Šta je novo?

F.E.A.R: Perseus Mandate

koliko je zahtevan u poredjenju sa FEAR:EP?

koliko je zahtevan u poredjenju sa FEAR:EP?
EP sam igrao u 1280 sve na max[sem senki] i radio je odlicno,PM igram na istim setovanjima samo sam rezoluciju mora da spustim na 1024.Tako cjes ti s obzirom na konfiguraciju mocji da je igras u 1280 sve na max i da ti pritom radi odlicno,znaci nema brige.

bogami, meni je EP sekao do jaja, ali nema veze, videcu za par dana :)
hvala

Meni moze samo na C znaci probam na D i nece pa nece ***....Generalno igra je dobra ,ali se sve svodi na isto rokanje ,iluzije ,rokanje iluzije .....itd...I bilo bi dobro da konacno bude neke borbe sa almom i Paxtonom ...Igra na mojoj konfi radi dobro (probao sam prvo sa 512rama- i prilicno je stucalo i bagovalo na svakih 10-ak sekudni,ali sa 1,5Gb rama ni da secne plus sve je na max(sto se tice podesavanja vezana za kompjuter )a na video options je skoro sve na low :wave::wave:

U pravu si ,moze samo na C!!!

hoce samo na particiju gde je instaliran sistem,kod mene je to particija D.da li je neko nasao resenje za instalaciju na neku drugu particiju,da li vredi cackati po instalacionim fajlovima.:trust:

Kod mene se najnormalnije instalirao na G, sistem mi je na C

I GOW zeza po tom pitanju, probajte ovo:
"Go to Start -> Run:
Type RegEdit

Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion

On the right side is something called: ProgramFilesDir

*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*"

Znaci tamo stoji C:\Program Files pa promenite u D ili sta vec

Kod mene se najnormalnije instalirao na G, sistem mi je na C

I GOW zeza po tom pitanju, probajte ovo:
"Go to Start -> Run:
Type RegEdit

Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion

On the right side is something called: ProgramFilesDir

*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*"

Znaci tamo stoji C:\Program Files pa promenite u D ili sta vec

vredi

Bežite od ovoga što dalje.Em je ružan em je smor.
Držite se starog dobrog FEAR i njegove expanzije.
To je moj dobro nameran savet.
Ovo su radili neki trećerazredni izgleda.
Ko meni ne veruje

http://www.gamespot.com/pc/action/fe...mballs;title;1

Citat sa istog mesta: Graphics engine looks downright primitive now

Poslednja izmena:
Bežite od ovoga što dalje.Em je ružan em je smor.
Držite se starog dobrog FEAR i njegove expanzije.
To je moj dobro nameran savet.
Ovo su radili neki trećerazredni izgleda.
Ko meni ne veruje

http://www.gamespot.com/pc/action/fe...mballs;title;1

Citat sa istog mesta: Graphics engine looks downright primitive now

Moja podrska.

Em sto radi losije od EP em sto je ruzan i bedan graficki...
Igra se nije pomakla od prvog izdanja, tako da cu je elegantno preskociti.

Mislim, kad vidite, one prazne prostorije sa po nekim buretom ili policom, smesno.

Ne bih da kvarim dobar utisak koji su mi ostavili prvi deo i nastavak.

I da dodam da je kod mene instalacija najnormalnije odradjena na D:, dok kod ortaka nije dozvoljavala nista drugo sem C:.:p

I nije ga radio Monolith.
Monolith radi na Project Origin a ovo je radio TimeGate Studios ako se ne varam

ja upravo igram igru i uopste nije losa. ono sto je razlikuje od FEAR-a je to sto nije toliko mracna i sto ne prati glavnu pricu vec paralelnu, ali sve ostalo je na nuvou iz prvog FEAR-a. dva puta do sada me je bas prepala :hair:
edit: meni radi u rangu prvog FEAR-a, dakle na ovom kompu mi leti. EP mi se vukao jer je bio bagovit. ovo je ok sto se tice zahtevnosti. ukljucio sam i meke senke...

Poslednja izmena:
Definitivno najdosadniji FEAR do sada, demo su smisljeno nabili akcijom, ali ovo je smarajuce. Stvarno se primecuje da su na pojedinim mestima zakidali na grafici, recimo sve lokacije na otvorenom izgledaju odvratno.

slazem se da je ovo najlosiji FEAR do sada, ali ono sto ga najvise distancira od prethodna dva dela su prica i atmosfera, sto naravno dosta znaci. za pricu sam rekao da je malo dosadnija jer je paralelna, a atmosfera nije na nivou iz prethodnih delova jer nije toliko mracna. level design je manje vise podjednako smoran kao u prva dva dela, tako da ne vidim da je na tom polju nesto losija. sve u svemu moze da se provrti.
i ne znam sta se tripujete da je mnogo zahtevnija od prva dva dela?! meni je EP jednom zakucao komp kada je krenulo sibanje jer je fps otisao na jednocifren broj, blizi 1 nego 10...

pozdrav..potrebna mi je pomoc..hteo bih igru od 6 gb narezem na 2 dvd ali nikako mi ne polazi za rukom..ako neko nesto zna bio bih zahvalan...

napravis image i iseces ga sa hjsplit, ne moze prostije biti. ali malo si promasio temu :)

Demo vam je ustvari prvi nivo, uzas, odmah se iz demo-a videlo da je igra krshware.

ja ne moogu da instaliram ni na jednom particiji sem C ...Zna neko sta da radim ,probao sam razne stvarcice al nece -demo sam igrao mogo je samo na C(imo sam ,mesta ) ??PLS HELP

Poslednja izmena:
Mislim da igru moras da instaliras na C particiju. I kod mene je zezala ukoliko stavim neku drugu. Sa C-a radi sasvim dobro.

Ajao ovo je ruzno do kraja....nevidjeno bedno napravljeno. Ima ono jedno novo oruzije (ili dva) i to je sve....ipak je napucavanje ostalo odlicno....art of killing....mada to vise nije dovoljno! POPRAVLJAJTE GRAFIKU!!!!!!!!!!!!!

ma ono napucavanje ne moze nikad da mi dosadi. ja predjoh igru i ostadose mi samo one bonus misije. ne znam sta je to...

ja ne moogu da instaliram ni na jednom particiji sem C ...Zna neko sta da radim ,probao sam razne stvarcice al nece -demo sam igrao mogo je samo na C(imo sam ,mesta ) ??PLS HELP

if you get the "no free space to install error" you go START->RUN->write REGEDIT and HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version . in the right side of this menu you will find "ProgramFilesDir". modify it and instead of C: type a partition you want to install the game in (at least 7gigs required). After the game is installed, go back an change the ProgramFilesDir with the initial address

Meni se mnogo svidela ova igra, narocito drugi deo igre (kada eksplodira nuklearka) u podzemnim
prostorijama grada, i u podzemnoj laboratoriji, mnogo spooky atmosfera, na momente sam iskakao iz stolice....:zgran:
Sto se grafike tice, jeste malo zastarela, ali mi se mnogo svidja fizika igre i
ostecenja koja nastaju od metaka....
Igra pleni atmosferom pre svega, a grafika je mogla biti malo bolja...sve u svemu dobra igra.
Instalacija bez problema kod mene na D.

U demou sam vec shvatio koje je ovo ruglo... Samo pljuvanje na FEAR

Meni se mnogo svidela ova igra, narocito drugi deo igre (kada eksplodira nuklearka) u podzemnim
prostorijama grada, i u podzemnoj laboratoriji, mnogo spooky atmosfera, na momente sam iskakao iz stolice....:zgran:
Sto se grafike tice, jeste malo zastarela, ali mi se mnogo svidja fizika igre i
ostecenja koja nastaju od metaka....
Igra pleni atmosferom pre svega, a grafika je mogla biti malo bolja...sve u svemu dobra igra.
Instalacija bez problema kod mene na D.

Ne znam za tebe, ali ja sam sve detalje i detaljcice nafircao na "full fulova" i par puta mi se desilo da se najezim u sred igre tj. bas kad pocinje neka "spritualna akcija". Znaci, ladno, igram i odjenom osetim kako mi se jeze ruke i kazem... uuu 'eboteee al ovo uteruje stra' u kosti :D

Poslednja izmena:
E, od kada sam odigrao Crysis (maltene u jednom dahu) imam samo da dodam ovo, sto se tice akcije i napucavanja F.E.A.R. necemo dobiti jos jedno 2-3 godine i ako ga dobijemo to ce biti samo u F.E.A.R. 2 i to se nadam sa novim grafickim engine-om. Jeste da je kao sto sam vec rekao grafika ruzna...uuuu....ali PE moram jos jednom da predjem dok za Crysis zelim sto pre da zaboravim da sam ga uopste i igrao.

Crysis ima bolju grafiku, ali sto se tice atmosfere i napucavanja, F.E.A.R. P.M. je tu bolji,
po mom misljenju, ali ukusi su razliciti...a i reklama je cudo ;)

Cuo sam da moze coop single player ,da ne zna neko koliko ljudi najvise to moze da igra?

Vrh Dno