- Učlanjen(a)
- 11.04.2006
- Poena
- 409
...da si bar otisao na link koji sam ostavio i da nisi toliko svojeglav izbegao bi ovakve stvariI da se razumemo, nisam ja ono napisao zato sto imam nesto protiv tebe isl. vec zato da te ispravim. Nadam se da se sad razjasnjen jos jedan "mit" . Adaptive AA je transparency AA i to je smislio i rekao ATI, a ne ja
Dakle nema umeksavanja tekstura itd. Jedino ukoliko drajver ne pocne da radi neke optimizacije kad se to ukljuci, a ne verujem da je tako. Ono sto u neki igrama omeksa sliku je setovanje catalist AI -ja na advanced mod, ali ni to ne radi svuda, a i to je zapravo loshe, no to je neka druga prica za neku drugu temu bla bal, smrzli mise prsti, ne mogu da kucam
:cheers
:wave:
Ma znam pricu koja je iza AAA i trensparency googlao sam to josh kad je izaslo u upotrebu pre par godina i sl... ali i dalje sam bio ubedjen da sam video razliku, ali pokusacu josh da cacnem driver, da vidim sta je to napravilo razliku.
A AI je skup specificnih optimizacija za odredjene igre, to sam skoro procitao pa mi ostalo sveze , znaci nije neko spustanje kvaliteta textura ili spustanje kvaliteta mipmap filtera, nego samo specificne optimizacije za svaku igru posebno.
Tako da zbog njega tesko da bi bilo omeksanje.
Poslednja izmena: