... Prosle godine smo na misice, bukvalno dobili majice. Cimanja je bilo oko post expressa, naplate, isporuke, secam se da je haos bio totalni. Ove godine eto nece biti uopste. Zao je i meni, ali sledece godine se mora tome pristupiti makar malo ozbiljnije...

P.S. Neka prizna ko je danas u 18:30h u 25-ici ka Karaburmi nosio Bench majicu! Necu mu nista, samo da vidim ko mi je taj komsija!

aj biću ja u petak na adi u bench 2007 majici, pa ko me vidi nek mi se javi :)

Evo ja cu da se cimam za majice.
Mile Dragic mi je u komsiluku.
I ja cu i da naplacujem, i da saljem.
Ali, ja ne znam da dizajniram, ne znam da pripremim to na kompjuteru.

To treba lepo bench redakcija da osmisli model za svaku sezonu i cao ko hoce hoce ko nece i ne mora,a ne stalno cimanje oko modela boje i na kraju nista. Lepo se napravi majca na okruklinu (bela) sa logotipom foruma doda neka slika po zelji autora eventualno najaca provala godine na donjem delu majce sa zadnje strane i to je to.

sve u svemu, ove godine....
....NO WAY, JOSE!

Pih...dal da se neko iscima sada za Bench dukseve? Malo je prohladno napolju :)

^Da, a mozda i neke jakne?:)

A možda i kape i vunene čarape :d

Ne ne... ovu zimu ne provodim bez Bench dugačkih gaća :D

Ma jok, zima ko zima, ali navika je čudo :D :D :D

Nazad
Vrh Dno