Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Poslednja izmena:
Ko je video golove Bajerna shvatice koliko je ovo realna igra. Ne moze bolje.

Ko je video golove Bajerna shvatice koliko je ovo realna igra. Ne moze bolje.

Golovi su im bili tako jadni. Cak je kod drugi gol bio cist ofsajd. Valljda ce vecina shvatiti koliko je pes realan tj. realniji od prethodnika
stvarno uzas

nego meni se igra sve vise i vise svidja,
sto je vise igram vise mi se svidja
ima naravno bugova,
jer za boga sta japanci znaju o fudbalu :), ovo govorim za bagove, mislim sudija te udara non stop, golmanove ispade.......
svaki je PES imao svojih bubuca na koje se konacno, hteli mi ili ne, naviknemo ;)

inace wide camera se meni sada vise svijda jer je veci deo terena pokriven,
pozitivno je i to sto su igraci konacno manji u odnosu na teren,
pa se teren cini vecim

inace "bug" koji pominjete, da ne pamti vremenske uslove, vreme....
se ispravlja sto igru ne gasite na alt+f4 nego na exit ;) kod mene radi,
tako je bilo i naprethodnim fudbalima (ne znam kako do sada to niste videli :) ), kada igru gasite na pomenutu komandu
ona ne pamti settings.

Poslednja izmena:
da se nadovezem na moje komentare odozgo

golman se zaglupi i nastavi da juri ka mestu gde je bila lopta iako je ona na 50 mestu

komentatori koji ne iskomentarisu 90% kartona, znaci dobio sam dva crvena i 2 zuta i nista nisu iskomentarisali

i u cemu je fazon non stop igram po kisi :wall::wall::wall:

jedino ako ovo nije finalna verzija mada cisto sumnjam da ce finalna biti bolja

Dešavaju se razni bug-ovi. Očigledno vapi za pačevima, a i ostavili su na startnom meniju "CHECK WHETER THE LAST VERSION..." čini mi se.
Što se tiče komentatora, u podešavanjima imaš da podesiš koliko će da komentarišu, mada se meni sviđa da ne trabunjaju previše. A i što se tiče kiše i to možeš da podesiš. Jedino je krajnje bezveze što SVAKI put kad ulaziš u igru moraš da LOADuješ podešavanja, inače opet ode na default.

da, provalio sam za namestanje vremena, ali cak i kad ostavim na random, sve vreme je jedno te isto ...
ma ni to nije toliki problem...:S:

sto se tice refresh rate moze start run dxdiag mmore help override pa ukucas koliko zelis samo ne preteruj te da ne bi bilo off Hz

Ja imam problem za zvukom!
Desava mi se samo u ovoj igri. Naime...ide sve normalno i odjednom se iskljuchi levi kanal, pa se onda iskljuci sound effects(ostane komentator), nakon toga pochne da pucketa i probija....nepodnosljivo.
U cemu je problem? Da nije nesto crklo na zvuchnoj ili je neki soft. problem?

Jel ima neko slichne probleme?

Desava mi se samo u ovoj igri. Naime...ide sve normalno i odjednom se iskljuchi levi kanal, pa se onda iskljuci sound effects(ostane komentator), nakon toga pochne da pucketa i probija....nepodnosljivo.

Ne brini,i ja imam potpuno iste probleme...nije do zvucne.
Verovatno je do igre,ja sam menjao i ostale komentatore(spanski,italijanski ali je isto)

Ne brini,i ja imam potpuno iste probleme...nije do zvucne.
Verovatno je do igre,ja sam menjao i ostale komentatore(spanski,italijanski ali je isto)

i ja imam iste porbleme, pisao sam o tome,
problem se javlja samo u ovoj igri,
i kod mene je creativ live! kao i kod Milan82bh-a.
a kod tebe undertaker75 koja je?

Poslednja izmena:
Zvucna kartica Creative Audigy ES 5.1
Doduse kod mene je ponekad bio problem sa zvukom i u pes6(plus patch) ali sam to nekim cudom resavao ukljucivanjem i iskljucivanjem vsync...
A sada mi se desava dok ne aktviram vsync,anisotropic i antialiasing igra mi je mnogo ubrzana,kao double speed:smash:

Ko hoće igru da stavi na 1 DVD nek izbriše sa ISO-a fajlove za ostale jezike u folderu img, rs_e.img i rv_e.img treba da ostanu, znači sve ostale fajlove koji su rs_*.img i rv_*.img mogu da se izbrišu.

MEni sve ide ok sem sto komentator ponavlja reci...znaci definitivno neki sound problem...ronaldinjo proso proso proso e na taj fazon i tako svake 3 sek...ok ja ga iskljucim ali se isto desava sa muzikom....
Oce li biti patcha ili vec ima??

Nabavih i ja PES2008, u bulk pakovanju :D
Svidja mi se igra za sada. Protiv kompjutera na Top Player ucinak mi je 3/3 pobede, jedva cekam da vidim kako je kada se igra protiv nekoga, jer ocigledno da je kompjuter bio tezi protivnik u proslom delu.
Igra je dosta realnija, i graficki je izuzetno napredovala, stvarno je fino odradjena do detalja, cak i vreme i scoreboard su uradjeni stvarno odlicno.
Jedini je problem sto recimo kada se igra kup ne mogu da se odaberu drugi dresova pre utakmice i onda se desi da boja dresova koja je automatski odabrana je slicna (sa protivnikom).

Inace radi u 1440x900 sa 4xAA I 8AF zakucano u 60 frejmova, kod reply-a pada na 27-35 na masini iz potpisa, doduse graficka je overklokovana. Naravno reply je nebitan pa to ne zabrinjava :) Probacu i na max AA i AF, verujem da ce i tako raditi bez problema.

Poslednja izmena:
Iga je najjaca do sad.

Evo jedan video prvi gol.

Prilozi

• goooooooooooool1.rar
    815.8 KB · Pregleda: 125
Ko hoće igru da stavi na 1 DVD nek izbriše sa ISO-a fajlove za ostale jezike u folderu img, rs_e.img i rv_e.img treba da ostanu, znači sve ostale fajlove koji su rs_*.img i rv_*.img mogu da se izbrišu.

kako da iz isa izbrisem odredjene fajlove?

Ljudi da li neko zna kada ce da se pojave oni options file-ovi za parava imena igraca i domace timove i gde to obicno ima da se nadje.

Sad sam sa Espaniol-om izgubio od Barse 4-0, znaci da im ipak nije bas toliko zakazao Top Player nivo tezine :D A, i Barselona je naravno jaka kao zemlja i u igri.

Poslednja izmena:
jel ima neki ljudski fix za widescreen sa 16/9 odnosom (1680x945) a ne ovaj izduzeni 1680x1050

Nazad
Vrh Dno