hahahahahahahah sad se smejem grohotom ahahah. daj zdravko bre, mani me. Colin 2 sam do pre pola godine imao na drajvu, imam oko 1000 sati multiplejera u colinu 2. Colin 4 nisam igrao, probao sam i izbrisao, krsh totalni hahahah.
ok, ako je tebi RBR zakon onda svima mora biti zakon jer ako ti tako mislish onda si u pravu i niko ne sme da ti protivreci. Ne daj Boze da nisi u pravu i da se neko ne slaze i da vidi stvari drugacije od tebe, pa to bi po tebi znacilo da si ti lood ili tako nesto.
zdravko, kolin 2 vozim od kad je izasao, vozio sam ga da pre godinu dana, od toga 3.5 godine aktivno u svojoj igraonici, po drugim igraonicama itd i sve protiv zivih ljudi. Ta igra je CISTA ARKADA koja lici na simulaciju ali ona to niikako nije (0-100km/h <1 sec sa subaru imprezom)
PS. Coilin 5 original sam menjao za Xpand rally original koji nisam nikada ni instalirao, eto toliko visoko misljenje imam o kolinu 05. Ni jedan kolin posle dvojke po meni ne valja, ovaj D!RT je mozda jedini koji lici na nesto, ali nije dvojci ni do kolena sto se igrivosti i zabave tice.
Naravno da nisam uvek u pravu, u pravu sam samo onda kada sam u pravu :d.
Sto rece Tony (iz Scarface-a): "I always tell the truth, even when I lie."
Samo za obi-vana prevod :d, posto covek ne divani / ne voli angletarski jezik :d:
"Uvek govorim istinu, cak i kada lazem."
Dobro de. Rekao sam da 2-ka ima u sebi odredjenu dozu realizma, i to i dalje tvrdim. Ono sto je sigurno je da je mnoooogo realnija od Dirt-a (mada to ne znaci nista
😉, jer je Dirt 200% arkada :smoke
🙂, i ubi boze je dosadna, dal vozim traktor ili neki mali Peugeot, dodje mu osecaj voznje na isto u Dirtu :wall:.
Zasto ti je
4-ka krsh, bas su se meni svidele "staze" u Finskoj, Spaniji, VB, ne znam meni je onda
ubedljivo najbolji deo iz Colin McRae Rally serijala (1.deo nisam igrao).
A igrao sa je takodje dovoljno dugo, kao i 2-ku, da bih mogao da iznesem kvalitetno misljenje o njihovim kvalitetima.
BTW, Ja svoje igracko (vozacko) vreme nisam brojao satima
😉, vec u godinama :d
😛.
P.S. Nisam uvek u pravu. Ti si bio u pravu da mi je napajanje bucno, jeste kvalitetno, ali je brate i bucno. Eto, desi se ponekad da u tih 9000 i kusur postova budes ponekad i u pravu. A i cuje se neko niskofrekventno (taman na niovu praga cujnosti
🙂) pucketanje iz ventilatora.