U metrou SAMSUNG ML 1610 47xx dinara sa PDV-om. Po meni se ne isplati ni nositi ga na gledanje za te pare. Dobiješ nov štampač sa novim tonerom, garancijom itd ...
Imam jedan vec dosta stari ali odlicni HP Laser Jet IIIp. Ali, vec dosta dugo ne mogu da nadjem toner za njega. Radi li neko reciklazu za taj model, i da li za njega odgovara toner od nekih novijih modela ?
Nema toga u NSbas steta, vec sam planirao da ga kupim.
'Ajd jedno pitanje za vas koji reciklirate.fanatic:
CANON LBP 800/810/1120 Isto sto i Hp 1100/1100 A
CANON LBP 460/660 HP 5L/6L
CANON LBP 2900 HP 1010/1020/1018
Da li je isplativiji u eksploataciji Samsung SCX-4200 ili HP M1005 (broj otisaka/cena reciklaze)? Takodje, da li su mozda redje firme koje rade reciklazu za Samsung, posto verujem da za HP rade svi.
Interesuje me, koje su mogucnosti refilovanja kertridza za multifuncijski uredjaj HP Officejet 4355. Na naslovnoj strani sam video da za njega (tj. za chitavu seriju 43xx) pishe da je potrebna zamena Chipa. Shta to obuhvata, gde se moze izvrshiti (u Beogradu) i koliko koshta?
Koliko inache koshta refilovanje kertridza, posle te inicijalne popravke?
Hvala unapred
Ovaj multifunkcijski uredjaj sam vec kupio, i potroshio mi se kertridz u boji, pa se pojavila potreba za zamenom. Ako nema potrebe za tom zamenom chipa, onda cu zaista biti veoma zadovoljan ovim uredjajem.ovaj printer je inkjet uredjaj i nema potrebe mijenjati čip. dovoljno je samo napuniti kertridž, PC ce možda javljati da je kertridz prazan ali neće smetati prilikom štampe ili primanja faksa. Slobodno kupuj.
SAMSUNG SCX 4521. Reciklaza tonera za taj model je 1416,00 sa PDV-om. Kompatibilni toner tu negde oko 2500,00 sa PDV-om. Nov toner: Pojma nemam.![]()
Od skoro smo poceli proizvodnju toner kaseta. (uvozi se poluproizvod) i apsolutno je sve novo u toneru. Kućište, OPC, Magnetni valjak, biksne magnetnog valjka, Doctor blade, Wiper blade, PCR rolna. Čak i šrafovi.Toner vrhunskog kvaliteta kao i talk (metuzala) za OPC i wiper blade.
Trenutno se pravi lager od septembra počinje prodaja po izuzetno niskim cenama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari