Šta je novo?

Stranglehold (PC)

Da iskusno izgleda, ali me jedino malo nertvira sto je lik kinez, ali nema veze moj drugar vec skida igru.

Meni u igru normalno udje, ali kada izaberem new game, dobijem crn ekran nakon cega usledi restart. Mnogi imaju problema sa tim, a imaju svi po 1 GB rama. Prica se da stvarno moras imati barem 2 GB, ali sam citao da radi i nekome sa 1.25 GB, a znam da mLakiju sa 1.5 GB radi.

Meni je igra mnogo dobra, sto je duze izgras sve ti je zabavnija, e da isto tako je bas i krakta te se moze preci za cetvrt dana... Od mene dobija 8.5

Poslednja izmena:
Da li neko zna zashto mi se PC restartuje kada pritisnem na new game :crash::crash::crash:

Isto se desava i prijatelju, restart kod ucitavanja new game, ima 2x 512 mb, Zar je moguce da neradi sa 1 gb?

Poslednja izmena:
poz drugari, i ja ima problem sa startovanjem igre, znaci sve radi ok dok ne pritisnem new game, i naravno crni ekran se pojavi, masina iz potpisu, ja mislim da je problem do nvidia driver-a jer drug sa x1950 PRo i drug sa x1950xt radi bez ikakvih problema

poz drugari, i ja ima problem sa startovanjem igre, znaci sve radi ok dok ne pritisnem new game, i naravno crni ekran se pojavi, masina iz potpisu, ja mislim da je problem do nvidia driver-a jer drug sa x1950 PRo i drug sa x1950xt radi bez ikakvih problema

U mene problema nema, koristim ove drivere. ;)

Ja imam X 1650 Pro i pored toga mi se restartuje PC kada idem na new game. Jedino je josh ostalo da probam da instaliram SP2 pa da probam.

Definitivan problem je u driverima (ni servis pack ni nishta drugo) ko ima ati samo skine najnovije drivere ne mora Catalyst Control Centar i radi bez problema :banana::type:

Prijatelj resio problem ubacivanjem jos 512 mb(1,5gb) , driveri isti ?!

Max Payne je isao na 1 CDu, a ovo ide na 3DVDa i jos ga Payne jede za dorucak.
Payne forever.

Max Payne je isao na 1 CDu, a ovo ide na 3DVDa i jos ga Payne jede za dorucak.
Payne forever.

Da li si ti prijatelju odigrao ovu igru ili....
Postoje slichosti ali poredish babe i zzabe. Sasvim bi billo ok da zavrshish igru pa onda da kazzesh. :type:

Poslednja izmena:
Da li si ti prijatelju odigrao ovu igru ili....
Postoje slichosti ali poredish babe i zzabe. Sasvim bi billo ok da zavrshish igru pa onda da kazzesh. :type:

O Maxu se i dan danas prica sa velikim postovanjem, a o ovome ce se pricati mozda jos nedelju dana i otici ce u zaborav. 3 DVDa... Nemam reci. Probao kod kolege na poslu i zgadila mi se posle 5 minuta. Ovako se igre ne prave. Sta je sve stalo na 1 CD. Kako bi izgledao Max na 3 DVDa??? A !!!

Ne mora se skidati 12 gb igra se moze skinuti sa 5,8 gb na stanovitom mini torrentu. Ali kako citam ovde izgleda da ne mogu da je igram zbog memorije,tako da brisem svojih 10% downloada.

A sta ja da radim, imam 2GB RAM-a, a problem se javlja? Da vadim 512? :mad: :wall:

HAHAAHAH, dobar stos :D:D:D:D:D.
Elem, ne propustas mnogo - kada sam video Stranglehold posle 10 minuta sam nasao Max Payne 2 i opet krenuo da ga prelazim jer mislim da ovo ne zasluzuje ni da se spomene u zanru igara u trecem licu.

Poslednja izmena:
Elem, ne propustas mnogo - kada sam video Stranglehold posle 10 minuta sam nasao Max Payne 2 i opet krenuo da ga prelazim jer mislim da ovo ne zasluzuje ni da se spomene u zanru igara u trecem licu.
E sad ga pretera, prica jeste mucak ali daleko od toga da nije dobra zabava na 6h(kolko i treba da se predje :S:). Ipak ovo je za sada jedini Maxin klon koji je uspeo da me zadrzi za ekranom.

Poslednja izmena:

Ma bas sam Max Payne odigrao nesto pre izlaska ove igre, kao uvod. Odigrah i prvi i drugi deo. ;) A nije ni vazno da li propustam ili ne propustam mnogo, nego me nervira to sto sam utrosio novac (citaj vreme) kako bi ovo nabavio, a onda nista. Makar da pokrenem, odigram 2 minuta pa da mi se ne svidi pa da brisem, a ne ovako da mi ljudi kazu da ne valja ili da valja. Najvise volim kada sam ocenjujem kvalitet neke igra

Jedno pitanje (mozda je malkice off topic...), da li neko zna gde moze da se nadje puna verzija Tequila Theme, to je ona mujuza u glavnom meniju igre i u autorun meniju. Ako neko zna, nek mi poslaje PM.

Shimec mozda si i preterao u kloku, ili su driveri problem ili mozda cak usb uredjaji nakaceni na komp(od cega je patio i najnoviji spiderman sve dok se se nisu povadili gamepadovi sa usb slota). Probaj pa javi....

Poslednja izmena:
Klokovi su fabricki i za procesor i za graficku karticu. A sto se tice USB uredjaja, tu su samo ADSL modem i stampac

Sad već ima i od 4,36 Gb verzija. Ripovani HD filmovi, kao i urađena kompresija;)

extra je igra,uzeo sam je jutros i vec sedim ceo dan :D toplo preporucujem!

Imam problem sa ovom igricom. Desava mi se da me samo izbaci iz igrice. Imao sam slicnih problem sa Stalker-om, izbacivao me je i blokirao je, sto sam resio tako sto sam izabrao opciju static lighting. U Strangleholdu sam iskljucio dynamic shadows ali me i dalje izbacuje. Instalirao sam i najnovije drajvere, Catalyst 7.10. Da li neko zna kako bi mogao da se resi ovaj problem?

Poslednja izmena:
smanji overklok masine za pocetak...Za ostatak - tesko ce ti neko pomoci sobzirom da ni ne znamo koju masinu imas...

smanji overklok masine za pocetak...Za ostatak - tesko ce ti neko pomoci sobzirom da ni ne znamo koju masinu imas...

Overklokovao sam masinu sa 2200 mhz na 2340 mhz. To sam uradio da bi povecao magistralu. Ne verujem da je do toga ali probacu. Na 2500 mhz restartuje masinu. Masina je: Athlon 64 3500+, GA M55plus-S3G, GA Radeon x1950, 1 GB PQI DDR II 800 mhz.

Poslednja izmena:
Vrh Dno