Šta je novo?

F.E.A.R: Perseus Mandate

Presao sam Demo
Grafika ista, okruzenje isto (red hodnika,red skladista), neprijatelji slicni..samo sto su sad ubacili Vanzemaljce (ili neke mutante, stagod?!) i neke dodatne vrste duhova :d
Alma jeziva kao i uvek, sve ostalo vec vidjeno.
Nisam nista vise ni ocekivao s obzirom na EP.

koliko je zahtevan demo?

Da li je netko primjetio ili je to samo kod mene kad pokrenem new game non stop mi nešto čita sa diska u toku igre.Frame rate je normalan od 60-150, ali disk radi ko lud jedva da se ugasi lampica i onda tu i tamo na nekim mjestima zakoći na sekundu.
Imam inst. Bioshock, prvi Fear, Strangelhold i sve radi odlično.Driveri 163.44

Imam utisak da je demo optimizovaniji od EP. Inace, ja nisam primetio nikakve probleme.

Stari dobri FEAR :banana:, svidja mi se chain lightning gun, bas je ubojita sprava

Može li neko pogledati koliko mu radi disk kad igra ovaj demo. Kod mene radi ko lud, stojim u igri na mjestu i on samo drlja i drlja. Imam 2Gb rama, pogledam u Task Menag. igra troši 899Mb ništa drugo nije podignuto osim igre.
Zadnje što sam istal. bio je K-lite mega codec pack, ali mislim da to nema veze.

^^Proveri koliki je page file...
Mozda igra trazi vise virtuelne memorije da bi radila kako treba...nesto kao Stalker.
Probaj da stavis 2048MB za page file...

^^Proveri koliki je page file...
Mozda igra trazi vise virtuelne memorije da bi radila kako treba...nesto kao Stalker.
Probaj da stavis 2048MB za page file...

Initial size 768 maximum size 1536 ako misliš na to, kojeg trebam povečati.

Initial size treba da stavis na 2048, maximum size treba da bude 4092.
Imas dole i recomended velicinu za PF, ali ti probaj ove vrednosti, tako stoji kod mene.
Takodje (ovo uvek napominjem), treba da se instalira i AMD dual core optimizer...ako ga nemas, instaliraj ga.

Poslednja izmena:
Initial size treba da stavis na 2048, maximum size treba da bude 4092.
Imas dole i recomended velicinu za PF, ali ti probaj ove vrednosti, tako stoji kod mene.
Takodje (ovo uvek napominjem), treba da se instalira i AMD dual core optimizer...ako ga nemas, instaliraj ga.
Probao sam staviti tako kako ti imaš isto drlja.AMD dual core optimizer imam instalirani.

Probao sam staviti tako kako ti imaš isto drlja.AMD dual core optimizer imam instalirani.

Imam manje rama od tebe i hard uopste ne drlja, virtuelna memorija je bas postavljena ovako kako je nex999 preporucio, tacnije tako je sam Win postavio. Eventualno da uradis defragmentaciju...

nabavio sam fear cim je izasao,pokrenuo ga napravio 15 koraka i uradio uninstal,prodje to jedno 6 meseci,u medjuvremenu uzmem bolji komp,odem do nekog drugara kad on igra nesto preko samsunga 19" TFT.odmah ja njemu kako mozes da igras igrice preko tft-a.kaze on evo ti pa probaj,e tu se ja odusevim em igricom em monitorom i usput ga pitam sta sam to igrao kaze f.e.a.r. tako da je ponovo usledio instal.

Odigrao demo. Identicno kao prethodni delovi, ako ste odigrali fear ili fear:ep znate sta vas ceka. Zahtevnost nije neka, na mojoj mashini 1680x1050, sve na maximum, 4xaa,16xaf vrti se oko 35-40 kad je guzva i pucnjava mada mi je grafika lichno prazna. lepo je to ali prazno.

ja cu je preci u svakom slucaju :)

Evo i ova igra se pojavi, ne znam sta cu pre da igram :)

Mnogo bre brzo izlaze ove nove igre.Ko će to stići sve da odigra :d

Da, a jos ni Bozic (katolicki) nije...

Svi detalji na max. u 1680x1050 min. fps je 70, bar tako pise posle bencha. Da li je moguce da su oni na racunarima slicnim mome testirali igru, kada se pojavio prvi FEAR ?

U benchu se valjda ne proračunava AI, nego je skriptovan pa je samim tim i CPU rasterećeniji ;)

Pih na quad-u da bude manji FPS , kada stupi AI na snagu i ako igra koristi jedva Dual Core...

Da li je Perseus Mandate trazi za instalaciju osnovni F.E.A.R.,ili je nezavistan?

Imate li problema sa instalacijom na drugu particiju osim na C ?

Nece da otpocne instalaciju,uz obrazlozenje da nema dovoljno mesta,a na toj particiji je slobodno 20gb

Vrh Dno