A ta particija nije C ? Mozda je to to...
EP sam igrao u 1280 sve na max[sem senki] i radio je odlicno,PM igram na istim setovanjima samo sam rezoluciju mora da spustim na 1024.Tako cjes ti s obzirom na konfiguraciju mocji da je igras u 1280 sve na max i da ti pritom radi odlicno,znaci nema brige.koliko je zahtevan u poredjenju sa FEAR:EP?
U pravu si ,moze samo na C!!!
Kod mene se najnormalnije instalirao na G, sistem mi je na C
I GOW zeza po tom pitanju, probajte ovo:
"Go to Start -> Run:
Type RegEdit
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*"
Znaci tamo stoji C:\Program Files pa promenite u D ili sta vec
Bežite od ovoga što dalje.Em je ružan em je smor.
Držite se starog dobrog FEAR i njegove expanzije.
To je moj dobro nameran savet.
Ovo su radili neki trećerazredni izgleda.
Ko meni ne veruje
http://www.gamespot.com/pc/action/fe...mballs;title;1
Citat sa istog mesta: Graphics engine looks downright primitive now
ja ne moogu da instaliram ni na jednom particiji sem C ...Zna neko sta da radim ,probao sam razne stvarcice al nece -demo sam igrao mogo je samo na C(imo sam ,mesta ) ??PLS HELP
Meni se mnogo svidela ova igra, narocito drugi deo igre (kada eksplodira nuklearka) u podzemnim
prostorijama grada, i u podzemnoj laboratoriji, mnogo spooky atmosfera, na momente sam iskakao iz stolice....:zgran:
Sto se grafike tice, jeste malo zastarela, ali mi se mnogo svidja fizika igre i
ostecenja koja nastaju od metaka....
Igra pleni atmosferom pre svega, a grafika je mogla biti malo bolja...sve u svemu dobra igra.
Instalacija bez problema kod mene na D.
Crysis ima bolju grafiku, ali sto se tice atmosfere i napucavanja, F.E.A.R. P.M. je tu bolji,
po mom misljenju, ali ukusi su razliciti...a i reklama je cudo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari