Šta je novo?

Rimejk snova

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
Koju bi igru hteli da vidite u full package hi budget rimejku

ja bih ubio za:

colonization

transartica

ishar (sa oblivion engine-om :)

eye of the beholder trilogija

legend

lords of chaos

1. gold of America
2. history line
3. war isle
4. laser squad

Fallout 1 i 2
System shock 2 [Doom 3 endzin]

Poslednja izmena:
Master of Orion 2... ustvari samo kada bi neko sredio net code za njega bio bih prezadovoljan.

Usagi Junjibo - Samurai Warrior
Shadow Of The Beast I, II, III
Alien Breed
Chaos Engine
Cannon Fodder
Syndicate :D
Another World
Flash Back
Beneath The Steel Sky

Poslednja izmena:
Koliko ja znam Another World je remade sa hi-res teksturama i remasterovanim zvukom. Kada bi napravili tako nesto sa igrom Dogfight mojoj sreci ne bi bilo kraja. :cigar: :guitar:

Ja sam probao neki koji je skroz originalan look-n-feel, ne znam da li je to taj - ali je taj losiji od originala na A500 :D

operation flashpoint uz novu grafiku bi bio vrh vrhova...al' kad sam video kako moze da izgleda dvojka...:cigar: :bottle: bice opet goty :) (cim izadje)

Ja koliko sam negde video bice Cannon fodder ...

sto se mene tice, voleo bih jedan Final Fight sa samo malo slozenijim gameplaye-om ali sa puno vise interakcije sa okolinom ..

slazem se sa gotovo svim ostalim predlozima :)

1. Eye of Beholder 1,2,3
2. Laser Squad
3. U.F.O. i T.F.T.D. sa izvodjenjem na onaj nacin koji ih je i napravio legendama
4. Neuromancer
5. Street Rod (Bilo je pokusaja da fanovi sami naprave novu igru ali su nade ugasene prosle godine)
6. Ultima Underworld 1 i 2 (Ovde bi Oblajvion engine legao ko...)

Pa i ispunjena ti je odavno. Imas dve varijante:

1. X-Wing 95 koji je rimejk originalne igre za Windows platformu
2. X-Wing Alliance

alone in the dark, samo da bude sto blizi originalu, tj. da glavni lik nebude neki napucani baja i da radnja bude smestena u '20 godine. a sto se tice xwing-a, postoji xwing vs tiefighter samo sto je win95 kompatibilan i tehnicki oooodavno prevazidjen (naravno kada je izasao krajem 90tih )

Pa i ispunjena ti je odavno. Imas dve varijante:

1. X-Wing 95 koji je rimejk originalne igre za Windows platformu
2. X-Wing Alliance

Koje godine su izasle ove igrice koje si naveo i el mogu da rade pod XP-om, pa da probam nekako da ih izcackam sa neta!

phantasmagoria na crysis engineu, xwing, tie fighter, microsoft space simulator na engineu x3 reunion ili celestie :), jedi knight 1, dark forces...

Daggerfall i Morrowind u Oblivion endžinu :)
Sve Infinity Engine igre u Neverwinter Nights endžinu.

Poslednja izmena:
zaboravih comanche 3, sa istim flight modelom, a ne smejurija kao u comanche 4 i tex murphy avanture...

Koje godine su izasle ove igrice koje si naveo i el mogu da rade pod XP-om, pa da probam nekako da ih izcackam sa neta!

X-Wing 95 je mislim izasao 97 godine, posle patch_ovanja lepo radi pod 2k/xp sistemom. Inace ovu igru tesko ces naci posto je prilicno retka, ja sam je jurio godinama da bih na kraju 2001. nahvatao nekog Amera da mi posalje kopiju postom.

X-Wing Alliance je izasao '99. godine i radi pod 2k/xp sistemima i stvarno je najlepsa igra iz X-Wing serijala. Nju ces relativno lako naci i postoji gomila fan made dodataka. Tako da ces sigurno uzivati igrajuci je. Ja bas planiram da je ponovo obrnem.

@Misko78

Hvala, pokusacu da ih nekako nabavim, vec mi se igraju, kada sam igrao XWing poslednji put igrao sam ga na monohromatskom monitoru i bez zvuka jer nisam imao zvucnu karticu (kako ovo smesno zvuci sto sam napisao u danasnje vreme) :)

Potrazi Lucas Arts Collection Vol. 4

AlienBreed - TowerAssault
Benefactor
Chaos Engine
Colonization
Flashback
Fury of the Furries
Pinball Dreams - i nastavci ali sve u 3D
Ruff n Tumble
Sensible World Of Soccer - ali baš kao original
Shadow of the Beast
Superfrog
Super Stardust
Zool

Bobble-Bubble ili kako vec :D

Little Big Adventure (sve bih dao za treci nastavak iste) :-devil-:
Wing Commander ( mada je on uvek bio sa ogromnim filmskim budzetom) za neke nove pentiume:mad:
Dark Seed (ovoga zajedno sa phantasmagoria-om stvarno nedostaje ali da ne bude fps)
Phantasmagoria ( jos jedan serijal sa ogromnim budzetom)
Magic Carpet
Descent
Syndicate
Day of the Tentacle
Secret of the Monkey Island
Another World
Flash Back
Transport Tycoon
Capitalism

Spy vs Spy
One on One (iliti "Julius Erving vs Larry Bird", valjda se još neko ovde seća ovoga)
Uridium
Wizard of Wor :d :d

Dungeon Master
Sensible Soccer ili Kick Off (bez 3D endžina i detaljnih tekstura u kojima se vide i bubuljice na fudbalerima)

BTW, mislim da sam video da je neko uradio (bolje reći "portovao i doterao") stvari kao što su npr. Ports of Call.

Nazad
Vrh Dno