jos jedan glas za Samsunga 2232BW :smash:
od
jos jednog ponosnog vlasnika![]()
Josh jedan problem, trenutno imam FX5500, 128MB karticu .... da li tje ovi monitori OK shljakati na ovoj staroj, dok ne odleti?
Jel neko uzeo taj osnovni model LG - 222ws (naravno bez DVI) ima ga za ~220e, izgleda kao dobra ponuda za nezahtevne korisnike. Utisci :type:???
Poz, Bane
LG na berzi na netu ima dva slicna modela u osnovnoj klasi L222ws i L225ws. Razlika je nesto samo 10-ak EUR, a po parametrima 225 ima jaci kontrast i nesto veci hor.ugao gledanja. Pitanje je i sta ima stvarno u prodavnicama, obzirom da je vec Novogodisnja guzva vec pocela. Jel neko razmatrao malo koja je realna razlika, ili da uzmem koji god nadjem, posto mislim da cu verovatno ovo pazariti?
Koristim L222WS par meseci i zaista sam zadovoljan, mislim da L225 kod nas moze da se nadje samo u silver varijanti dok je 222ws potpuno crn (i elegantniji ako se to moze reci za monitor:d), inace taj jaci kontrast i ugao gledanja neces primetiti
mislim da te proview monitore imas izlozene u win-winu u balkanskoj
I ja tako mislim, ali sam iz Cacka.
Kako iz Altija javljaju ( win win shop ) monitori su i dalje u "prijemu".
Treba mi TFT 22" PIVOT. Kontam da ti monitori nemaju TN panel, nego PVA (ili koji vec), pa samim tim su i skuplji. Treba mi za programiranje, (hocu da mogu da ga okrenem za 90 stepeni) a svi ovi sa TN panelom nemaju drzac da moze da se okrene tako. Znaci odziv nije nimalo bitan, zapravo nista nije bitno, samo da je 22" i da je pivot i da je sto jeftiniji.
Ne znam ni gde da trazim tako nesto, dajte bar neki sajt, itsvet i pcberza mi nisu mnogo pomogli.
Da, bas ovo mi treba:
![]()
Da li moze da se nadje tako nesto kod nas po "normalnoj" ceni? Bilo kakve karakteristike da ima samo da ne kosta mnogo i da moze da se rotira kao na slici.
Jedna stvar treba da je svakome jasna i to da wide monitori su 16:10 i da sve što je do sada pisano (igrice,video i td) uglavnom nemože da bude prikazano u punom ekranu na ovakvom odnosu.
Visina l222ws monitora je jednaka 19`` 4:3 monitoru te je bolje uzeti mnogo jeftiniji 19`` 4:3 monitor
Naprimer asus mb ili neki već lg 4:3
Ovi monitiri su samo vga i nisu dvi (jeftini)
Ti skupi koje vidite po radnjama su dvi i potrebna je dvi video kartica.
Jedna stvar treba da je svakome jasna i to da wide monitori su 16:10 i da sve što je do sada pisano (igrice,video i td) uglavnom nemože da bude prikazano u punom ekranu na ovakvom odnosu.
Visina l222ws monitora je jednaka 19`` 4:3 monitoru te je bolje uzeti mnogo jeftiniji 19`` 4:3 monitor
Naprimer asus mb ili neki već lg 4:3
Ovi monitiri su samo vga i nisu dvi (jeftini)
Ti skupi koje vidite po radnjama su dvi i potrebna je dvi video kartica.
Treba mi TFT 22" PIVOT. Kontam da ti monitori nemaju TN panel, nego PVA (ili koji vec), pa samim tim su i skuplji. Treba mi za programiranje, (hocu da mogu da ga okrenem za 90 stepeni) a svi ovi sa TN panelom nemaju drzac da moze da se okrene tako. Znaci odziv nije nimalo bitan, zapravo nista nije bitno, samo da je 22" i da je pivot i da je sto jeftiniji.
VW222S najbolji odnos cena kvlalitet, oko 200e u pakomu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari