Šta je novo?

Stranglehold (PC)

koji krsh od igre! nasta potrosih dva DL diska... kuku

Stvarno krs ! Ja bar ne rezah na DL, zao mi i za 3 obicna. Jel moguce da nema podrsku za 1280x1024, AA i AF tj. nikakve graficke opcije ?

sa 163.75 mi ne radi i zakcuva na New game, takodje ne radi i Bioshock na istu foru
sa 163.76 sve sljaka

Je l' moze ova igra da se igra na vise od 1280x800 ?

Kod mene kad krene loading igra zapuca.

i kod mene je isto,sve je super dok ne krene loading.tu zapuca posle 10-tak sekundi,bude crn ekran i samo se kursor vidi.jedini izlaz iz tog ****** je restart racunara,da li ima neko resenje

samo da kazem da mi je zao sto mi je proradilo sa novim darjverima.prvo sam nasao verziju 5.8GB,pa dok nije stiglado mog racunara izgubio sam par dana,pa ta verzija ne valja,ja narucim sa demonoida full verziju pa jos tu prodje dana.na kraju kad pogledam koliko sam izgubio vremena za nevidjeno njesra,ali nevidjeno,e dodje mi popizdim. a i jesam

samo jos nesto sam zaboravio da kazem,od ovog lika bi i bata zivoinovic mogao da uci kako se puca i nemas potrebe za reloadom.to je neko najsavremenije oruzje

sa 163.75 mi ne radi i zakcuva na New game, takodje ne radi i Bioshock na istu foru
sa 163.76 sve sljaka

Proradi igra. Instalirao sam 163.76 drajvere i Stranglehold moze da se igra. Odigrao sam nekih 10 minuta cisto da probam malo,i nije losa igra. Ima akcije i napucavanja koliko 'oces.

E ljudi i meni se zakuca kada kliknem na new game, crn ekran i jedino restart spasava! Sta da radim? Koji su to 163.76 drajveri, imaju sam 163.75? Help! I jel neko naso resenje za ovo zakucavanje, u support centru kazu da treba kao minimum 2 GB rama, ali to nema veze? Je li izasao patch za ovu igru koji rjesava mozda ovakve i slicne probleme?

Poslednja izmena:
Ja sam resio problem, instalirao sam 163.76 drajvere i radi kao podmazano, na mojoj masini. 1024x768 radi sa veoma malo seckanja, tek da napomenem da je moja kanta Athlon (32bit)2400, 1gb ram-a i 6600GT 128. Nisam puno igrao , samo prvi nivo, nadam se da nece kasnije da secka gore. Za sada je super :D

Moram da se ispravim, rezolucija je 800x600 i veca ne moze kod mene, a kasnije mnogo seca. Mada nebitno jer igra i nije nesto, vazno je da radi :)

(da ne bude da sam skidao 12gb i da je pokvareno) Moze da sluzi za razmenjivanje :p

Nasao sam resenje!!! Bar kod mene sada radi i nema vise crnog ekrana i crash-ova u igri kada ucitava.

Sta sam uradio: jednostavno, samo sam instalirao 163.76 beta dravere!:D

Sada radi sve normalno, samo mi je igra nekako smor, stalno isto napucavanje, bla bla bla... Max P. i Punisher je bio igriviji od ove...

A takodje, nervira mi sto mi i steka na 800x600!:mad:

P.S. Iskreno, ja sam bio radoznao i kupio igru, i napravio veeeeeeeeeeeeeliki "mistake"!!!:wall:

Nazad
Vrh Dno