- Učlanjen(a)
- 15.12.2004
- Poena
- 349
:smack:
Pa iz moje opstine se uzima 80% prihoda, da bi vi tamo imali love za gradski prevoz, necu da glasam
:smack:
OFF reci mi da se šališ...Pa iz moje opstine se uzima 80% prihoda, da bi vi tamo imali love za gradski prevoz, necu da glasam![]()
OFF reci mi da se šališ...
Pusti bre offtopic, pobeže nam Riga za dva mesta![]()
Tu jedino moze i da se takmici Beograd u monopolu, mada i cela Srbija, bar kod nas ako nesto ima razvijeno, to je onda monopol.![]()
Sada smo sedmi,a koliko vidim bicemo na kraju treci iza Rige i Montreala,a i bice smesno da prvi grad bude Riga koja nema ni milon stanovnika ispred Pariza,Londona...morace ovi iz monopola da je vrate bar na sredinu da igra ne ispadne komedija.
ti nas baš mrziš![]()
Ako se ne varam, pozicija na ovoj listi utiče na lokaciju na tabli, ali nije jedini parametar. Veći ponder će imati realna cena nekretnina u odreženom gradu.
ovi iz Rige su ludi. ako ovako nastave bice na 1. mestu za 12 dana :zgran:
mada, i mi smo zapeli. kladim se da ovi sto su osmislili sistem za glasanje nisu planirali da sirotinja istisne New York, Paris...:d
glasao i glasacu do kraja
@Flight:
sta ce vama u Subotici pare, puni ste ko brodu BG-u sve sirotinja, sve je sqpo dodjavola, ne moze covek ni da se napije posteno
![]()
kada se ovo zavrsi, glasamo svi za NS da upadne na jedno od poslednja dva mesta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari