Šta je novo?

Unreal Tournament 3

bolje da su to drugacije uradili, recimo da kad raketa negde udari izlazi neko djubre/otpaci/kamencici, zavisno od materijala u koji je udarila itd.

He he mislis u cod4 style-u.

Poslednja izmena:
Dobro ljudi imam i ja jedno po malo naivno pitanje.. Moze li multiplayer da se igra i na narodnoj verziji...?

eh, eh, bojim se da bi me izubijao na mrtvo, probao sam single player u trecem nivou tezine, znaci ne najteze, ubise me ko zeca...eh...:smash:

Ma nisam ni ja nešto vičan, jer sam uglavnom igrao 1vs1 sa drugarom, al nema veze, bitno je da lupamo po tastaturi i bacamo miša u nesvest :D:D:D:D, i slusamo dok igramo sledece:

Mighty - Mighty (Js16 Turbo Bass Mix)
Missy Elliott - Get Ur Freak On
Apollo 440 - Dude Descending A Staircase

Topla preporuka :)

Igra mi zablokira cim pokrenem offline campaign.Tipa, pojavi se neki tocak od dzipa u prvom planu i stane u mestu...samo ctrl-alt-del pomaze za izlazak.A instant fajt sa botovima radi najnormalnije.
Da li se to nekom desavalo?
Koristim "osvecenu" verziju igre, drajveri 169.09beta.
Sumnjam na ovaj smarachki ageia softver.Mozda se nije instalirao kako treba ili ne valja verzija.

Postoji li nacin da u Offline modu zapamti binding? Svaki put kad startujem igru, ostanu mi graficka podesavanja, ali tastaturu moram svaki put iz pocetka da bindujem.

pa ako svi imate verziju kao i ja koja je na nemackom, pa ubacis i promenis sta treba da bi bila na engleskom, posto sam i ja imao taj problem, fora je da onaj ini file koji je za setovanja u igri promenite da ne bude samo read only, tacnije odstiklirajte tu opciju, i onda pamti sva setovanja...

ljudi ovo je tuzno.. Ovo je nekad bila legendarna igra, a sad je dozivela toliko neinteresovanje, da ovaj post ima jedva 9 stranica a crysis se polako penje na 30....Eh, mora da sam mator, pa sam ostao u onom vremenu kad je unreal bio jedino sto se cekalo i igralo...

Nikad nisam igrao unreal ozbiljno, preferirao sam id proizvode. UT3 Demo igram MP danima i to je jedini razlog zašto ne igram crysis.

Imam problem. Tokom bilo kog filma igrica mi blokira. Ingame sve radi super! Do cega bi moglo da bude, i kako da resim problem!

Imam problem. Tokom bilo kog filma igrica mi blokira. Ingame sve radi super! Do cega bi moglo da bude, i kako da resim problem!

Ista stvar i kod mene. Koju verziju driver-a imas, mozda je do toga.
Inace UT3 je upravo otisao sa mog kompa, sad sta da radim sa "diskom", jednostavno mi se ne svidja. Sto su morali da ubace pricu?! Mislim tako je lepo bilo u UT "Dobar dan, ovo je turnir. Ubijte sve, pazite da ne budete ubijeni i usput ako se nalaze uzmite zastavu/zauzmite objekat/ odbranite poziciju... Ako sve to odradite dobicete pehar." Koji im je moj trebao da daju neke vise ciljeve, kao on se bori protiv nekoga. Pa jos kad god zagine pojavi se nov i neogreban samo sa manjkom oruziju. Podseca na one infantilne anime gde glavni lik ide da igra fudbal nebi li osvetio oca/dedu/brata i pobedio sve u ime viseg cilja.
Kao pucacina je OK vise podseca na Quake nego na original UT, nekome se to dopada, meni ne.

UT3 je prevashodno multiplayer igra a single je ubacen tek onako, za vezbicu itd...

Ista stvar i kod mene. Koju verziju driver-a imas, mozda je do toga.
Inace UT3 je upravo otisao sa mog kompa, sad sta da radim sa "diskom", jednostavno mi se ne svidja. Sto su morali da ubace pricu?! Mislim tako je lepo bilo u UT "Dobar dan, ovo je turnir. Ubijte sve, pazite da ne budete ubijeni i usput ako se nalaze uzmite zastavu/zauzmite objekat/ odbranite poziciju... Ako sve to odradite dobicete pehar." Koji im je moj trebao da daju neke vise ciljeve, kao on se bori protiv nekoga. Pa jos kad god zagine pojavi se nov i neogreban samo sa manjkom oruziju. Podseca na one infantilne anime gde glavni lik ide da igra fudbal nebi li osvetio oca/dedu/brata i pobedio sve u ime viseg cilja.
Kao pucacina je OK vise podseca na Quake nego na original UT, nekome se to dopada, meni ne.

:zgran::S:

UT3 je prevashodno multiplayer igra a single je ubacen tek onako, za vezbicu itd...

Rekoh vec zasto mi se ne svidja suvise me podseca na q3. U mp ga nisam probao, za sada nemam sa kim, ali i tu cu mu dati sansu.
Ja i dalje ako zelim da se ispucam instaliram UT1 ili Q3 (vise UT) i dam ga po prangiji, meni su te dve i dalje neprevazidjene za "odmaranje mozga". Znam da je singl radjen uz boziju pomoc ali nisu morali bas toliko da se spustaju ubacujuci cak i pricu. U predhodnim delovima singl je bio bas lepo odradjen, mislim napucavanje, sta tu ima da se komplikuje princip je "This is my rifle, this is my gun. This is for fighting this is for fun!" i izvoli uci se a ne da mi serviraju plicake.

Poslednja izmena:
Zi benchmarks su stigli. Mada gejstopu ne verujem bas mnogo ali....
http://uk.gamespot.com/features/6183499/index.html

Ocekujem komentare tipa : "tehnicki zastareli engine koga je pregazilo vreme". Posto je poznato da je najlosija stvar koju engine moze da ocekuje je da dobro radi na sirokom opsegu masina. Sve sto ne secka na C2Q@4Ghz i SLI 8800GTX je schit, zar ne? :trust:

Sta reci sem svaka cast ljudima iz Epica. ;),)

Ovi na gejspotu su totalno prolupali, koji crni pregažen endžin kad igra izgleda fenomenalno?

Da, posle minut igranja framerate je pao na 5-6 i to je to. Iskreno, bez obzira na framerate, nisam nesto fasciniran. Mape su lose odradjene, neinventivne i ta fizika je onako bzvz nasumicno ubacena na neke zidove i gluposti, bolje da su to drugacije uradili, recimo da kad raketa negde udari izlazi neko djubre/otpaci/kamencici, zavisno od materijala u koji je udarila itd.

Malo offtopic,sta koristis da vidis temp ingame ?

ati tray tools

***,imam nvidiu,nigde da nadjem nesto ovako sto ce da mi na licu mesta pokaze temp u igri,riva tuner zeza za log isto i speedfan...:wall:

Poslednja izmena:
imas isto to u riva tjuneru (negde neki plugin, ne znam napamet gde, koristio sam ranije to)

@OCz,
Jesi li probao postupak kao na ovim slikama?

Prilozi

• Clip_3.jpg
    Clip_3.jpg
    168.2 KB · Pregleda: 75
  • Clip_5.jpg
    Clip_5.jpg
    166.3 KB · Pregleda: 71
  • Clip_6.jpg
    Clip_6.jpg
    164.7 KB · Pregleda: 71
Evo sad sam namestio i idem run server i radi !!
Puno ti hvala 5 meseci trazim po google nesto da mi meri temp u igrama da ne moram ko budala da idem alt+tab svaki put da bi video:wall:
Puno hvala jos jednom :D

Vudu kolega postovani, ne citas postove. Ja sam rekao da ocekujem da lokalni ljubitelji grafickih skupljih od polovnog Yuga krenu da nalaze mane UT3 engienu. Jer boze moj, ako to radi dobro, onda nesto mora da ne valja. :)

Poštovani kolega, izvinjavam se na misanderstendingu, ali kao što sam već jednom rekao, ja da čitam cele postove pre nego što na njih odgovorim, sad bih bio ko zna šta :)
Mada još nisam pročitao (ili sam prevideo) da se Goranštajn ili Max žale na ružnoću endžina, prema tome sve je u redu :D

Evo sad sam namestio i idem run server i radi !!
Puno ti hvala 5 meseci trazim po google nesto da mi meri temp u igrama da ne moram ko budala da idem alt+tab svaki put da bi video:wall:
Puno hvala jos jednom :D

A kad igras igre skoci ti temperatura? :D... Pa dobro, to je i logicno, uzbudis se :)

BTW, 3rd person mutator je vrlo interesantna stvar :)

Prilozi

• MK3rdPersonMutator_v1_1.21.zip
    29.7 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
@undefined

pa i ne valja :) Teksture su jadne :) HDR je jadan :) Eksplozije su bez veze skroz, roket launcher kao da izbacuje molotovljeve koktele, a ne rakete, sve je (osim par mapa) nekako ravno i odaje utisak matorog, paralax maping je jako loshe odradjen (engine moze bolje ali se oni nisu potrudili), nema "Face" mape, smanjili su dmg link gun-a i Flak-a, nema vegetacije u igri, a tamo gde je ima je odvratna, na nivou iz 2005-te, krv i gibs su isto gadni i prevazidjeni, tj kilavo je sve nesto :D

Jel dosta ? :D

Poslednja izmena:
@undefined

pa i ne valja :) Teksture su jadne :) HDR je jadan :) Eksplozije su bez veze skroz, roket launcher kao da izbacuje molotovljeve koktele, a ne rakete, sve je (osim par mapa) nekako ravno i odaje utisak matorog, paralax maping je jako loshe odradjen (engine moze bolje ali se oni nisu potrudili), nema "Face" mape, smanjili su dmg link gun-a i Flak-a, nema vegetacije u igri, a tamo gde je ima je odvratna, na nivou iz 2005-te, krv i gibs su isto gadni i prevazidjeni, tj kilavo je sve nesto :D

Jel dosta ? :D

Da je drugacije, imao bi 10ak frejmova ... Tako da ... EPIC zna sta radi ... Vec sledece godine, svaki novi naslov na UE3 bice lepsi ... i lepsi ... i zahtevniji, i jos zahtevniji ... Setite se samo kako je tempirano sve lepo sa UE2 .... Istetoviracu na grudi EPIC :D, .:ePiCStEin:. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno