Hvala
Posle svega pročitanog, došao sam do sjajnog rešenja - neću više nikada ugasiti ni resetovati komp.
Ma sve je super, samo sto mi ne rade zvucna, TV kartica, stampac, i par mojih omiljenih programa :d
Salim se. Tako je bilo na pocetku ali su u medjuvremenu izasli drajveri za sve (osim za stampac - HP LaserJet 1020).
Sto se tice mojih omiljenih programa, izasle su nove verzije koje rade pod Vistom x64 (kao sto je slucaj sa Nero-om), ili postoje alternative.
moorhuhn, koristis vistin apdejt? meni su se tako nedavno skinuli drajveri za Sweex modem, koji Vista u početku nije videla...
ovo radi provereno - desni klik na program i proporties. onda nadjes na drugom tabu compatibility i izaberes OS koj ti odgovara
da, baš na to mislimMisliš kao što je na XPu Automatic Update ili nešto drugo?
Neverovatno, izgleda je to bio problem, ali mi nije jasno kako, kad nisam ništa vezano za to izbacivao...
Da li vama normalno radi PowerDVD? Meni kad uradim dupli klik tj full srceen, pusti mi full srceen ali slika i dalje ostane mala samo je pomeri ulevo. Probao sam da iskljucim aero medjutim i tada se javlja isti problem. Koristim PowerDVD 7.3 deluxe. Je l' imao neko ovaj problem?
Kako da sprečim Vistu da ode u sleep mod dok Azureus ili StrongDC rade download?
Imam samo dva rešenja koja mi se ne sviđaju, prvo je da u Power options podesim da nikada ne ide u Sleep mod,
evo jedno pitanje. jel moze nekako da se ugasi sidebar, ali da mi ostanu njegove palete. posto on ima opciju da palete izvadim iz njega, i svidja mi se da budu na desktopu, a on (ono cacrnjeno sa strane) mi stoji prazan. ja bih da ugasim to zacrnjeno a da mi ostanu komponente na desktopu. jel moze?!
i jel moze nekako da se zakljuca da ne mogu slucajno da pomerim ikonice sa njega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari