Šta je novo?

Clive Barker's Jericho

Illidan,shta bi,jesi skinuo?

naguralo se 400 leechera na 1 seedera koji nece da ukljuci superseed i da da nekom da skine brzinski kako bi imali vise seedera. Znaci trenutno je oko 200 likova zakucano na 69.8 % i vrlo tesko se krece download... koja beda

naguralo se 400 leechera na 1 seedera koji nece da ukljuci superseed i da da nekom da skine brzinski kako bi imali vise seedera. Znaci trenutno je oko 200 likova zakucano na 69.8 % i vrlo tesko se krece download... koja beda

Zato sam ja i batalio "kupovinu", pre će doći neka "ponovo napunjena" ili "vitalna" verzija nego što ćeš sa "demoničnog" skinuti press verziju igre. :wall:

sta me briga ide ratio na demonoidu :D

Iako se isti ne refreshuje mesecima, nema banova, nema niceg :d

Ja cancelovao... ko ga *ebe... ne mogu da se cimam...

jesi skinuo?

kazu da nije fake, ali da ima securerom zastitu kao bioshock.
ja sam stao na 79.1
dlws2.png

Proverio sam arhivu pri 78% sa WinRAR, skoro sve se poklapa sa sadrzinom instal direktorijuma jericho demoa, postoje fajlovi data03.packed, data04.packed... (u demou je data00.packed) zatim ima direktorijum bin, tamo je jericho.exe, jericho.mcl... znaci skoro sve kao kod demoa, ali tu je paul.dll, sto znaci online SecuROM aktivacija.

Znaci fake definitivno nije, ali pitanje je da li ce moci da se pokrene.

Poslednja izmena:
pokusao aktivaciju, prc.
too many pc's are using this serial number :(

Poslednja izmena:
ma kazu da prijavljuje neku gresku prilikom aktivacije. Sacekacu release date pravi, ovo je verovatno neka odrana verzija...

Danas officialy izlazi Jericho :) uf... jedwa chekam da se dochepam igre.... nadam se da nije prewishe kratka....

Jel se pojavio u prodaji?

jerichoew2.png

znaci poludeo sam :)

Ljudi mozel' mala pomoc?!

Skinuo sam demo odavde:

http://www.techpowerup.com/downloads/775/Clive_Barkers_Jericho_Demo.html

kada startujem 1.3 GHz EXE fajl pokrene mi se (nakon poduzeg cekanja) GameZone downloader, koji onda pocne da mi srce demo PONOVO, sa game Zone sajta i da mi ga snima na disk!
Poludeh jer ne kontam kako da od ovih 1.3 GB napravim instalaciju iz koje moze da se instalira demo.
Sta da radim?

a da otpakujes taj .exe fajl. trebalo bi da dobijes setup.exe i ostale fajlove.

Koristi, 26%, taman cetvrtina, odnosno maximalno to jedno jezgro ... :wall:
Goranche ne mora da znaci... ajd instaliraj RivuTjuner, pa ukljuci plugin koji ce ti u overleju u samoj igri prikazivati zauzece za svaki core ponaosob! Da vidimo da lis e u fullscreenu nesto menja.

^Trebalo bi da moze u total commanderu desni klik pa "extract here/to".?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno