Šta je novo?

Crysis!

Ja nisam imao nikakvih problema hotfixom. Samo sam ga instalirao preko postojecih Catalyst 7.10 drajvera i sve radi odlicno. Nema vise pucanja textura, a i fps je nesto veci...u Krizi naravno.

Poslednja izmena:
kako da ubijem onu veliku spodobu na onom brodu, nivo Reckoning. Pokupio sam neki weapon ali mi pise target locked. Ostalim oruzjem nema sanse da ga srusim.

Poslednja izmena:
Budi uporan .. :p

uspio sam posle pola sata rokanja monstruma :)

znam :) Jos jedno pitanje, onaj veliki brod je izasao, s**** sam one turete na njemu, pobio sve mobove, otvorio se onaj ulaz u brod. I sad onaj moj brod valjda puca na njega vec pola sata i nista se ne desava. Sta sad da radim?

Poslednja izmena:
Preshao?
Ima boljitka sa ovim ati fixanjem, malo sam odigrao core nivo, i radi zaista malo bolje, bez probijanja textura.

nema sanse mlatim ga pola sata i nista, kao da je bug neki

Pa upucaj ga nuklearkom u rupu bre :)

znam ali izgleda da je bug. Opalio sam ga sa preko 300 raketa i nista. I prije sam se sretao sa bugovima. Tipa vrata koja ne mozes da otvoris nego legnes i propuzes kroz njih. Jel ima jos dosta igre posle toga?

Poslednja izmena:
Koliko ima nivoa?

znam ali izgleda da je bug. Opalio sam ga sa preko 300 raketa i nista. I prije sam se sretao sa bugovima. Tipa vrata koja ne mozes da otvoris nego legnes i propuzes kroz njih. Jel ima jos dosta igre posle toga?

Cekaj, je l' ti se pojavi lock target sa onom puskom koju si pokupio unutar broda?

Ubedljivo najbolja igra ove godine ... :zgran:

Zanimljivo... ja nisam naleteo ni na jedan bag te vrste.
Nego nisam nešto zadovoljan onim hotfix drajverima. FPS jeste minorno bolji i konačno nema više nestajanja tekstura, ali sada se na nekim mestima događaju čudna seckanja prilikom okretanja kamere kojih nije ranije bilo i to i na mestima gde imam preko 30 FPS.

Poslednja izmena:
koliko treba raketa za ono plavo veliko cudo na brodu sto ima 4 noge i ledi sve pred sobom
i da li moze sa onim topom sto sam pokupio da ga s..... stalno pise da nije zakljucao (locirao) metu

inace core nivo je fantazija, izgubis se u prostoru i vremenu

koliko treba raketa za ono plavo veliko cudo na brodu sto ima 4 noge i ledi sve pred sobom
i da li moze sa onim topom sto sam pokupio da ga s..... stalno pise da nije zakljucao (locirao) metu

inace core nivo je fantazija, izgubis se u prostoru i vremenu

Njega moras sa mini gun-om!!! ima ga tu negde na platformi

ok hvala

Kr-Kr...:d

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    172.5 KB · Pregleda: 179
  • 2.jpg
    2.jpg
    169.8 KB · Pregleda: 178
  • 3.jpg
    3.jpg
    172 KB · Pregleda: 141
  • 4.jpg
    4.jpg
    146.1 KB · Pregleda: 169
Da li screenshotove pravite sa Frapsom ili ima hotkey i u Crysisu?

^ Ovi korejanci kao ovce kad se nabiju u copor ovako...

predjoh i ja krizu naravno na delti
sad cu da kriziram jer nema nista tako zanimljivo da se igra bar da je trajala 2x duze :D

samo sam sasuo jedno 1K metaka u ono plavo ***** pre glavnog boss-a
zahvaljujem korisniku Wild Boy

Poslednja izmena:
krenes ponovo, tako ja sa fc

predjoh i ja krizu naravno na delti
sad cu da kriziram jer nema nista tako zanimljivo da se igra bar da je trajala 2x duze :D

samo sam sasuo jedno 1K metaka u ono plavo ***** pre glavnog boss-a
zahvaljujem korisniku Wild Boy

Ja sam ga rocketlauncherom filovao, i pao je na kolena, i rekao, groggy nemoj vise molim te, evo umrecu :)

Poslednja izmena:
Cevat: The game is designed as a trilogy, so you have two more installments to come and the ending is planned deliberately. But I cannot answer any more questions here please as we want to keep some surprises for you all.

