Šta je novo?

Majice Sezona 2008.

eto da povecamo listu potencijalnih kupaca :) racunajte i na mene!! 3-4 komada sigurno..pozz

Izgleda vecini jos uvek nije vrucina...:cuss:

Paaa ocigledno je da nas ima dovoljno. Mislim da je vreme da se neko od zvanicnika oglasi, cisto da znamo da li ce se neko od nas pobrinuti za dizajn i/ili organizaciju, ili ce kao prosle godine to preuzeti na sebe Benchmark.

Osecam se k'o najgori spamer, ali...mi cekamo :d

I ja bi jednu :) model 2008. One iz 2006 i 2007 su mi super legle ;)

Ima nekih novosti? Hocu moju majicu :D

I ja sam za majicu 1 kom, moze li ljudi neki link ka webshop-u da se naruci jer ovako stvarno nema smisla?

Paaa, kako zelite, ali svake godine je povuci-potegni i na kraju dobijemo zaista lepe i kvalitetne majice. Jos nismo ni jakne skinuli, pogledajte vreme, strpljivo samo.

Trenutno bi trebali da cekamo odgovor zvanicnika.

Mi bismo da vas reklamiramo, a vi necete.

To mi bas i nije jasno. Vase je da kazete kakve ce biti majce pa makar nam se i nesvidjale. Ko hoce hoce, ali da se mogu kupiti.

Zar niste rekli da ce BENCHMARK biti sve ozbilnije i izbiljnije ime?

Celu zimu sam iso u majci, a sad ce mi biti hladno ?!?
1-nu i za mene, mozda i 2.
Jednu xxl, pa po njoj da znam dal mi treba veca, manja il je potaman. :-D

I stvarno dajte neki info u vezi istog.

Poslednja izmena:
Evo nesto i od mene za natpis:

Shirt 2e
Printing 1e
Joy to be a Member - Priceless

Samo predlog, mogu da se koriguju cene. :)

Ne znam da li sam već rekao, ali i ja da se prijavim u red za majice!

Ajde neko ko je vican photoshop-u da uradi predlog i okaci, pa da glasamo.

Hocu da na 1. maju nosim Benchmark majicu :)

'Ladno svake godine kupujete po majicu...? :D

Mi bismo da vas reklamiramo, a vi necete.

To mi bas i nije jasno. Vase je da kazete kakve ce biti majce pa makar nam se i nesvidjale. Ko hoce hoce, ali da se mogu kupiti.

Zar niste rekli da ce BENCHMARK biti sve ozbilnije i izbiljnije ime?

Kao da nismo pricali sto puta vec...

Ja kazem dajte ljudi predloge, da napravimo nesto cime ce svi biti zadovoljni...na to dobijam odgovore, hocu i ja jednu, meni trebaju dve, itd.

Do sada smo da se barem 10% kreativnih ljudi angazovalo po ovom pitanju, mogli da imamo 10 predloga i da najbolji bude izglasan - da se krene sa "proizvodnjom"

A ne zelim opet da prolazim kroz sve ono, meni se ne dopada, sto vez a ne stampa, meni se ipak svidja vez, kragna je shit, super su sa kragnicom, sto materijal od ovoliko a ne onoliko grama, znojim se - ne znojim se, prao sam je dva puta i rastegla se, ja sam je prao Merixom sto puta i ko nova je, i ostale fore...

Neka se napravi novi thread, petnaest dana za predloge i sedam za glasanje, i mozemo da krenemo da pravimo...

Mislim da je ovo dobra ideja.
Hajde kreativni ljudi da dodju do izrazaja.

...i od tada tisina...

Mozda ljudi koji se bave dizajnom nece majice,ili ne zalaze u Bench Clubbing,modovi,prebacite temu ovde ili dajte oglas slican (samo proleterski) kao sto ste dali za banere,da ljudi vide,pa mozda nekog i ne mrzi... Ja bih prvi dao digitalni predlog da sam u tim vodama,ali nazalost...

E pa ispizdeo sam... Ja koji veze nemam sa dizajniranjem da pravim model majice. Evo predlog, pa ako se nekome ne svidja neka postavi drugi, jer ocigledno nema nista od kreativnosti.

Dakle, postojeci amblem treba da bude malo veci. Sa njega treba da se ukloni natpis hardware community, jer se uopste ne vidi. To prebaciti na jednu traku, koja bi bila iste nijanse na desnom rukavu u kojoj bi pisalo hardware community. Sirina trake oko 12-13mm. Umesto hardware community na amblemu neka pise recimo 2008, mada ne mora.

Mada razmisljam, da smo community kao sto smo bili do sada bi vec bilo 10 predloga... kuda ode sve?! Svi su postali izuzetno lenji a ona atmosfera se vise ne oseca.

Adresa na ledjima za 10% veca, jer je malo necitka na ovom modelu. Natpis benchmark ispod logoa da bude za odredjeni procenat veci, jer se "e" nije lepo odstampalo.

Sve ostalo isto.

Bolje postanite kreativni uskoro, inace stvarno nema da bude nista od majici :wall: .

Jos tri dana za predloge, 7 za odlucivanje 3 za prijavu i organizaciju placanja. Znaci za oko 20-25 dana mogu da se ocekuju majice, po mojoj proceni. Samo uz malo razuma...

Prilozi

• majica.jpg
    majica.jpg
    43.3 KB · Pregleda: 129
Poslednja izmena:
Meni je predlog dobar. Glasam za :D

Logo veci, i moze... Kako bi se radilo to na majci? Sito stampa?

Logo veci, i moze... Kako bi se radilo to na majci? Sito stampa?

Ja se nadam da ce vez. Uvek je i bio i pokazao se fantasticno.Zato sam i sugerisao malo krupnije da se ne pomesaju ivice na masini. Malo je skuplje od stampe, ali se isplati.

Btw. nemojte glasati ovde. Cekamo da se jos neko prijavi, pa onda ide na glasanje. Ako ne, onda neka Peca odluci, i nadajmo se da jos cuva crteze od prosle godine. Ako je saglasan, eto resenja. Nazalost, ja bih rado, ali u Nisu nemam nigde mesto da odradim kvalitetno majice, tako da mora neko u BG. Prosle godine je Benchmark organizovao i skupljao pare, valjda ce i ove.

Poslednja izmena:
Super. Moze i krupnije. Vez. Pozz :D

Nazad
Vrh Dno