activated1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 709
Pokusao sam nekako da vidim ali nema sanse, ali ako ti niko drugi ne kaze vrednost ili ako bash ne budes mogao da nadjesh sklinucu vent pa cu videti.
Pazi ovo , ovo su isto 2600XT modeli koji nemaju taj kondenzator, ali imaju na drugom kraju karte gde ja nemam :d.
Nemas razloga da budes sarkastican. I uopste nije 5% to trziste, jer koga god ja licno znam a da ima racunar taj nije presao na plocu sa PCI-E. Znaci ima nas dosta koji ne prate sve to u korak. Video sam na netu da ipak postoje ove kartice i u AGP varijanti, pa samim tim i tvoja teorija pada u vodu. Ali pretpostavljam da ipak kod nas je sve to teze naci. Kupujem za sada ATI X1650Pro. To je najjace trenutno sto mogu da nadjem za AGP.bx-x je napisao(la):upravo pocinju da se bave razvojem AGP tehnologije za next-gen PC mashine. Mislim da ce postici mnogo za celih 5% trzista gamera koji jos nisu presli na PCI-e nazadnu tehnologiju. Ocekuje se radeon 2999xt AGP koji ce biti jos brzi ijeftiniji od PCIe varijante, to im je ultra isplativo, kao i korisnicima AGP slotova.
A sad ozbiljno - uradi vec jednom upgrade ili zaboravi PC i kupi konzolu.
Ma no frks, prvo da meni stigne moj PRO da ga ja propustim kroz shake
Nabavio sam i wallpaper da mi se uklapa i koji ima vrlo jasnu poruku![]()
Sad ce pro-nVovci da me napadnu :smash:
Nemas razloga da budes sarkastican. I uopste nije 5% to trziste, jer koga god ja licno znam a da ima racunar taj nije presao na plocu sa PCI-E.Ti ljudi nisu trziste jer oni nista ne kupuju i od njih nista ne zavisi niti se zaradjuje.
Znaci ima nas dosta koji ne prate sve to u korak. Video sam na netu da ipak postoje ove kartice i u AGP varijanti, pa samim tim i tvoja teorija pada u vodu.
ja nisam izneo nikakvu teoriju. Znam da postoje i u AGP varijanti ali ih ima na kasiku iz vec navedenih razloga (sarkasticnih).
Kupujem za sada ATI X1650Pro. To je najjace trenutno sto mogu da nadjem za AGP.
ne znam samo sta ces sa time, naigrati se neces, ali sretno u svakom slucaju.
Bas me zanima koliko ce da baci pri OC, okaci i fotke kad je dobijesh da vidimo u cemu se razlikuje.
Jedna informacija Sapphire 2600PRO DDR3 ima brzu memoriju od 2600XT DDR3 modela. Evo o cemu se radi, dok obe rade na 1400mhz 2600 PRO ima 1.2ns, dok 2600XT ima 1,3ns i otud ~50mhz veci OC za 2600PRO .
Pa sta da kupim u AGP varijanti onda?gx-x je napisao(la):ne znam samo sta ces sa time, naigrati se neces, ali sretno u svakom slucaju.
Pa sta da kupim u AGP varijanti onda?
Samo mi jedno nije jasno kako dobishe na bechu ove rezultate.
DDR4 5000 poena, a DDR3 3500???
![]()
Evo mog komentara u att. I to je sve na default-u.
Kad je navijem ima oko 5000, mozda sa 8b. baci preko.
Pa to ti kazem, a njima su sve sem DDR4 na 3500!![]()
Pa to ti kazem, a njima su sve sem DDR4 na 3500!![]()
@dule13:Chime klokujesh?
Jesam
Nego, ontopic, imam problem sa mojom 2600XT.
Sa vremena na vreme se prosto ugasi monitor i ponaša se kao da nema signal uopšte.
Računar u pozadini radi sasvim normalno, samo nema slike.
Jedino rešenje koje sam našao, osim restarta, jeste da se ulogujem preko remote desktopa sa drugog računara. Onda se monitor ponovo probudi i pojavi se onaj logon screen gde me windows obaveštava da je lock-ovan zato što mu je pristupljeno spolja. Onda se lepo ulogujem ponovo i osim što Catalyst-i prijave neku nedefinisanu grešku sve radi normalno... do sledećeg puta.
Nisam još ustanovio nikakvu zakonitost u ovome. Događa se i kada ne radim ništa i kada surfujem, čačkam po winamp-u, gledam film... nekada se ne desi po par dana, nekada par puta dnevno. Gremlini čoveče... :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari