Šta je novo?

F.E.A.R: Perseus Mandate

po cemu to zakljucujes? kad isprobam javicu u ponedeljak , utorak

Pa ima ga samo na ruskim sajtovima, a kontam da bi mi chuli za tako nesto...da valja:p
Neko je igrao i taj far cry antiteror, i kaze chovek da je sranhe.
Nije mi jasno ko to uopste pravi?
'ajde javi, bas me interesuje.
Samo da ne bude neka ispala od strane rusa, tipa obican FEAR, a ne tamo neki fantom:p

Pa ima ga samo na ruskim sajtovima, a kontam da bi mi chuli za tako nesto...da valja:p
Neko je igrao i taj far cry antiteror, i kaze chovek da je sranhe.
Nije mi jasno ko to uopste pravi?
'ajde javi, bas me interesuje.
Samo da ne bude neka ispala od strane rusa, tipa obican FEAR, a ne tamo neki fantom:p

AaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAaaaaaaa FarCry ANTITEROR AAAAAAAAaaaaaa :crash: Najjaca fora je u tome sto je sve na RUSKOM pocevsi od MENIJA u igri pa cak i komentari likova u igri. Cak i Jack govori PO RUSKI AaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaa :wall: Deinstalacija i spaljivanje diska :crash:

Eto ljudi,dozivesmo da i Filipenko nahvali neku non_oblivion_igru:D:d umalo se ne slogirah kad sam procitao.
Filipenko I, kralj neukusa. Jedini čovek kome se dopao Doom 3. :D

Što se mene tiče, FEAR ima i dobrih i loših strana. Fizika je dobra, AI izuzetan, grafika takođe.
Neoptimizovanost strašna (kod mene zna da zasecka na GeForce 8800 GTS), jednolični nivoi, srednje žalosna priča. Vredi pomenuti i krađe - atmosfera iz Doom-a, boolet time i flešbekovi iz Max Payne-a, devojčica preslikana iz Ringa, itd.
Iga mi stoji na disku, prešao sam prvih par nivoa, ali se nešto ne žurim da nastavim.

@morbius NHF ali vidi se da nisi igrao, igra ni malo ne podseca na DooM (osim izvodjenja) a bullet time je glupost koja samo kvari utisak i uopste se ne koristi. Istina za hodnike i neoptimizovanost ali te mane su smesne da bi bile razlog da ne zavrsis ovakvo remek delo, osim ako ni ne igras FPS ali onda ti se ni jedna igra ovog tipa nece svideti. :wave:

a bullet time je glupost koja samo kvari utisak i uopste se ne koristi.
To pricas zato sto verovatno nisi prelazio igru na najtezem nivou,dobiti "duel" sa 4-5 vojnika bez slowmotiona je gotovo nemogucje.
Moje licno misljenje je da je slowmo kao efekat odlican,ma koja igra bila u pitanju.

@DAS zaboravio si da stavis smajli ,neko cje te shvatiti ozbiljno,pa se mozda pocepa od smeha:D

Poslednja izmena:
D.o.b.a.r. j.e. F.E.A.R.
Razlicit, sto je mozda najbolje...
Ja se radujem produbljivanju price, i novim tripovima.
Spalio sam prvi deo za jedan vikend, odigrao jos par puta, tako da sam sad na pauzi sve sto postoji od igara, sve je vecj dosadno.

D.o.b.a.r. j.e. F.E.A.R.
Razlicit, sto je mozda najbolje...
Ja se radujem produbljivanju price, i novim tripovima.
Spalio sam prvi deo za jedan vikend, odigrao jos par puta, tako da sam sad na pauzi sve sto postoji od igara, sve je vecj dosadno.
Ja sam toliko otkinuo na fear kad sam ga prvi put igrao da sam da sam seo i dok ga nisam presao (posle 9 sati:zgran:) nisam ustajao,nikad toliko dugo nisam igrao ni jednu igru:D:d

Pa dobro MISTICX, nisam hteo da ispadnem najgori:)
Shalim se naravno.
Ma otkinuo sam i ja, pogotovo kombinacija sa 2 USP-a, sam taj zvuk, bam, bam:p
Sta cju, volim bolesne priche, bolesne igre...ovo je jedna od bolesnijih.
Nego, ultra , a?

I meni se dopao Doom 3.Bolji je od F.E.A.R.-a u svakom slucaju.

Jel bi mogao to malo da obrazložiš?
FEAR bar pokušava da ti proda neku priču, lošu doduše, ali ajde de. Doom 3 je nivo za nivoom jedno te isto. Ideš, ideš, nešto mrdne i ispreseca te živog, pa onda opet iznova. Gde god vidiš mrak znaš da će nešto da iskoči iz njega. Ne kažem, svidela mi se ta jeziva atmosfera u početku, ali bre cela igra jedno te isto, dosadi brzo i nezdrava je za srce.
Nije ni FEAR ne znam koliko bolji, ali bar te s vremena na vreme izvde na otvoren i osvetljen prostor gde možeš da se raspucaš malo. Gde je bre onaj smajli sa UT-style mitraljezom?

F.E.A.R. je malo bolji od DOOMA sto se tice price ali sto se tice nekih bitnijih stvari po FPS je svetlosnu godinu ispred.

To pricas zato sto verovatno nisi prelazio igru na najtezem nivou,dobiti "duel" sa 4-5 vojnika bez slowmotiona je gotovo nemogucje.
Moje licno misljenje je da je slowmo kao efekat odlican,ma koja igra bila u pitanju.

@DAS zaboravio si da stavis smajli ,neko cje te shvatiti ozbiljno,pa se mozda pocepa od smeha:D

Nisam nista zaboravio - to sam napisao mrtav ozbiljan.Cekajte F.E.A.R. kao ima neku pricu?! Moram da priznam da je nisam skapirao(ako je to uopste moguce).Nego,devojcica iz japanskih horor filmova i rokanje sa specijalcima-do jaja spoj!

Inace,EP sam presao na najteze i bez bullet-time-a jer kvari igru.

EDIT:Evo,i sad cu biti ozbiljan:ne znam za vas,ali prica u DOMM-u 3 uopste nije losa.Ja sam je detaljno ispratio(***-a posle onolikog hype-a oko igre,morao sam :S:),a cak imas i da citas dnevnike od raznih ljudi i da im uzimas kodove da otvaras razne sefove-malo nelinearnosti:D)

Poslednja izmena:
Gde je bre onaj smajli sa UT-style mitraljezom?
biraj :
7.gif

9.gif

smajli_minigun.gif

smajli_rocket.gif

:D:d
@SOCOM duga je to prica,kad navrnes pa cjemo se popricamo:D:d

Poslednja izmena:
Mali off:

Zasto vise niko sa foruma ne igra F.E.A.R. Combat online ?????

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kod mene se javlja problem kod F.E.A.R. Bilo da stavim sve na high , bilo sve na low, maximalan fps mi je oko 65, U cemu je tu problem moze li mi neko reci. Mislim da bi sa svojom grafickom trebao imati vise.

Ja sam toliko otkinuo na fear kad sam ga prvi put igrao da sam da sam seo i dok ga nisam presao (posle 9 sati:zgran:) nisam ustajao,nikad toliko dugo nisam igrao ni jednu igru:D:d

toliko ti je seckala igra na toj masini da si 9 sati morao da ga igras :D

Imam i ja slicne probleme sa Fear(obicnim). Znaci u nekim scenama, npr na samom pocetku kada izadjem i kola i treba da udjem u onu porsoriju, o ispred vrata se nalazi kanta iz koje buhti vatra. E na toj lokaciji mi fps padne i vrti se oko 30fps. E ono sto je najcudnije kad uz pomoc ctrl/alt/del izadjem na desktop i ponovo udjem u igru problem nestane i fps se vrati u normalu(oko 100fps i vise). Probao sam razne drivere ali ne pomaze(cak je pala i reinstalacija XP),kao i patchove za FEAR. Jel ima jos neko slicni problem, jer sumnjam da problem prave upravo ove 8800 graficke sa ebe**m Fear-om.

Poslednja izmena:
a kolko FPS imas u ekspanziji (EP) na onoj prvoj sceni gde gori helikopter :D Ja sam se skenjo prvo put kad sam to video...20fps, konfa iz potpisa (lazem, bio je sempron na 2700mhz :D )

a kolko FPS imas u ekspanziji (EP) na onoj prvoj sceni gde gori helikopter :D Ja sam se skenjo prvo put kad sam to video...20fps, konfa iz potpisa (lazem, bio je sempron na 2700mhz :D )

Uhh znam da je fps bio mali, mislim da se bas tu kretao oko 35/28fps, ali zato je najgore bilo u onoj crkvici :S::wall:

Poslednja izmena:
tu kad sam stigao i kad sam zavrsio sa tim rokanjem sam prestao i da igram EP. Skontao da sam da ne zelim da se maltretiram vise sa bilo cime sto ima vise od 3 velika slova i tri tacke u naslovu :D

@ datorec: Sta bi sa Phantomom Ruskim?
Jesi ga probao?

Ko kaze da niko ne igra?Ja neprestano igram jos od multiplayer bete:p

Imao sam te ranije na listi prijatelja(xfire) ali si odavno ugasen tamo,mislim stoji ti ime ali te nikad nema online,btw ja pikam na nekom hrvatskom serveru NBR pa naleti,tamo sam svako vece,kvalitetno se igra,fer i posteno ,nema cheatera i dobro uigrana ekipa.

IP 161.53.130.136:27888

Vidimo se tamo ;)

P.S. Igra se samo Capture & Hold.

Imao sam te ranije na listi prijatelja(xfire) ali si odavno ugasen tamo,mislim stoji ti ime ali te nikad nema online,btw ja pikam na nekom hrvatskom serveru NBR pa naleti,tamo sam svako vece,kvalitetno se igra,fer i posteno ,nema cheatera i dobro uigrana ekipa.

Vidimo se tamo ;)

to je zato sto odavno vise nemam xfire.
Ajde videcju da navratim.
gx-x je napisao(la):
toliko ti je seckala igra na toj masini da si 9 sati morao da ga igras
Samo ti podbadaj,ja sam prvi na benchu presao fear :p

Poslednja izmena:

Vidimo se tamo ;)

Ako nema prevaranata svraticu i ja veceras. :wave:

Poslednja izmena:
F.E.A.R. i F.E.A.R. Extraction Point

Imam i ja slicne probleme sa Fear(obicnim). Znaci u nekim scenama, npr na samom pocetku kada izadjem i kola i treba da udjem u onu porsoriju, o ispred vrata se nalazi kanta iz koje buhti vatra. E na toj lokaciji mi fps padne i vrti se oko 30fps. E ono sto je najcudnije kad uz pomoc ctrl/alt/del izadjem na desktop i ponovo udjem u igru problem nestane i fps se vrati u normalu(oko 100fps i vise). Probao sam razne drivere ali ne pomaze(cak je pala i reinstalacija XP),kao i patchove za FEAR. Jel ima jos neko slicni problem, jer sumnjam da problem prave upravo ove 8800 graficke sa ebe**m Fear-om.

1.)
Reinstalirao si Win samo zato sto ti je jednom u sto godina pao framerate na 30, ti si lud :D.
Evo ja sam upravo presao F.E.A.R. (original). Padao mi je fps u vise situacija, ali vozim dalje... Meni se to desilo gotovo sigurno zbog pregrevanja graficke, temp zna obicno u fullu da ide do 80C, a danas je isla sigurno vise (vreo dana a ja ga igrao par sati bez prestanka), pa se graficka malo smorila. Resenje: izadjem iz igre, reset, pa ponovo udjem i problem resen.

2.)
Nego...
Mene je prica malo zaintrigirala, koliko sam skapirao glavni lik i Faxton Pettel (lik koga jurimo celu igru) su braca, oduzeti od majke i malo se chika doktor igrao sa njima, al ne sa igrackama nego sa iglama i eksperimentima...:D
A gde se tu uklapa Alma, jel ima ona neke veze sa ovom dvojicom, ili je ona bila zaseban eksperiment ?

3.)
Da li se prica rasvetljava u Extraction Pointu, da li je glavni lik isti kao u originalu ili neko sasvim drugi ? Da li vredi instalirati Extraction Point ? (original mi se svideo).

Ako je neko zaboravio (davno igrao): i onda dolazi Alma...

Prilozi

• Fear.jpg
    Fear.jpg
    82.5 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
^Hm, kako nisi skontao ko je Alma?

Ako su oni bracja...shta im je alma?

Nisi pratio prichu dovoljno:p

Vrh Dno