Da iskusno izgleda, ali me jedino malo nertvira sto je lik kinez, ali nema veze moj drugar vec skida igru.
poz drugari, i ja ima problem sa startovanjem igre, znaci sve radi ok dok ne pritisnem new game, i naravno crni ekran se pojavi, masina iz potpisu, ja mislim da je problem do nvidia driver-a jer drug sa x1950 PRo i drug sa x1950xt radi bez ikakvih problema
Max Payne je isao na 1 CDu, a ovo ide na 3DVDa i jos ga Payne jede za dorucak.
Payne forever.
Prijatelj resio problem ubacivanjem jos 512 mb(1,5gb) , driveri isti ?!
Da li si ti prijatelju odigrao ovu igru ili....
Postoje slichosti ali poredish babe i zzabe. Sasvim bi billo ok da zavrshish igru pa onda da kazzesh. :type:
A sta ja da radim, imam 2GB RAM-a, a problem se javlja? Da vadim 512?:wall:
E sad ga pretera, prica jeste mucak ali daleko od toga da nije dobra zabava na 6h(kolko i treba da se predje :SHAHAAHAH, dobar stos.
Elem, ne propustas mnogo - kada sam video Stranglehold posle 10 minuta sam nasao Max Payne 2 i opet krenuo da ga prelazim jer mislim da ovo ne zasluzuje ni da se spomene u zanru igara u trecem licu.
*** prijatelju , kod njega je upalilo,,, mozda ti je grafulja slaba! hmmmm,,,wrightA sta ja da radim, imam 2GB RAM-a, a problem se javlja? Da vadim 512?:wall:
HAHAAHAH, dobar stos.
Elem, ne propustas mnogo - kada sam video Stranglehold posle 10 minuta sam nasao Max Payne 2 i opet krenuo da ga prelazim jer mislim da ovo ne zasluzuje ni da se spomene u zanru igara u trecem licu.
Sad već ima i od 4,36 Gb verzija. Ripovani HD filmovi, kao i urađena kompresija![]()
smanji overklok masine za pocetak...Za ostatak - tesko ce ti neko pomoci sobzirom da ni ne znamo koju masinu imas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari