Pa ima ga samo na ruskim sajtovima, a kontam da bi mi chuli za tako nesto...da valja
Neko je igrao i taj far cry antiteror, i kaze chovek da je sranhe.
Nije mi jasno ko to uopste pravi?
'ajde javi, bas me interesuje.
Samo da ne bude neka ispala od strane rusa, tipa obican FEAR, a ne tamo neki fantom![]()
Filipenko I, kralj neukusa. Jedini čovek kome se dopao Doom 3.Eto ljudi,dozivesmo da i Filipenko nahvali neku non_oblivion_igru:d umalo se ne slogirah kad sam procitao.
To pricas zato sto verovatno nisi prelazio igru na najtezem nivou,dobiti "duel" sa 4-5 vojnika bez slowmotiona je gotovo nemogucje.a bullet time je glupost koja samo kvari utisak i uopste se ne koristi.
Filipenko I, kralj neukusa. Jedini čovek kome se dopao Doom 3.![]()
Ja sam toliko otkinuo na fear kad sam ga prvi put igrao da sam da sam seo i dok ga nisam presao (posle 9 sati:zgranD.o.b.a.r. j.e. F.E.A.R.
Razlicit, sto je mozda najbolje...
Ja se radujem produbljivanju price, i novim tripovima.
Spalio sam prvi deo za jedan vikend, odigrao jos par puta, tako da sam sad na pauzi sve sto postoji od igara, sve je vecj dosadno.
I meni se dopao Doom 3.Bolji je od F.E.A.R.-a u svakom slucaju.
To pricas zato sto verovatno nisi prelazio igru na najtezem nivou,dobiti "duel" sa 4-5 vojnika bez slowmotiona je gotovo nemogucje.
Moje licno misljenje je da je slowmo kao efekat odlican,ma koja igra bila u pitanju.
@DAS zaboravio si da stavis smajli ,neko cje te shvatiti ozbiljno,pa se mozda pocepa od smeha![]()
biraj :Gde je bre onaj smajli sa UT-style mitraljezom?
Ko kaze da niko ne igra?Ja neprestano igram jos od multiplayer beteMali off:
Zasto vise niko sa foruma ne igra F.E.A.R. Combat online ?????
Ja sam toliko otkinuo na fear kad sam ga prvi put igrao da sam da sam seo i dok ga nisam presao (posle 9 sati:zgrannisam ustajao,nikad toliko dugo nisam igrao ni jednu igru
:d
a kolko FPS imas u ekspanziji (EP) na onoj prvoj sceni gde gori helikopterJa sam se skenjo prvo put kad sam to video...20fps, konfa iz potpisa (lazem, bio je sempron na 2700mhz
)
Ko kaze da niko ne igra?Ja neprestano igram jos od multiplayer bete![]()
to je zato sto odavno vise nemam xfire.Imao sam te ranije na listi prijatelja(xfire) ali si odavno ugasen tamo,mislim stoji ti ime ali te nikad nema online,btw ja pikam na nekom hrvatskom serveru NBR pa naleti,tamo sam svako vece,kvalitetno se igra,fer i posteno ,nema cheatera i dobro uigrana ekipa.
IP 161.53.130.136:27888
Vidimo se tamo
P.S. Igra se samo Capture & Hold.
Samo ti podbadaj,ja sam prvi na benchu presao feargx-x je napisao(la):toliko ti je seckala igra na toj masini da si 9 sati morao da ga igras
Imao sam te ranije na listi prijatelja(xfire) ali si odavno ugasen tamo,mislim stoji ti ime ali te nikad nema online,btw ja pikam na nekom hrvatskom serveru NBR pa naleti,tamo sam svako vece,kvalitetno se igra,fer i posteno ,nema cheatera i dobro uigrana ekipa.
IP 161.53.130.136:27888
Vidimo se tamo
P.S. Igra se samo Capture & Hold.
Imam i ja slicne probleme sa Fear(obicnim). Znaci u nekim scenama, npr na samom pocetku kada izadjem i kola i treba da udjem u onu porsoriju, o ispred vrata se nalazi kanta iz koje buhti vatra. E na toj lokaciji mi fps padne i vrti se oko 30fps. E ono sto je najcudnije kad uz pomoc ctrl/alt/del izadjem na desktop i ponovo udjem u igru problem nestane i fps se vrati u normalu(oko 100fps i vise). Probao sam razne drivere ali ne pomaze(cak je pala i reinstalacija XP),kao i patchove za FEAR. Jel ima jos neko slicni problem, jer sumnjam da problem prave upravo ove 8800 graficke sa ebe**m Fear-om.
to je zato sto odavno vise nemam xfire.
Ajde videcju da navratim.
Samo ti podbadaj,ja sam prvi na benchu presao fear![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari