Šta je novo?

Glasajte za Beograd

Glasao i poslao dosta mailova sa reklmamom :) al ima jos 20 dana pa cemo biti verovatno :)

Ladno ce Riga da nas prestigne :S: Beograd i Riga napreduju najbrze na listi.

Poslednja izmena:
http://www.monopolycollector.com/zrules.html#PREPARATION

Predpostavka je da poseduješ domaće izdanje (jedno od njih...ja imam beogradsko i evropsko :)) tako da je u tom slučaju novac imao devalvaciju ;), a i postoji dodatno pravilo o podeli različite količine novca u zavisnosti od broja igrača.

Ja imam beogradsko, al papir sa pravilima sam izgubio :) u osnovi znam pravila monoploa jedino shto me buni je bash podela para (pogotovo poshto zavisi od broja igracha). Na ovom linku shto si dao je sve ostalo fino objashnjenjo, shto ce takodje dobro doci da se podsetim :D
:wave:

Poslednja izmena:
I, Beograd je usao na TOP 20... Nema opustanja, treba nam jak finis, zamislite da je aukcija na ebay-u u pitanju. Zapni

Uci cemo u top 20 sutra najkasnije,ja glasam svaki dan po 5 puta.
Koliko ja znam,moraš da budeš registrovan da bi se važili glasovi i možeš da glasaš samo jednom dnevno,tako da mi nije jasno kako glasaš 5 puta u jednom danu.

19-i smo :)
Sad tek treba glasati jos zesce, inata bar imamo za izvoz :p

2qs5c78.png

Napredujemo...:banana:

18-i bre :D

A jel zna neko kako ce se raditi sortiranje po "skupoci" gradova, da li po ovim bojama u koje je obojena tabela na sajtu?
Malo mi je nelogicno, npr. Tokio, Kvinstaun i Atina u istoj kategoriji :S:

Poslednja izmena:
Koliko ja znam,moraš da budeš registrovan da bi se važili glasovi i možeš da glasaš samo jednom dnevno,tako da mi nije jasno kako glasaš 5 puta u jednom danu.

Registruješ se sa pet različitih e-mailova ;)

Trebalo bi da se radi po ceni nekretnina (čini mi se da je već ovde napisano).

17-i :)

Lakše malo sa tim glasanjem, nemoj da dospemo na prvo mesto, pa da sve proglase neregularnim :d

BTW #15 :srba:

Kakvo bre 15-o, kad smo na 14-om? :p :D

Ja kažem da će nas staviti na sredinu table :p

13-i...
Mene ovo plasi!
Nemojte da skocite na mene da sam pesimista

Stvarno, valjda nije neko napravio neku skriptu, za 10 dana smo isli po koje mesto dnevno, u zadnja 2 odjednom 13-i. Valjda je sve regularno, da nas ne diskvalifikuju.

Ma gde nije regularno :p
Evo, 12. smo, i bicemo uz Montreal na plavim poljima! :smoke:

Poslednja izmena:
Znas sta. Kako stvari teku, bicemo na ljubicastim poljima, i to ono skuplje, odmah pored starta(Knez Mihajlova :p ). Ili to, ili na polju zatvor...

11. mesto :) Samo napred!

Ponovo 12-i, obišla nas Riga :p

Ja cu da glasam za Prag, ko hmhm Beograd.

glasao:type:

Vrh Dno