- Učlanjen(a)
- 11.04.2006
- Poena
- 409
...da si bar otisao na link koji sam ostavio i da nisi toliko svojeglav izbegao bi ovakve stvari 🙂 I da se razumemo, nisam ja ono napisao zato sto imam nesto protiv tebe isl. vec zato da te ispravim. Nadam se da se sad razjasnjen jos jedan "mit" . Adaptive AA je transparency AA i to je smislio i rekao ATI, a ne ja 🙂 Dakle nema umeksavanja tekstura itd. Jedino ukoliko drajver ne pocne da radi neke optimizacije kad se to ukljuci, a ne verujem da je tako. Ono sto u neki igrama omeksa sliku je setovanje catalist AI -ja na advanced mod, ali ni to ne radi svuda, a i to je zapravo loshe, no to je neka druga prica za neku drugu temu bla bal, smrzli mise prsti, ne mogu da kucam
:cheers
:wave:
Ma znam pricu koja je iza AAA i trensparency googlao sam to josh kad je izaslo u upotrebu pre par godina i sl... ali i dalje sam bio ubedjen da sam video razliku, ali pokusacu josh da cacnem driver, da vidim sta je to napravilo razliku.
A AI je skup specificnih optimizacija za odredjene igre, to sam skoro procitao pa mi ostalo sveze , znaci nije neko spustanje kvaliteta textura ili spustanje kvaliteta mipmap filtera, nego samo specificne optimizacije za svaku igru posebno.
Tako da zbog njega tesko da bi bilo omeksanje.
Poslednja izmena: