Filipenko, nemoj da mi ides na onu stvar(jetru), ja ne vrdam nego ti vrdas! Lepo sam te pitao, a o igrama koje nemaju nikakvu radnju ili se desavaju u Cernobilu ne zelim da raspravljam stvarno. Red Alert nema nikakve veze sa tim sto ti pricas, kakve to veze ima sa plitickom situacijom, da je bila losa igra ne bi je igrali i gotovo, hahaha, boze, boze, igrali je ljudi zbog politicke situacije, u americkim pucacinama ides u Meksiko, danasnje vreme i ubijas ljude, i to koliko vidim ovde nikome ne smeta da igra.
HAHAHAHAHHAAHA, ti si kralj mediokriteta, evo ja cu da te krunisem, Smorrowind!!! Daj' molim te pola sata, bukvalno pola sta pesacis po sumi da bi stigao od tacke A do tacke B, a animacija lika koga vodis je u najmanju ruku debilska, kao da ima cackalice umesto nogu, 'ajde sve nego to nisu ni ispravili ni u Oblivionu, jedino sto su ubacili konja i sto je grafika bila prilicno revolucionarna.
Ali radnja, nesto stvarno novo NEMA U IGRI, NEMA, 'alo, da li ti razumes bilo sta sto se zove sustina, inovativnost, a ne mindjuse?
Taj Elder Scrolls SMORROWIND (GDE DODJES KOD PRODAVCA I IMAS 20 VRSTA PODGACA DA KUPIS, a koliko su sitni objetki jedva ih i razaznajes u inventarima) sam pokusao da igram ali ono je dosadno i batalio, a Oblivion sam dosta dugo igrao(obrisem, pa posle mesec dana nemam sta da igram 'ajde malo Oblivion i tako sve dok nisam shvatio da nema vise svrhe), ali ima toliko malo lokacija, da je po meni Fable 3-4 puta bolja igra, svaka cast Oblivionu za mnogo stosta, dobru grafiku, broj modela upotrebljenih u igri, ali i pored onakve grafike, teksture su nekako blede(milsim najvise tesksture zidina i zgrada, oklopi, odeca ok), nemaju dovoljan intenzitet ni boje sto je i odlika ovih iz Bethesde koji su resili da zauvek zakopaju ime: Fallout!
Lele, pravi Amrikanac u nasim redovima ljudi, SpellForce 2 je ******izam, krivo mi sto sam bacio pare za onako nesto i pokusao da igram! Witcher je zanimljiva igra, ali puna mana, nedostataka, sa fabulom prepoznatljivom i slicno, jednim te istim lokacijama gde obavljas po 20 questova, samo svaka cast sto je i pored toga do nekle zanimljiva ali nista nije nadmasila to sigurno. Gothic, ne bih rekao, svim tim delovima mnogo toga fali. Sve te igre koje si nabrojao i medju kojima ima 2-3 da valjaju ne mogu da se mere sa ovim sto sam ja napisao gore, ali svaka roba ima kupca to si ti dokazao.
Nemoj sad ipak ih je 50 cent nadmasio, to dal' je bilo boljih od njih necemo znati bas zbog tog mainstrem efekta.