Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

pa posto na nisam mogao ni da pokrenem demo (error), nadam se da ce bar to srediti :p

Gorane, rekoh koliko zauzima instalacija, briga me za mesto na hardu...;)

:D

colin mcrae 2 na voodoo 2 kartici.. to je bila igra. i sad bi ga cjerao.. al voodooa vishe neeeemaaa :(

svi ovi blurovi, fensi osvetljenje.. bljeshti shljashti ma pfuj.

pa da bi znao koliko dugo cu da ga kupujem na bednih 256k...

Takvu vrstu informacije mogao si na internetu da pronadjes .. Zato i kazem da je bizarna

Jedina dva dela Colin McRae serijala koja sam igrao jesu Colin McRae 2 i Colin McRae DiRT, i na osnovu toga slobodno mogu reci da je DiRT vrhunski proizvod. Te price o ponasanju vozila i ostale gluposti ne piju vodu uopste. Cista desetka za DiRT!

Ko zeli simulacije, neka igra simulacije, ukusi su razliciti, i svako trazi nesto drugo u igri. Ova igra nema pretenzija da bude simulacija, a za one kojima je namenjena je sjajna. Jedina zamerka jeste zahtevnost. Staze iz demoa nisu najzahtevnije, FYI....

Poslednja izmena:
I kakvo ti je poredjenje sa cm2? Meni se jako svideo nacin upravljanja i ponasanja automobila u dvojci, mnogo vise nego u narednim delovima. Bilo bi odlicno da je dirt kao dvojka...

I kakvo ti je poredjenje sa cm2? Meni se jako svideo nacin upravljanja i ponasanja automobila u dvojci, mnogo vise nego u narednim delovima. Bilo bi odlicno da je dirt kao dvojka...

Meni DiRT nije kao dvojka, niti treba da bude kao dvojka. Bolji mi je :type:

Ah, posto niko ne reaguje, evo ja cu, pojavio se prvi patch :)

ftp://downloads.codemasters.com/upgrade/dirt_1_1.exe

FIXES
--------------------------------------------------------------------------------------------

PATCH 1.1:

* Fixed a bug where entering the options menu inside the game with no active sound card present would cause the game to crash.

* The game will now display an error message and prompt the user to quit the game when graphics settings are set beyond their hardware capabilities.

* Fixed an issue where on rare occasions vehicle's bonnets/wings would be invisible on entering a race.

* Corrected the minor miss spelling of Portuguese in the game.

* Fixed a bug that caused the game to crash when regaining focus from another application, or the desktop.

* The sound mixer now defaults to SOFTWARE, for improved game performance. D3D and OPENAL are still available, for higher quality.

* Increased maximum Head-cam movement speed by 50%

* 5 axes mode support for Thrustmaster "RGT Force Feedback Pro" wheel

* Fixed a bug where Force Feed Back on controllers would stop working after the user returned focus to the game.

* Fixed a rare bug where it was possible to drive your vehicle before the start lights had gone green.

* Ultra graphic settings modified slightly to be usable with hardware of today.

* Improvements in performance of both internal audio, and external OpenAL drivers

Takvu vrstu informacije mogao si na internetu da pronadjes .. Zato i kazem da je bizarna

Jedina dva dela Colin McRae serijala koja sam igrao jesu Colin McRae 2 i Colin McRae DiRT, i na osnovu toga slobodno mogu reci da je DiRT vrhunski proizvod. Te price o ponasanju vozila i ostale gluposti ne piju vodu uopste. Cista desetka za DiRT!

Ko zeli simulacije, neka igra simulacije, ukusi su razliciti, i svako trazi nesto drugo u igri. Ova igra nema pretenzija da bude simulacija, a za one kojima je namenjena je sjajna. Jedina zamerka jeste zahtevnost. Staze iz demoa nisu najzahtevnije, FYI....

Ako je sjajna, po chemu je bolja od ostalih 500 arkada tog zanra ?

FIXES
--------------------------------------------------------------------------------------------

PATCH 1.1:

* Fixed a bug where entering the options menu inside the game with no active sound card present would cause the game to crash.

* The game will now display an error message and prompt the user to quit the game when graphics settings are set beyond their hardware capabilities.

* Fixed an issue where on rare occasions vehicle's bonnets/wings would be invisible on entering a race.

* Corrected the minor miss spelling of Portuguese in the game.

* Fixed a bug that caused the game to crash when regaining focus from another application, or the desktop.

* The sound mixer now defaults to SOFTWARE, for improved game performance. D3D and OPENAL are still available, for higher quality.

* Increased maximum Head-cam movement speed by 50%

* 5 axes mode support for Thrustmaster "RGT Force Feedback Pro" wheel

* Fixed a bug where Force Feed Back on controllers would stop working after the user returned focus to the game.

* Fixed a rare bug where it was possible to drive your vehicle before the start lights had gone green.

* Ultra graphic settings modified slightly to be usable with hardware of today.

* Improvements in performance of both internal audio, and external OpenAL drivers

Ljudi, da li je probao neko ovo, tj. da li da se instalira ili ne??

Jos malo pa ko moj 206, imam bolje gume. :)

Jel moze nekako da se iskljuci HDR, a da radi motion blur, izgleda da bi igra poletela samo da malo rasteretim graficku? Ovako je na granici igrivosti sa low to medium podesavanjima sa motion blur-om u 1024x768.

Poslednja izmena:
Ako je sjajna, po chemu je bolja od ostalih 500 arkada tog zanra ?

Aj ne rise i ti sad, ima ljudi koji zele da igraju ovakve igre, kojima je frustrirajuce da voze realisticnu simulaciju, a koliko vidim po grafici ovo je pun pogodak za arkadnu klijentelu.... samo sto treba komp od 1000 eura da gura ovo..

Deluje veoma interesantno i dobro sa jednim problemom.Praktično neigrivo na mom kompu u iole zadovoljavajućem nivou detalja:( .Moraće da se odloži do nekog skorog apgrejda:D

Jedno pitanje, da li Codemasters jos uvek koristi StarForce, koju zastitu koristi Dirt?

Poslednja izmena:
Pokušao sam malo šampionat,pošto tu najbolje radi jer je to bez protivnika.Međutim svaki put kad ulazim u igru kaže autoload failed:mad: ?U čemu je problem?I još nešto,kako dođavola da promenim kontrole na gamepadu?

Poslednja izmena:
I ja imam problema sa gamepadom, namestim kontrole selektuje customize i na prvoj trci radi sve normalno i onda kada starujem sledecu ne radi. Moram ponovo namestiti da bi radio i to samo jednu trku, pa sam odustao...

Pokušao sam malo šampionat,pošto tu najbolje radi jer je to bez protivnika.Međutim svaki put kad ulazim u igru kaže autoload failed:mad: ?U čemu je problem?I još nešto,kako dođavola da promenim kontrole na gamepadu?

Probaj da instaliras patch: http://www.gamershell.com/download_19641.shtml

Mozda pomogne. BTW ako tebi lose radi mogu misliti kako ce meni :crash:
Trenutno sam u procesu "kupovine" igre, oko 30%. Sa mojih 256k cu verovatno zavrsiti kupovinu za koji dan :eyebrows:

p$ycho, mislim da tvoj procesor ne podrzava sse2, tako da neces moci ni da startujes igru :/

a mozda i lupam...

Poslednja izmena:
p$ycho, mislim da tvoj procesor ne podrzava sse2, tako da neces moci ni da startujes igru :/

a mozda i lupam...

:zgran: WTF! Ladno :wall: Podrzava samo SSE, ne v2 :crash:
Ali ono, camice mi na HDD-u dok se ne sete da izbace patch ili dok ne uzmem novu konfu.

:) bolje kupi novi procesor jer i ako izbace patch pitanje je koliko ce uspeti da tvoj procesor svari sve to...

Vrh Dno