226cw: Da li i dalje ima problema sa odzivom, da umesto 2ms radi na 5ms, da su neke boje neprirodne i da su boje na bw verziji bolje, i kakvi su paneli u pitanju (negde na netu sam video tekst da se ocekuje revizija)?
Nisam do sada čuo za neke probleme pa me malo brineš jer i ja čekam 226CW, evo juče sam ga našao u jednoj firmi ovde za 435 eura ali to je firma koja prodaje samo po narudžbi, donesu ti na vrata, dakle ne bih mogao da ga prije toga pogledam, a i cijena nije previše lijepa, još je to valjda i najjeftinija firma zbog takvog načina rada. Čekaću još, valjda će doći i u druge firme sa mogućnošću da se pogleda. Ima ga u još jednoj firmi za oko 450 eura, još manje lijepa cijena.226cw: Da li i dalje ima problema sa odzivom, da umesto 2ms radi na 5ms, da su neke boje neprirodne i da su boje na bw verziji bolje, i kakvi su paneli u pitanju (negde na netu sam video tekst da se ocekuje revizija)?
Ma znam, i nije to samo za monitor već za sve, da vam kažem cijene komponenti hvatali biste se za glave@Vader
Kod vas je bas napumpana cena tog minotora.
U BG ima za 390e +- 10e.
... neko je ovde na jednoj temi rekao da se očekuje opad cijena TFT-ova iza nove godine, zna li neko nešto o tome?
Tema se zove Koji 22" TFT?! Imas posebnu temu za 20" monitore.Gde u NS moze da se vidi Acer 20" ukljucen? (ako uopste ima - samo sam 19"w i 20" obicne video)
http://www.fujitsu-siemens.ie/home/products/displays/tft/scaleoview_l22w-7sd.html
A jel neko imao iskustva sa ovim monitorom ili zna link ka nekom testu ? Po specifikacijama ne zaostaje nista u odnosu na samsung 223bw ali ne znam da li je tako i u praksi ?
treba mi savet za kupovinu nekog 22'' Wide do nekih 400 eura?
pridodajem:treba mi savet za kupovinu nekog 22'' Wide do nekih 400 eura?
Hvala na svim savetima uzimam Samsung 245B izadje me oko 350 eura u Sloveniji a ipak 24'' je 24''![]()
Ko kaze? Imaju u nazad....a samsung monitori nemaju cak ni naginjanje u napred ili nazad ...
Ja u filmovima nisam primetio kasnjenje ni na panelu od 15ms. Za igre ne znam.Jedino onda ostaje zamerka sto je monitor 5ms a ne 2ms ali samsung 223bw ima isto odziv od 5ms pa nisam procitao da se ljudi zale da vide kasnjenje u igricama i filmovima...ja na mom 19" wide monitoru od 8ms nisam primetio neko kasnjenje pa se jedino namece onda pitanje kolikio utice velicina dijagonale tj. da li je 5ms na 22" monitoru losije bolje ili isto kao 8ms na 19" monitoru ?...
Ko kaze? Imaju u nazad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari