Šta je novo?

Glasajte za Beograd

Cuti, samo se plasim da nas ne pokradu zestoko. jedva cekam da vidim rezultate

bilo bi lepo da ih objave odmah ispod ponoci. a sto se tice kradje, pa to mogu da urade i bez skrivanja rezultata, zar ne?

Ajde...jos samo malo..pa da slavimo od ponoci :p

Hehe ja bas imam neki osecaj da ce da nas pokradu zestoko.

usao Novi Sad!!!

Pocelo glasanje za 20 gradova van spiska,a pobednickog spiska nema jos.

Novi Sad drugi :D glasao sam 8 puta.

Poslednja izmena:
ja po 5...verovatno cemo rezultate saznati kada se zavrsi glasanje..dakle, za 9 dana.

Ljudi imam resenje da budemo prvi!

Prijavite mail bilo sta ispred @obrenovac.biz sticice mom caletu, a on ce potvrdjivati registracije.

Npr. ovako: [email protected]
[email protected]
Znaci bilo sta!

Za password ukucajte sta zelite i sto cete zapamtiti da bi se ponovo svakodnevno logovali i ponovo glasali. On ce kad god bude mogao potvrdjivati registracije!
Zapamtite adrese koje ste registrovali i password radi ponovnog glasanja!

ovo je copy/paste sa jednog foruma

Glasao sam za Winnipeg, truba sad i NS da udje ... :D

Pali smo na trece mesto... :(

Rezultate izgleda nećemo saznati uskoro...

"The World Edition is now closed – the results will be revealed along with the two successful Wildcard cities later this year."

Cim nas nema na ovom novom spisku,trebalo bi da znaci da smo usli ( sto se BGD-a tice ),sada bi trebalo svi da glasamo da udje i NS da udje na istu tablu.

Bilo bi super da i NS udje!!! Znaci svi na glasanje!

'Ej, ako se Beograd ne plasira, morate da organizujete demonstracije!

Ne mora da znaci,taj spisak nema veze sa onim prvim.

Moguce,ali ako sam ih razumeo kako treba,ovo su gradovi koji nisu uspeli da udju na prvi spisak i da se sad bore da popune zadnja 2 mesta.Ako je moja verzija tacna onda je BGD sigurno na tabli,jer cisto sumnjam da smo imali manje glasova od NS-a.

Nisi lepo razumeo. To su gradovi koji uopste nisu bili ponudjeni na svetskoj mapi i za njih nisi ni mogao da glasas da budu medju prvih 20.
Inace, sinoc je u vestima isao kajron da ce Beograd biti na novom izdanju karte monopola, koja krece od septembra... Dakle, uspelo je :)

Da, a izvor informacije im je zadnje stanje glasova pre nego sto su sakrili stanje tabele. Tako da se ne bih bas obazirao na njihova lupetanja.

Znam, zato sto su rekli da je Beograd usao na konacnu listu na 10-om mestu, a tu se nalazio u onom trenutku kada su "zamaskirali" listu. Konacna lista jos nije javna, jel tako? Ergo, njihova informacija je proverena koliko i postojanje vanzemaljaca (gremlini postoje dokazano)

Nešto najpouzdanije što sam pročitao je u 24sata (od pre nekog dana) gde je intervju dao neko od PRova za našu zemlju i rekao da će glasanje biti gotovo čim se provere IP adrese :S: I da, 24sata je napravio konkurs za najlepšu fotografiju BGDa koja će biti na Monopol tabli ako udjemo na istu.

Poslednja izmena:
auu, propali smo. masa nasih je glasala vise puta sa 1 IP adrese :D :( mozda nas jos i diskvalifikuju :p

OK,mozda lupim,ali kakve veze ima IP sa glasanjem,pravilo je jedan mail=jedan glas.Da je bilo pitanje razlicitih IP adresa mogao sam 45674576 u toku dana da glasam,dovoljno mi je bilo da resetuje ruter i opet bih mogao da glasam.

Opet teorija zavere :) - Videli su da smo visoko pa hoce da nas izbace na sve moguce nacine...

Nazad
Vrh Dno