sa suvozacevog sedista tako deluje, to i jeste fora. Sve te tzv simulacije su kao da si sivozac a ne vozac. Pitaj druga koji te je vozio da li mu je realan RBR...
Kada budes sa 150km/h kocio da bi usao u 70stepeni krivinu, i pritom sa sto manje gubljenja brzine, pa kad korigovao bezanje prednjeg trupa (usled tvoje greske) blagim povlacenjem rucne zatim vracanjem i dodavanjem gasa, a u medjuvremenu osecao kako ti jetra stiska creva i kako ti se odjednom sere, zapamti taj osecaj, sedi za RBR ponovi to i videces kolko je realno. U RBR svaki majmun sa 190km/h moze da zakoci za 4 sec na 40km/h i trezveno uslajduje u krivinu, zapravo ne moze, u RBR je 40km.h uglavnom previse za skretanje u 70 stepeni krivine, iako u pravom zivotu nije cak ni sa jugom...
@rAMA:
Sta ja imam sa njima ? Daj mi 100e i reci cu da je D!RT najrealnija simulacija ikada napravljena. Ako ozbiljan vozac zaista misli da je RBR realnost i simulacija doticne, onda nije ni cudo sto zaostaje u vremenima na checkpointima. Mozda je vreme da se pozabavi realnoscu.
Kad budes vozio malo extremnije ili na nekim stazama skapiraces, do tada, ne vredi da ja tebi objanjavam zasto stiskanje pedala u carapama ili kucnim papucama nije isto kao stiskanje pedala u 250e zepicama namenjenima za to...Ako zaista mislis da ima ikakve slicnoste krotiti volan koji nateze 40kg sile na nervaninama, i krotiti parce plastike sa nepunim uglovima skretanja koje umesto 40kg daju 40gr sile onda ok, sve smo se dogovorili. 🙂