Šta je novo?

Glasajte za Beograd

jesi li lud :zgran: pa tamo je ubedljivo najgore pivo, plus je apsolutno razvodnjeno. to je ona pivnica sto pravi sama svoje pivo koje je ocajno. bio sam skoro da proverim da li se promenilo nesto i mogu ti reci da je sve ostalo isto i pivo kosta 90din :zgran: pre bih pio vrucu svinju :d

Može, ali samo pod uslovom da popstoje i odgovarajuće poruke na karticama:

- Naleteli ste na srpskog tajkuna, propuštate 5 bacanja.
- Niste platili reket demokratski izabranoj vlasti u Beogradu - propuštate 2 bacanja
- Izgradnjom hotela u Beogradu ugrozili ste monopol lokalnog tajkuna - idete u zatvor

itd, itd.

ahahahahahaha krenule mi suze hahahah :D

jesi li lud :zgran: pa tamo je ubedljivo najgore pivo, plus je apsolutno razvodnjeno. to je ona pivnica sto pravi sama svoje pivo koje je ocajno. bio sam skoro da proverim da li se promenilo nesto i mogu ti reci da je sve ostalo isto i pivo kosta 90din :zgran: pre bih pio vrucu svinju :d

Bre ili sam ja bio odaaavno tamo, sto je i logicno, dok su jos uvek imali ono mutnjikavo pivo, ili se ne secam dobro, ali svetlo pivo bese dobro, tamno nisam ni probao, kazem bilo je odavno i tada se i drugima svidjalo to pivo, sta je bilo u medjuvremenu ne znam :D Ali od kada se kod nas pojavise silna piva i strane pivare dodjose, verovatno nisu mogli da prate konkurenciju, pa malo "krste" pivo! :) Dobro mi rece, da se ne zahebem kada neko prilikom dodjem u BG, da ne ulazim tamo.

nesto gore nikad nisam pio.Nisam probao,ali verujem da mokracja ima slican ukus:D
@tema registrovah se na jos 4 maila,tako da full speed ahead.
za sada delimo 7poziciju sa Londonom.

Uzas, osmi smo, a kako je krenulo, pascemo i ispod 10og :S:

Poslednja izmena:
9. Ajmo bre, ja glasao ponovo :)

vidim ja da ce ovo biti dugih 11 dana :D

Ovo nešto nije uredu,imali smo 3.3,a sad 3.2,to nešto nije ok.
Što više glasamo mi imamo manje procenata,nešto tu smrdi...

Poslednja izmena:
I meni je cudno,padamo svaki dan kao da niko ne glasa,mozda su nam ukinuli nove glasove i jednostavno stojimo na jednoj cifri,glasamo ali se ne racuna.

Poslednja izmena:
pa glasaju valjda i ostali majku mu, pa u % imamo manje. vrlo logicno, zar ne?

Ali nije logicno da odjednom padamo ovoliko,jedino ako sada ljudi odjednom glasaju ko' poludeli za Rim,London,NY...

Poslednja izmena:
pa glasaju valjda i ostali majku mu, pa u % imamo manje. vrlo logicno, zar ne?
Logično je,ali nije logično da ono što smo imali sad nemamo,a imali smo 3.3,a sad 3.2 i ako nastavi da pada na ispod 3%,da li je to logično?

Logično je,ali nije logično da ono što smo imali sad nemamo,a imali smo 3.3,a sad 3.2 i ako nastavi da pada na ispod 3%,da li je to logično?
...
Ako je zbir glasova recimo 100000, mi imamo 3.3%, to je 3300 glasova. Ako niko od nas ne glasa, ili glasa jako malo, pa posle nekog vremena imamo 3500 glasova, a ukupan broj bude recimo 110000 glasova, koliko je to u procentima? 3.18%. Jasnije?

Ali nije logicno da odjednom padamo ovoliko,jedino ako sada ljudi odjednom glasaju ko' poludeli za Rim,London,NY...

upravo se to desava. kapiram da je sada u poslednjih 10 dana u tim gradovima kampanja za glasanje (kao sto kod nas uveliko traje) i sada ce nas pregaziti kao govance...:smash:
u prevodu, mnogo sporije napredujemo od drugih, pa nam se i procenat topi :)

Poslednja izmena:
Ovde izgleda svaki dan mora da se glasa, zbog toga dijelom BG i pada, ljudi glasaju i misle to je to. E nije to :) Glasajte svaki dan.

Mogao bi neki glas da padne i za Kosovsku Mitrovicu :trust:, stvarno se promenilo dosta toga, ljudima su bitne stvari koje su totalno nebitne...

'Ej, ljudi posle ovoga od sinoc Beograd sigurno upada u monopol listu :)

"Have your say in the world's first global Monopoly!

I've taken the leader board away to add a little mystery to the final placement of cities on the new board to be released later this year but keep voting for your pre selected cities until the 28 February as there’s still everything to play for.

The voting's very close and you can still make a difference - we're so near the end so whether your city was at the top or the bottom, vote like mad and the top spot could be yours.

The 20 pre-selected cities with the highest worldwide votes will make it onto the board. Plus, you will have from February 29 to March 9 2008 to vote on the most nominated Wildcard cities. Only the top two will make it on the board!

Sad ne znamo koji smo!"

Bar znamo da je Novi Sad 8. Glasajte ljudi! :D

Poslednja izmena:
Da se neko ne zbuni. I dalje je moguce glasati za Beograd, samo vise ne preko tabele vodecih gradova, vec samo preko svetske mape. A ta fora, "mistery vote" je jedan lopovluk totalni! Neverovatno bedno su ostavili ogroman prostor za malverzacije da stave koga hoce na mapu

Ajmo ljudi, jos samo 4 dana...

Markosmi, potpuno se slažem, valjda nas neće izbaciti tek tako, imali smo preko 2% više od 20-plasiranog grada...

Glasajte što više! :D

Ajde ljudi da se iscimamo jos danas, sutra, i gotovo! Bar da budemo tu negde oko 10-og mesta, i bice super.

Neda mi da glasam sa .co.yu mejl adrese, kaze nisam prijavljen... Jel se desava jos nekom?

Meni i dalje nece, ocigledno nije do njih ( vec sam napravio u glavi teoriju zavere ). Nema veze, glasam sa drugim mejl adresama...

Ajmo još danas je glasanje za Beograd ;)

jos 3 sata. bice interesantno kada objave konacnu listu :) ako budemo u skupljoj polovini table bice super.

Nazad
Vrh Dno