Šta je novo?

Mafia II

Poslednja izmena:
:zgran: :zgran: :zgran:

Ako ovo u urađeno u engine-u igre (kao što je bilo kod prve Mafije) - :bottle:

(Mada - odvratan je ovaj shakycam shot)

Ovo me više raduje nego Crysis i Far Cry 2 zajedno.

Ni ja ne mogu da dokuchim da li je ingame/gameplay animacija ... nadam se da jeste.
Kad smo vec kod animacije, u prvom delu mi se to jako svidja, dok ide uvodna animacija(scena kad Tommy ulazi u cafe) prelama se u gameplay animaciju.

Evo par slika, ako nekog zanima.

1188389249pz7.jpg

92024814zr3.jpg

53727500qw0.jpg

79670633jm7.jpg

44682075mb6.jpg

Poslednja izmena:
Deluje zadriglo :)

Cini mi se da ovo ipak izlazi :)

Pa šta da radim kada deluje zadriglo na prvoj slici, kao da su 4:3 razvukli u widescreen :) I karakter i kola, deluju veštački razvučeni. Naravno, to nije ni najmanji problem.

Ma i da ostave sve kao u prvom delu i ubace brata blizanca
koji dolazi da se sveti, a.k.a. Kapone meets Zan Klod Van Dam,
opet bi je igrao :d

stvarno dobra igra, iako je samo igra, muzikica, automobili, policijske sirene, pucnjava lepo nema šta, taj I deo, bilo bi lepo da i nastavak pruži malo te atmosvere.
poz.

mafia je jedna od najboljih igrica koje sam igrao... nadam se samo da ce nastavak biti bar zanimljiv kao prvi deo sa malo boljom grafikom :)

mafia je jedna od najboljih igrica koje sam igrao... nadam se samo da ce nastavak biti bar zanimljiv kao prvi deo

Kome je trka bila "problem" bolje neka ne objavljuje to tako javno.

Poslednja izmena:
Strpite se... kad bude bice, bolje neka potraje ali da izbace kvalitetan materijal... Ja mogu da se strpim :S: dok ne kupim normalan komp

Strpite se... kad bude bice, bolje neka potraje ali da izbace kvalitetan materijal... Ja mogu da se strpim :S: dok ne kupim normalan komp

Mrzi me da procitam ove 4 strane :D, jel ima neki priblizni datum izlaska ove igre ?

Vesti sa prve strane su ujedno i poslednje vesti, pogledaj datum - pa izvedi zaključak . . .
Nema nikakvih novosti poslednjih meseci. Bilo bi lepo da nas iznenade . . .

EDIT:

Pogledajte novi "izgled" Illusion-ovog sajta :

http://www.illusionsoftworks.com/

Čisto da posetioci imaju na umu na čemu oni rade. Nadam se da se baš znoje . . .

Poslednja izmena:
... I datum izlaska:

96640277ar7.jpg

:)

ma jok, to je datum vesti, dakle 7. Mart.
igra izlazi prosinec-a 2008 :D jos da provalimo sta je prosinec :d

Ovi shotovi mi stvaraju sliku da je originalna Mafia transpotovana kroz vreme 20 god. u budućnost - što može biti samo plus.

Decembar.

Ja mislim da nema nista od toga u skorije vreme:S:

Vrh Dno