Šta je novo?

Glasajte za Beograd

Sada smo opet 11-ti,prestigli smo Rigu.

10-i... Dzisz...

Lagano idemo ka vrhu...:happy:

OFF reci mi da se šališ...

Salim se za ovo gradski prevoz, ali za ono sto se ne salim jeste da se iz svih opstina uzima veci deo prihoda same opstine i odnosi u Beograd, zato u Beogradu ima ovoga i onoga, a u unutrasnjosti nema nicega, ni posla jer se ovde ne ulaze. Nekada davno su politicari pricali o tome, to se zove centralizacija, a ono suprotno centralizaciji sto sprovode u normalnim zemljama je regionalizacija, gde napreduje cela zemlja, svaki region, a ne samo jedan grad.

Izvinjavam se zbog off-topica.

Pusti bre offtopic, pobeže nam Riga za dva mesta :D

Novi Sad 16. na listi gradova u "second 20" :d

evo i ja se pridruzujem glasanju sa dva mejla....

EDIT: sad smo 9. !!!!
preskocili Rim!

Poslednja izmena:
9 .... omg :D

Ma sve je to lepo, nego nesto Riga mnogo napreduje... mozda bi ih trebalo prijaviti zbog neregularnosti, za svaki slucaj :D

evo nas ---> #8...

preskocen Njujork....
idemo dalje....

Au, ovi Letonci su se bas naostrili na prvo mesto. :zgran:

Riga ce biti prva definitivno. Makar da BG bude drugi, i to ce da bude cool ,)

Sada smo sedmi,a koliko vidim bicemo na kraju treci iza Rige i Montreala,a i bice smesno da prvi grad bude Riga koja nema ni milon stanovnika ispred Pariza,Londona...morace ovi iz monopola da je vrate bar na sredinu da igra ne ispadne komedija.

Poslednja izmena:
Tu jedino moze i da se takmici Beograd u monopolu, mada i cela Srbija, bar kod nas ako nesto ima razvijeno, to je onda monopol. :D

Sada smo sedmi,a koliko vidim bicemo na kraju treci iza Rige i Montreala,a i bice smesno da prvi grad bude Riga koja nema ni milon stanovnika ispred Pariza,Londona...morace ovi iz monopola da je vrate bar na sredinu da igra ne ispadne komedija.

Ako se ne varam, pozicija na ovoj listi utiče na lokaciju na tabli, ali nije jedini parametar. Veći ponder će imati realna cena nekretnina u odreženom gradu.

Na jednom forumu sam pročitao da u Letoniji ide TV reklama za glasanje :d
Ne znam da li je bila šala ili ne, ali po brzini kojom se penju, ne bi me čudilo.

Dobro, ako nas okrive da smo varali, možemo da uperimo prstom u njih :d

Sada još ja ispadnem anti-patriota, jer sam se registrovao samo (?!) jednom i glasam skoro svakog dana :)

ti nas baš mrziš:D

Hahahaha :D, ma jok ima stvari koje ja volim u vezi Beograda, samo su u manjini, ali stvarno ima :)

Ako se ne varam, pozicija na ovoj listi utiče na lokaciju na tabli, ali nije jedini parametar. Veći ponder će imati realna cena nekretnina u odreženom gradu.

Onda nema brige, Beograd po cenama nekretnina jos malo pa stigao London, tako da ta Riga nema sta tu da trazi, za jedan stan u centru Beograda u Rigi mozes da kupis pola njihove skupstine, mozda i celu.

Poslednja izmena:
Koljemo se sa Istanbulom, i trenutno 6.

Ponovo peti ;)

Alo bre sta ste se uspavali, ne mrdamo sa sestog mesta a Istanbul ode ne drugo :)

Ja se ubih glasajući i nominujući ostale gradove :)

ovi iz Rige su ludi. ako ovako nastave bice na 1. mestu za 12 dana :zgran:
mada, i mi smo zapeli. kladim se da ovi sto su osmislili sistem za glasanje nisu planirali da sirotinja istisne New York, Paris...:d
glasao i glasacu do kraja :)
@Flight:
sta ce vama u Subotici pare, puni ste ko brod :D u BG-u sve sirotinja, sve je sqpo dodjavola, ne moze covek ni da se napije posteno :( :p
kada se ovo zavrsi, glasamo svi za NS da upadne na jedno od poslednja dva mesta :)

ovi iz Rige su ludi. ako ovako nastave bice na 1. mestu za 12 dana :zgran:
mada, i mi smo zapeli. kladim se da ovi sto su osmislili sistem za glasanje nisu planirali da sirotinja istisne New York, Paris...:d
glasao i glasacu do kraja :)
@Flight:
sta ce vama u Subotici pare, puni ste ko brod :D u BG-u sve sirotinja, sve je sqpo dodjavola, ne moze covek ni da se napije posteno :( :p
kada se ovo zavrsi, glasamo svi za NS da upadne na jedno od poslednja dva mesta :)

Hahahaha, dobro bre ljudi, dokle cu da objasnjavam da SU-27 Flanker, jeste oznaka ruskog borbenog aviona iz porodice Suhoj???!! :D Nisam ja iz Subotice. Ali mani dalju raspravu, sada treba da budemo jedinstveni, ne oko ovog monopola (tu i dalje ne :D), vec oko nase drzave.
'ajde sto je skupo u BG, nego sto razvodnjuju pivo:p, jedino vredi da se ode u pivnicu na Terazijama, ili je bar ranije vredelo, ne znam sada...

Poslednja izmena:
Vrh Dno