Šta je novo?

Stranglehold (PC)

Mislim da potcenjuješ potencijal za plasiranje takve igre. Uvek ima poklonika instant zabave koji će ovakvu igru, dobro reklamiranu i pozicioniranu, uzeti ako ništa drugo zbog povremene razbibrige. Šta da se radi, takav je svet, 98 ljudi 74 ćudi. Ovakve igre su uvek tražene. Isto kao i WW2 igre, zato će se MOHA uvek prodavati. Da je hladni rat u toku, bilo bi potencijala za barem 2 ekstremno prodavane igre USA vs SSSR mesečno. Jedino je sreća u nesreći što je struktura igrača takva da se nikada neće ujediniti oko ultimativno-najnabudženije igre tog tipa, pa smo tako pošteđeni poređenja oko prodaje, kvaliteta, igrivosti...:)

Poslednja izmena:
Mislim da potcenjuješ potencijal za plasiranje takve igre. Uvek ima poklonika instant zabave koji će ovakvu igru, dobro reklamiranu i pozicioniranu, uzeti ako ništa drugo zbog povremene razbibrige. Šta da se radi, takav je svet, 98 ljudi 74 ćudi. Ovakve igre su uvek tražene. Jedino je sreća u nesreći što je struktura igrača takva da se nikada neće ujediniti oko ultimativno-najnabudženije igre ovog tipa, pa smo tako pošteđeni poređenja oko prodaje, kvaliteta, igrivosti...:)

Potpuno se slazem. Znam tipa koji je obrnuo Max-a (i 1 i 2) po jedno 6-7 puta i koji nestrpljivo iscekuje 3 deo, a osecam da ce ovo odigrati par jedno 10 puta. Takvim likovima je u igrama bitna samo krv, destrukcija, lozenje...i naravno bullet time:).

Poslednja izmena:
ja mislim da se mi nismo razumeli, sto se mene tice, imam 27 godina i ili me interesuje igra tipa LP i stranglehold ili ultra max RPG-akcija-strategija (sve u jednom) igra sa jako jako dobrom pricom kojoj cu dozvoliti da se uzivim u komplikovaniji gameplay i konfuznije komande i nacin izvodjenja. Za sve izmedju nemam ni volje ni vremena (a ni zivaca) :)

Poslednja izmena:
DUDE!!! what a game :shock: Znaci ovaj demo sam odigrao uz mljackanje i balavljenje :cigar:

Ionako nisam mislio da je 'kupujem' a tek sad neću - igra je 'ladno velika 12,5 giga:zgran:.

Ionako nisam mislio da je 'kupujem' a tek sad neću - igra je 'ladno velika 12,5 giga:zgran:.

Da, pojavila se u prodavnicama, a neophodno je 15 giga za instalaciju na hardu... E ***a, ovo je stvarno previše...:mad:

Kako onda staje na 9 giga u Xbox verziji :)?

vece teksture na PC verziji :d

vise me zabrinjava sto mu treba nesto maje od 50GB slobodnog mesta (kad se instalira sa DVD-a) za temp files i 25GB na hardu... Ovo ce kod pirata u CD verziji (18 CD-a) da kosta vise nego original LOL :D

Poslednja izmena:
vise me zabrinjava sto mu treba nesto maje od 50GB slobodnog mesta (kad se instalira sa DVD-a) za temp files i 25GB na hardu...

I ja sam to pročitao i prvo sam pomislio :wall:, pa sam onda pomislio :crash:... naravno, sve u sebi. Međutim, verovatno će biti :guitar: i :,,: zato što je izgleda ovako:

"I moved my temp folder in windows to another drive to make sure I had enough space to install it... It used 10GB of a temp folder and the final install directory is 12.6GB. And yes, it deletes everything from the temp folder on completion of the game!

So who ever said 50GB... wtf...

Uneducated people these days cause more panic then ever needed..."

Poslednja izmena:
@joriq: Tom logikom niko ne bi smeo da igra ono što je izašlo van trajanja njegovog posedovanja računara :d

Poslednja izmena:
@joriq: Tom logikom niko ne bi smeo da igra ono što je izašlo van trajanja njegovog posedovanja računara :d
pa ne igra mi se sad Maxa, probao sam npr HL1 prvi put prosle godine, ja sa ove distance ne vidim genijalnost, kontam da je onda bila extra inovativna. Takodje mi je dosta abandonwarea proslo kroz komp, jedino su me Pro Pinball-i duze zadrzali, kao i nekoliko igara za SuperNintendo i sl...

Pa sta da kazem, meni izgleda dobro po screenovima, a kad izlazi i koji su min?

Da si procitao nekoliko prethodnih postova, znao bi da je igra vec izasla...

lepo ti kazem da moras biti i clan 6 meseci ovde da bi kacio oglase...

no-no ! :whip: To je zabranjeno na forumu ! :)

Koja tacno zahtevnost za ovu igru nigde nemogu da nadjemn... jedno mi je sigurno sumnjam da je manje od Bioshocka i MoH:A jer koristi isti engine (U3.0).

hahaha, neverovatno, niko skoro nije skinuo igru :D Nije ni cudo, 12GB = skoro pola meseca neta vecini ovde, pa + 3 DVD-a i maltretiranje, bukvalno se isplati kupiti original :)

Ma ja je kupio kada se pojavila. Instalirao, odigrao 5 minuta i caooooooooooooo - uninstall.
Nije mi samo jasno zasto je toliko velika, 12.5Gb bullshita.

ima neki HD filmova unutra koji su oko 4GB..tako sam procitao.

hahaha, neverovatno, niko skoro nije skinuo igru :D Nije ni cudo, 12GB = skoro pola meseca neta vecini ovde, pa + 3 DVD-a i maltretiranje, bukvalno se isplati kupiti original :)

Eo ti pre..b.ni baja u akciji :D

Prilozi

• Oblivion 2007-09-24 19-01-53-59.JPG
    Oblivion 2007-09-24 19-01-53-59.JPG
    381.4 KB · Pregleda: 171
  • Oblivion 2007-09-24 19-05-04-93.JPG
    Oblivion 2007-09-24 19-05-04-93.JPG
    403.2 KB · Pregleda: 184
  • Oblivion 2007-09-24 19-00-34-20.JPG
    Oblivion 2007-09-24 19-00-34-20.JPG
    400.3 KB · Pregleda: 197
  • Oblivion 2007-09-24 19-02-09-15.JPG
    Oblivion 2007-09-24 19-02-09-15.JPG
    296 KB · Pregleda: 131
drlasan, s koje si ti planete ispao da mi je znati....stranglehold je sTimulacija fudbala koja ce ugroziti PES serijal...
Ne prestanes li sa floodovanjem foruma, ban ti ne gine.

Poslednja izmena:
Au, sta napravi na forumu...ovakve je greota samo banovati.
Batina dolazi u obzir za ovakve morone. :wall:
Jos lik ne zna da ce morati jos 6 MESECI da flooduje :D ...
drlasane,..ovde si zalut'o...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno