Videh ovu temu pa da se javim.
Jako mi je zao sto se to desilo Vuji, dodatno jer sam JA poslao doticno napajanje. Kada mi je poslao sliku nisam mogao da verujem, a upakovao sam ga ono ludilo u 100 kesa da bude mekano i ostalo.
Znaci prokleto ne verujem.
A pre toga je sve bilo ok, poslao sam jedan hdd kolegi sa bencha i sve je oki, nisu ga razlupali, radio je.
Elem, taj HDD je poslat 18. decembra. Primljen je 21. Decembra. Otkup naplacen i poslat ali JOS NIJE STIGAO.
Zovem pre NG, pricaju imajte strpljenja, zovem 4-og januara oni u fazonu sad cemo da nadjemo, dajte nam vas broj.
Zovem ih 8-og... I ladno dobijam sledeci odgovor:
"Kurir kod koga je vasa otkupnina, zajedno sa jos 10-tak drugih je na bolovanju. Pokusali smo da ga dobijemo na mobilni telefon ali se ne javlja. Jedino da VAMA damo njegov mobilni broj pa da ga vi jurite i naplatite vasu otkupninu..." !!!!!!!! ALOOOOOOOOO!!!!!!!!
Jel verujete vi u to ? Ja nisam verovao i pitao sam sluzbenika da li moze da ponovi sve to sto mi je upravo rekao jer zelim da SNIMIM njegovu izjavu. Nije pristao... smislio je drugi izgovor... dajte nam vas tel po 4-ti put, pa cemo da vas pozovemo kad kolega ozdravi ! Znaci DNO.
Najgori hejt na City Express !!!
Vec se spremam da im odem u kumodrasku ulicu 240.... i nadjem vlasnika i pitam koga zayebavaju.
Propast.