Why is it that 'Very High' features can be enabled in DX9 through a 'hack' of sorts, yet are unavailable normally?

Cevat: The game was in the earliest days before we could ship DX10 hardware obviously developed around DX9. So, during the development process some of the DX10 effects were simulated in DX9. So what some users are seeing is some of the material used to develop the DX10 effects but these are NOT DX10. Only by running the game in Vista and using the DX10 API can you get the true maximum experience and of course we have no guarantees for the game's stability if it's hacked.

Link : http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=559

Ovaj Cevat je bas saljivdzija :

Johnson: Why was quad not used in the final build of the game, and when can we expect to see it utilized in the game?

Cevat: The game does use quad-core but you won't see the benefit without a good GPU.

A ova izjava zvuci tako jadno (far cry je favorizovao ati, crysis sad nvidiu, bljak sve u svemu):

matthew: Why should people use NVIDIA for playing Crysis?

NVIDIA_Roy: 1. Because the DX10 features and effects were designed using GeForce, they were specifically put in the game with GeForce users in mind.

Poslednja izmena:
Ovo bi trebalo da bude final tweak. Vecina je na Very High, izbachene su stvari koje "jedu" Vram ... ljudi sa 8800GTS 320 ovo je kao stvoreno za nas :D

Uneshene komande:

con_restricted=0
r_WaterRefractions=1
r_WaterReflections=1
r_WaterUpdateFactor=0.05
e_water_tesselation_amount=10
e_water_tesselation_swath_width=10
r_WaterUpdateDistance=0.2
r_WaterCaustics=1
r_WaterReflectionsQuality=4
e_water_ocean_fft=1
q_ShaderWater=2
r_WaterReflectionsMinVisiblePixelsUpdate = 0.05
r_Beams=3
r_BeamsDistFactor=0.05
r_BeamsMaxSlices=200
e_Clouds=1
r_CloudsUpdateAlways=0
q_ShaderGeneral=3
q_ShaderMetal=3
q_ShaderGlass=3
q_ShaderVegetation=3
q_ShaderIce=3
q_ShaderTerrain=3
q_ShaderShadow=3
q_ShaderFX=3
q_ShaderPostProcess=3
q_ShaderHDR=3
q_ShaderSky=3
q_Renderer=3
r_LightsSinglePass=0
r_colorgrading=1
r_sunshafts=1
e_cull_veg_activation=50
g_joint_breaking=1
g_tree_cut_reuse_dist=0
p_max_MC_iters=6000
e_phys_foliage=2
es_MaxPhysDist=200
es_MaxPhysDistInvisible=25
e_phys_ocean_cell=0.5
e_foliage_wind_activation_dist=25
g_breakage_particles_limit=250
p_max_object_splashes=3
p_splash_dist0=7
p_splash_dist1=30
p_splash_force0=10
p_splash_force1=100
p_splash_vel0=4.5
p_splash_vel1=10
v_vehicle_quality=4
p_max_substeps_large_group=5
p_num_bodies_large_group=100
r_UseSoftParticles=1
e_water_ocean_soft_particles= 1
e_particles_object_collisions=1
i_lighteffects = 1
g_ragdollMinTime = 15.0
g_ragdollUnseenTime = 2
g_ragdollDistance = 40.0
g_battleDust_enable = 1

U atechu je autoexec.cfg, koji se kopira u dir. gde je igra instalirana. :)

Prilozi

• autoexec.zip
    734 bajta · Pregleda: 91
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    51.2 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
Ja sam ga rocketlauncherom filovao, i pao je na kolena, i rekao, groggy nemoj vise molim te, evo umrecu :)
Poenta je da ga gađaš u osetljive tačke, to se vidi po sitnim ekplozijama kada pogodiš tamo gde treba.
Ima ih na više mesta i spreda i otpozadi, pa je poenta obilaziti ga i zasipati olovom dok ne odapne :)
Ako ostaneš samo sa jedne strane, možeš da ga napucavaš do sutra i neće umreti.

Gotivan tet ... Psychoooo :D

Prilozi

• ScreenShot0009.jpg
    ScreenShot0009.jpg
    487 KB · Pregleda: 163
Vrh Dno