Šta je novo?

Unreal Tournament 3

A da, zaboravih, dobio sam par pitanja kako pokrenuti one custom mape koje su se pojavile ... Izvinjavam se sto jos nisam odgovorio, ali tako je to kad banuju pogresne ljude :D

Dakle, da bi pokrenuli custom mape. .... potrebno ih je smestiti na sledece mesto :

Unreal Tournament 3/UTGame/Published/CookedPC/custommaps

Ukoliko direktorijum custommaps ne postoji, jednostavno ga kreirajte :)

Over & Out :)

Edit:
Neko je pomenuo da mu nedostaje BombingRun mod ...
E pa evo vesti : http://www.unrealbase.de/bombingrun/news.php

:)

Poslednja izmena:
Trebali su mi ostaviti i tu opciju (da imam 10fps) pa da ja biram u koliko cu, ovako u 50 ili onako u 10 ;) i UT2003 je na radeonu 9000pro radio u 20fps kad je izasao , sa ti4200 je imao vise, ali je izgledao FENOMENALNO za to vreme i VREDELO je uzeti najjacu graficku zbog njega (bar nekima od nas) i ni dalje nije radilo kako treba, ali je i dalje bilo lepse od svega tada vidjenog.

elem, ne smeta meni to, ja sam zezanja radi ono sve napisao, nisu to velike mane, sve ce to mappackovi i ljudi koji se dovate editora ispraviti ;)

Inace meni je najlepsa (dizajnerski) mapa "Fearless", cudno sto i najbolje radi, stalno 60fps, dok na nekim "budjavim" ima manje...

Poslednja izmena:
Evo sad sam namestio i idem run server i radi !!
Puno ti hvala 5 meseci trazim po google nesto da mi meri temp u igrama da ne moram ko budala da idem alt+tab svaki put da bi video:wall:
Puno hvala jos jednom :D

Mozesh da nadgledash i FPS na taj nachin.Pozzz:wave:.

Da ne bude totalniOFF: dobra igra ,majke mi.:D

Poslednja izmena:
gx-x hvala ti sto me nasmeja, ali de bas da to procitam sa soljom caja u ruci... :)

Jos mi niko nije odgovorio a maltene sam pitao na prvoj strani, kakav je novi Facing Worlds?

ja ne mogu da se konektujem ni na jedan sever,ustvari mogu ali treba da klikcem po 20-30 puta na join server...sve lepo krene i onda connection failed? to se desava sa svim serverima koji trenutno rade.

Poslednja izmena:
gx-x hvala ti sto me nasmeja, ali de bas da to procitam sa soljom caja u ruci... :)

Jos mi niko nije odgovorio a maltene sam pitao na prvoj strani, kakav je novi Facing Worlds?

Novi face ? hmmm...Nema Face mape, ima neka vodovodna sto ima dva bunkera dosta bliza jedan drugom nego sto su kule na Face-u bile, bukvalno da deca snajperisu odatle. Pretpostavljam da se na netu guraju u tim kulama posto iole bolji snajper ce skinuti i najveceg akrobatu koji pokusava da pretrci poljance :) E sad, nisam probao na netu pa ne mogu da tvrdim, ali ako je sudeci po botovima (ne mislim kao reper za globalnu situaciju) vidis gde baca translokator i par mm ispred pucas i to je to :)

Sklonili su Facing Worlds... NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! A ***, a taman sam poceo da razmisljam da li da kupim pravu igru...

Sklonili su Facing Worlds... NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! A ***, a taman sam poceo da razmisljam da li da kupim pravu igru...

Bice gomila rimejkova starih proslavljenih mapa, pogledaj malo po zvanicnom UTIII forumu, videces sta je sve u najavi. Nije UTIII igra tu da bi bila par meseci, vec je za nju planiran mnogo duzi zivotni vek ....

A iskreno, bilo bi malo bezveze da official verzija stalno nosi sa sobom prezvakane mape ...

Poslednja izmena:
Pa da, i za sve prethodne delove izlazili su besplatni map packovi.

A da, zaboravih, dobio sam par pitanja kako pokrenuti one custom mape koje su se pojavile ... Izvinjavam se sto jos nisam odgovorio, ali tako je to kad banuju pogresne ljude :D

Dakle, da bi pokrenuli custom mape. .... potrebno ih je smestiti na sledece mesto :

Unreal Tournament 3/UTGame/Published/CookedPC/custommaps

Ukoliko direktorijum custommaps ne postoji, jednostavno ga kreirajte :)

Over & Out :)

thx proradilo je :wave:

(ali mape su debilne :( )

Sve je debilno osim teleporta koji je dobro osmishljen! Meni je teleport do j..., ali je zato sve ostalo k... (isto je do j... )!

jel našao neko u BG-u da ima da se kupi ova igrica? Vidim sve se pojavilo od novijih igrica samo ova nije :( hoću da igram online bre

pa mozes da igras i ovako,samo sto ovih dana ima nekih problema sa konektovanjem,mozes da se konektujes na bilo koji server sto je izlistan u igri (koji radi posto ih vecina ne radi) ja igram stalno.

Poslednja izmena:
nisam uspeo ni na jedan da se konektujem :(

Ipak kupujem igru kad se pojavi, i da radi ovako

Momci, moze li neko da mi kaze kako ova igra radi, od vas koji su je instalirali i probali, jel bas puno zahtjevna?
Da je ne skidam bezveze preko torrenta ima skoro 7GB! Pozz

Pa ako mislis da li ce raditi na tvojoj konfiguraciji,odgovor je hoce.
Meni radi bez problema na 1024x768 na Low zbog graficke,tako da ce tebi verovatno bolje.

Meni se desava da igra bez nekog narocitog razloga samo zakuca, dakle ne komp nego igra. Samo se zamrzne i cao; da li se i ostalima desavalo ovo ili? Nekad se zakuca put dnevno ili na 5 min a nekad radi i nedelju dana skroz ok.

Ne može. Ćuti, dosta je što nema nikakve zaštite za offline igranje :)

Navodno sa novim pachetom moze ali samo na dedicated serverima... Nisam uspeo da provalim vise o tome...

Lepo, nema nikakve zaštite. Igra ne proverava da li je ubačeni DVD original ili kopija.

Poslednja izmena:
Meni se desava da igra bez nekog narocitog razloga samo zakuca, dakle ne komp nego igra. Samo se zamrzne i cao; da li se i ostalima desavalo ovo ili? Nekad se zakuca put dnevno ili na 5 min a nekad radi i nedelju dana skroz ok.

Neko? Bilo ko. Da li i vama blokira ili ne?

hmmm meni se to deshavalo u Crysis-u i u CoD4 zapuca se igra na po nekih 4,5 sekundi pa i vishe... a reshio sam tako shto sam napravio posebnu particiju i tu premestio virtuelnu memoriju jer je 1GB ipak sad malo :(

Ovo je kao sad sa tim tweakom (samo sam isao na highest settings, bez dodatnih igranja sa setovanjima)

Prilozi

• UT3 2007-12-27 22-50-03-24.JPG
    UT3 2007-12-27 22-50-03-24.JPG
    434.4 KB · Pregleda: 102
  • UT3 2007-12-27 23-01-05-41.JPG
    UT3 2007-12-27 23-01-05-41.JPG
    374.1 KB · Pregleda: 94
  • UT3 2007-12-27 23-13-46-10.JPG
    UT3 2007-12-27 23-13-46-10.JPG
    470.6 KB · Pregleda: 96
  • UT3 2007-12-27 23-13-57-55.JPG
    UT3 2007-12-27 23-13-57-55.JPG