Upravo sam se vratio iz kupovine i na mom stolu sad stoji LG L227WT.
Mene takodje zanima LG L222WS, da li je bolji od Viewsonic-a VA2216w?
Da li se isplati uzeti Samsung SyncMaster 2043NW zato sto ima DVI, manji je malo ali ista je cena kao za ova dva?
VGA za rez. do 1280x1024, mada čak je i to diskutabilno. Ako mon. nema DVI, onda nema gledanja HD filmova zbog HDCP zaštite.
Dodatni ***** je što ne mora svaki DVI da ima podršku za HDCP.
I ja već neko vreme želim da uzmem 22" i u istoj sam dilemi kao i svi ostali. Izgleda da će to biti model sa DVI i tu mi se najviše sviđa
ASUS MW 221U
Ima li neko iskustva sa njim?
odlican monitor prelepo izgleda jedan od najboljih u ovoj klasi za mali kes negde oko 250 260 eura
odlican monitor prelepo izgleda jedan od najboljih u ovoj klasi za mali kes negde oko 250 260 eura
Ne kapiram zašto bi ti ti bolo oči. Jedino ako voliš da ti piše 10 000:1, a da to veze sa životom nema.
Bio je kod me ne skoro na probi. Odlican monitor. Ziva i jasna slika, odlicne boje, kontrast vise nego zadovoljavajuci. Jedina mana, kod ovog primerka stoje bio kod mene i zbog cega sam ga ipak vratio, je malo vece probijanje i to bas po sredini ekrana. Da nije bilo toga sigurno bih ga uzeo.
Vratio sam ga i uzeo ASUS PW201. Imam ga oko nedelju dana i presrecan sam zbog toga. Ne zbog mnogo dodatnih funkcija koje ovaj monitor ima, vec zbog samog kvaliteta slike ( P-MVA panel ), kvalitetne izrade i samog izgleda monitora.
Pre toga sam imao ACER X223W bez DVI i imao sam probleme prilikom citanja teksta.
Nekako mi slova nisu bila jasna i citka i zbog toga su me cesto bolele oci. Odkad imam ovog Asus-a stvari su se u svemu promenile na bolje.
Nadam sa da sam bar malo pomogao sa mojim iskustvom.
Vezi maramu oko ociju i kupuj,nemoj da odugovlacis jer moze da se desi da ti neko uzme ispred nosa poslednji primerak.3x pticice na ekranu rulez.
Trebalo bi da jeste ali nije posteno reci nekom da potrosi 20k dinara na 3 pticice i jos da veze maramu preko ociju. Jeste to dobra cena za 22" DVI + sto je Viewsonic ali ga treba pogledati, nikako ne kupovati na nevidjeno, posebno ako ne mozes posle da vratis...ako slika zadovoljava tvoje kriterijume i nema bad pixela onda pazari.
Uz rizik da pitam glupost, šta da radi neko ko i nema iskustva sa kupovinom TFT monitora? Meni su, recimo, skoro svi isti![]()
Ne da nema testova nego nema ni monitoragoogle ne izbacuje ni jedan jedini rezultat a ista je situacija i sa VS sajtom. Ima samo VX2240w
![]()
Hehe, obrisao si ono za 3 pticice
Ne znam sta da ti kazem a da nije vec receno, u principu bi trebalo da odlucis sta ti treba, DVI ili ne, koja dijagonala, koliko para, onda prelistas sve teme na benchu o monitorima koji te zanimaju, vidis iskustva drugih ljudi...ako su ti svi monitori isti onda ce ti svaki i biti dobar, uzmi onaj koji ti je najlepsi i koji nema bad pixela![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari