Šta je novo?

Stranglehold (PC)

uf-uf...2gb demo :) mislim da cu sacekati celu igru.

Ne svidja mi se.
Rezolucija ne moze da se promeni u demou.

Poslednja izmena:
Kome je Punisher dobar, ni Stranglehold mu neće teško pasti.

meni ovo deluje u max payne fazonu skroz ! Obecava 7 sati bolesnog rusenja okoline i prolivanja krvi svemu sto se krece :) Run&gun TPS ...mmmm Me like shallow fun :p

Kome je Punisher dobar, ni Stranglehold mu neće teško pasti.

Filipe stvarno me ponekad toliko iznerviras svojim nepromisljenim komentarom da mi dodje da te izbijem. :)

I ja sam mislio da je igra bez veze jer sam je samo startovao, malo nesto "puco" i iskljucio, a onda....
Startujem je ponovo i rek'o ajde malo da se zagledam u grafiku, fiziku, gameplay. Grafika je zlo i naopacke :), svaki detalj je tu. Interaktivnost sa okolinom je prosto neverovatna i dosta bolja od one koju smo npr. videli u Bioshocku.

Mrzi me vise da kucam, sve u svemu Full ce biti prava poslastica.

@Milan82bh
Kako radi na 2600XT i sa kojim podesavanjima?

ljudi, igra izlazi 17-tog, cisto da vam kazem da ne vuglite bezveze ako niste bas nestrpljivi :)

PS. Kako bi izgledalo 1280x800 na 19" 5:4 monitoru :S:

Poslednja izmena:
Mislim da nije 1280x800 nego 1024x768, bar sam tako procitao na drugim forumima, a i ima nacin da se menja rezolucija...
Evo
"C:\Program Files\Midway Games\Stranglehold Demo\Binaries\MCELauncher.exe" Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1600 -ResY=1200

X i Y podesiti po zelji

Ma, pretpostvljam ja da ima nacin da se podesi rez, nego pitah coveka kako izgleda rescale na tu rez sa native 1900x1200 :)

I ? Jel mutno malo ili puno ? :D

Poslednja izmena:
Stvarno izgleda jad i chemer na PC-ju. :) Ali dobro, to što su teksture bolje u Xbox verziji, ne znači da je igra bolja. Napucavanje sa bullet time-om, lošije od Max Payne 2, solidna grafika, nepostojeća fizika (ovaj Tekila ima 200 ili 2 kg, po potrebi, suludo je). Jako sam malo igrao, ali nije ništa super specijalno. Dobro je za ubijanje vremena, ali pošto ima dosta dosta boljih igara koje me čekaju, ovo će malo da skuplja prašinu...

Ustvari, kad izađu Mass Effect i Ace Combat 6, ne znam šta ću i kad stići da igram...

Stvarno izgleda jad i chemer na PC-ju. :) Ali dobro, to što su teksture bolje u Xbox verziji, ne znači da je igra bolja. Napucavanje sa bullet time-om, lošije od Max Payne 2, solidna grafika, nepostojeća fizika (ovaj Tekila ima 200 ili 2 kg, po potrebi, suludo je). Jako sam malo igrao, ali nije ništa super specijalno. Dobro je za ubijanje vremena, ali pošto ima dosta dosta boljih igara koje me čekaju, ovo će malo da skuplja prašinu...

Ustvari, kad izađu Mass Effect i Ace Combat 6, ne znam šta ću i kad stići da igram...

Amm, pre bih rekao da takav utisak imas zbog razlicitog kontrasta .... ;).

gledao sam neki video review cele igre na GT-u, igra je bruka plitka/pitka, nema tu sta puno da se ocekuje od nje, da nismo videli max payne pre ovoga siguran sam da bi nam utiscibili skroz drugaciji...

gledao sam neki video review cele igre na GT-u, igra je bruka plitka/pitka, nema tu sta puno da se ocekuje od nje, da nismo videli max payne pre ovoga siguran sam da bi nam utiscibili skroz drugaciji...

blah,nesto i ne verujem da bi bilo mnogo razliciti.ipak maxa i nije cisto napucavanje i bullet time,vec i igra koja ima jednu od najboljih prica od svih TPS/FPS koje sam ja odigrao,jednog od najboljih glavnih likova ikada (posle kratosa iz GOWa meni najboljeg) i gomilu sitnih forica koju te igru cine legendom.ovo u najboljem slucaju moze da bude potpuno ogoljena verzija maxe,odnosno zabava za jedno popodne.

nego,jel probao neko demo na slabijim kartama?jel moze ovo 6600GT da potera relativno pristojno?mislim da sam citao negde da nece biti zahtevna,a ova moja karta ne moze nista drugo da svari,tako da i ovo moze da bude dobro.

evo ja nisam vidio Maxu, pa cu da javim utiske kad/ako odigram :)

ma da, na toj tvojoj kanti da javljas utiske :D (salim se) Kako bre nisi vido maksimalni bol ?! Pa tebi ce ovo stvarno biti novina, blago tebi :p

pa PC imam tek 3 1/2 godine, a Maxa nije izlazio za C-64 ni symbian :d

Ko nije igrao Maxu, on se ne moze zvati PC igracem :)

Dosta vise sa "Maxom", tripujete me :D

Nakon drugog dela trećeg nema, ne mogu igrače da nasamaruju 5 puta, kada su jednom videli prvi deo i za njime drugi i odgovorili očajnom kupovinom (tada se već net razvio, produkcija je bila na nivou, igra nenormalno reklamirana, nema laži, nema prevare) sve je postalo jasno. Pa kome još mogu da prodaju tps sa 4 sata gejmpleja, bez multipleja, bez ičega, koji pri tome nije neka demonstracija endžina? Nikome, naravno, čak ni na konzolama...

da ne ulazimo u preterano duboku raspravu: kome onda misle da prodaju MOH:A >>>? Igra je krsh zivi, za klasu losija nego prethodni delovi. Prodavace je IME, kao sto bi se i ovaj stranglehold bolje prodavao da se zove byMax Payne 3 :D

ali da se ne lazemo, ovakvo rusenje okoline bez AGEIA nije jos bilo, pa eto, makar nesto. Nemoj samo da mislis da sam ja nesto odusevljen igrom, ali sobzirom da je dobijam za dzaba, rado cu je (probati) pikati tih 3-4 sata...Naravno da je ne bih nikada kupio, kao sto ne bih ni 90% igara. Ako igra nije kao morrowind (koji imam original) ili riddick ili vampire:bloodlines (mada ima previse bugova), ili KOTOR (stvar ukusa) ja je ne bih kupio, ove tabanom kodiram pivo pijem sa obe ruke igre ne zasluzuju nista sem da otpuste kodere i oteraju ih na kontenjere da se hrane za kaznu. Nisu ni igre na konzolama mnogo bolje ako mene pitas, od 30 ja vidim 2-3 vredne kupovine...

Vrh Dno