,a koji ce im djavo sad pisljivih 30 eura da me cimaju ovako!?
Pozdrav ,)
30 evra od tebe, 20 od njega, 10 evra od mene, nakupi se dovoljno da se isplati kasniti po nedelju dve sa otkupima
Da li oni imaju u uslugama - otkupniu i isporuku tih para pošiljaocu ? Ili to rade ovako iz ruke u ruku pa kad vam stignu pare ? Post express vraća pare uputnicom, tako da kada primi pare od primaoca paketa uplaćuje ih u pošti, pare donosi poštar (ne kurir) obično za dva dana od slanja paketa.
Sve je moguće zato mogućnost takvih stvari treba svesti na minimum. Ukoliko želim ja da platim troškove a roba se šalje sa otkupninom, onda umanjim otkupninu za cenu troškova slanja i kažem da primaoc plaća sve troškoveDa, ali onda platis provizije i raznorazne takse + post exp regularno rebne 400-500 din iako PISE na otpremnici da treba da platim 350...Naravno kad mi bane u 8 ujutro, ja u pidzami jedva gledam, ko ce se skontati sta pise, a sta su mi uzeliAli 3 puta do sada umesto 300-350 placam 450-500din. Iskreno, kad narucim nesto od 30e, nije mi svejedno da li ce me to izaci 33 ili 40e...Takodje, prvi put kad sam slao postexpress-om graficku na prodaju, JA sam platio troskove (350din) posle me zove momak i kaze "pa reko si da ces ti platiti troskove postarine, a ispalo da ja placam" , dakle uzeli i njemu i meni 350, pretpostavljam da to kuriri na svoju ruku rade.
Sve u svemu cini mi se da je city express zlatan naspram alternative...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari