- Učlanjen(a)
- 02.12.2005
- Poena
- 380
e to sa snajper je malo bez veze docu ja sa konfom zasnovanoj na asrock ploci pa da vidim ko ce pre da ga dobij,e win se strasno brzo dize na njoj u pitanju su ploce i kontroleri a ne procesori. znaci ona plava tackica prodje 1.5-3 puta i win se vec digao ostale obicno oko 5-7 prolaza neke i duze opet zavisi
Moram ja opet u off, uopste nije bezveze, moj kolega ima skloknut E6300, X1950Pro i 2gb kingston hyperx skloknute ni ja ne znam koliko a ja sam na bednom X2 3800+@2400mhz i sa mojim sistemom uvek prvi ulazio na nivo na tom serveru, znaci razlike su akademske, 1 do 2 sekunde ali posto je snajper bio ogranicen na jedan po timu dogovor je uvek bio takav da onaj koji prvi udje na nivo uzme snipe i da onom ko je u klanu zaduzen za pozadinsko pokrivanje, Delimiru je to glupa i kultna provala ali to govori samo o beneficiji integrisanog mem kontrolera u procesoru a govori i o Delimiru kao poznavaocu opste problematike dosta 😀, ja sam tu masinu prodao drugom kolegi iz klana i uzeo C2D jer je u medjuvremenu bag sa programom koji ja koristim za enkoding MPEG2 materijala ispravljen i sada sa C2D radi jedno 25% brze nego na X2 masini, medjutim zbog samog memorijskog protoka C2D masine meni se nivoi ucitavaju malo duze a to je dovoljno da je onaj sa X2 vec usao, jako logicno i u praksi lako proverljivo.